2021. június 22., kedd, Ákos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:04 Három átkelőhely nyit újra a magyar-"szerb", egy a magyar-"román" határon19:39 Részleges kegyelemben részesültek az elítélt katalán függetlenségi vezetők19:10 Tizenhárom EU-tagállam állított ki degenerációs bizonyítványt magáról18:45 Toroczkai: a hatalom a cigánybűnözők oldalára állt Jászapátiban18:27 Forróság és sivatagi por érkezik Afrika felől17:55 "Boylove" példája is mutatja, mennyit ér a pedofilok esetében a felfüggesztett17:41 Utolsó útjára kísérték Jankovics Marcellt17:10 "Ha szóltok a rendőröknek, beveszek egy viagrát, és megerőszakollak!"17:02 A müncheni helyett más stadionokat világítanak ki az érzékenyítésbe teljesen belehülyült németek16:34 Szabadlábra kerül az áldozatát megerőszakoló, majd elevenen megégető cigánybűnöző16:12 "Precedens nélküli": a Vatikán a buzivédő törvénytervezet módosítására szólította fel az olasz kormányt15:38 Tarsolykincsekből nyílt kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban15:10 Észak-Koreába továbbra sem mer belépni a vírus14:51 Medve támadott meg egy turistacsoportot Szibériában14:20 0,9 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot a monetáris tanács
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Vagyonőr olvasónk levele kollégáihoz

Reklám

Felhívás a személy-és vagyonőrök részére, és követeléseink a kormánytól!
Emlékszem, a rendszerváltás után néhány évvel, még azon ühöngtünk, hogy bevezették a 240 órás havi munkaidőt! Akkor az volt az érv, és ezt ki is mondták a liberális (liberális gazdaság=vad kapitalizmus) értelmiségi körök, hogy Magyarországon még gyenge a kapitalizmus és hagyni kell megerősödni a vállalkozásokat! A több munka viszont több fizetést jelent cserébe, vagyis lehet keresni!
Azóta eltel jó néhány év! A vállalkozásoknak úgy látszik nem sikerült megerősödniük (csak viccelek), mert mára már a havi 280-300 óra a minimum munkaidő, nem fizetik a szabadságot, nincs betegállomány, és kitalálták, hogy megszűnt minden, amit a munka törvénykönyvében foglaltak (pihenőidők, stb.) valaha. A fizetés pedig mindig annyival csökkent, amennyivel nőt a munkaidő, sőt még többel is, már megélni nem is lehet belőle! Ezenkívül minden évben fizethetjük a kamarának a mindenkinek kötelező regisztrációs díjakat, vagyis magánembereknek adót, és nem tudtunk tenni ezek ellen semmit! A kamara ellenünk tevékenykedik, a javarészt Izraeli vagyonőr cégek, és a hazaáruló, minket eladó kormányok kialakították a totális rabszolgaságot számunkra!
Igazi szakszervezet még mindig nincs, bizonyíték erre az el nem ért eredmények, a meg nem tartott tüntetések, és az ,hogy nagy részük leginkább csak újabb vagyonőr tanfolyamokat szervez, ami egyáltalán nem a vagyonőrök érdeke, mivel így is túl sokat képeznek ki! Ez miatt, már forgó gazdálkodásban tudnak minket használni, amikor kizsigereltek bennünket, már nem bírjuk tovább, akkor jöhet a frissen kiképzett helyettünk néhány hónapra, évre! Az idősebbeket kirúgják, ők így hívják ezt, minőségi cserét hajtanak végre! A magyarországi értelmiség elárult és cserbenhagyott minket is! Ezenkívül el kell viselnünk a volt ÁVH-sok (rendőrök,3/3 -sok) szemétkedéseit, a megaláztatásokat. A kis ÁVH-sból ellenőr, csoportvezető lesz, igazi kápós! A többiek pedig működtetik a rendszert! Az Izraeli cégektől, a kormány és holdudvarán, a kamarán keresztül, egy olyan maffia hálózat alakult ki, amelyet a szicíliaiak is megirigyelhetnének! Az összefonódás olyan erős, hogy már nem is lehet tudni ki a feje az egésznek, az egész egy test, illetve, testrész! A szervezet kialakította az alvállalkozói rendszert, amely sokszor már egész láncolat alakjába rendeződik! Ennek az az értelme, hogy a korrupt állapotokat fent lehessen tartani, amiben létezni tudnak! Közben amikor a megbízó több ezer forintot is fizet utánunk óránként, mire eljut hozzánk az összeg, bruttó néhány száz forintra csökken! A leggyakoribb, hogy csak portási feladatokat kell ellátni, tehát egyáltalán nincsen szükség alvállalkozásokra, sőt, többet mondok, vagyonőr cégekre sem! Az egész rendszer a korrupció, a lopás és csalás fenntartása miatt van így felépítve. A kormány avval hárította el a felvetéseinket eddig, hogy tárgyaljunk a munkáltatóval! A munkáltatók, hogy tárgyaljunk a kormánnyal!
Minden oldalon ugyan azok vannak, vegyétek végre észre!
Amit tehetünk:
- Ne vállaljatok be magas óraszámokat, plusz órákat, szolgálatokat, alacsony óradíjakat! Tudom, hogy mindenkinek kell a pénz, mi, akik ebben a szakmában dolgozunk nem örököltünk vagyonokat, kell a pénz a lakástörlesztésre, a gyerek kabátjára, gyógyszerre, ételre, rezsire! Tudom, hogy nem lehet már megélni a fizetésből,de Fankadeli sorait idézem nektek:
„mikor a kenyér fele oda, te a másik felét véded,
ebből látszik, testvér, hogy az egészet nem érted,
a felét is majd felezik, fogd fel, ez a logika,
és ezt beadja a TV-ben valami aranyos pofika, „

(FankaDeli : Apáink vére)
- A másik, hogy el kell néha gondolkoznod minek élsz! Ha ennyit dolgozol , főleg ennyi pénzért és léted csak abban merül ki, hogy másokat gazdaggá teszel, annak semmi értelme! Növényi létbe kényszerítenek téged, de az emberi élet ennél többről kell hogy szóljon! A kápósok nap mint nap magyarázzák neked, hogy vannak embereik, akik havonta több mint 500 órát dolgoznak, és ha kapnak egy nap szabadnapot, akkor panaszkodnak, hogy unatkoznak otthon! Ne vedd be! Ember vagy! Szükséged van arra, hogy focizzál a ligetben a haverokkal, hogy elmenj a barátnőddel kirándulni, vagy szórakozni! Sőt, hidd el, néha szeretkezni sem rossz :-) vele! Szükséged van arra, hogy művelődj, sportolj, hogy szabad legyél, hogy néha elgondolkodj, pl. ezen az íráson, elmerülj valami mélyebb dologban, vagy hobbiban, hogy kiéld és kifejezd magad valamilyen alkotó, de nem a munkahelyedhez kötött tevékenységben, vagy tegyél valamit a közösségért! Te jól tudod, a háztartást is vezetni kell, az otthoni munkákat is meg kell csinálni! Ha ez nem megy, akkor nincs sok értelme az egésznek! Ne legyél többé rabszolga, mondj nemet!
-Ne védjétek az ellenséget! Azokhoz szólok akik az esernyőt tartják Demszky elé, azokhoz, akik állami rendezvényeket biztosítanak, a politikusokat védik! Hallottam már kollégától ,hogy milyen rendes volt ez, meg az, mert küldött egy szendvicset, meg valami vicces dolgot hozzám szólt! Ne hagyd magad megtéveszteni! Ők tették tönkre az életed! Ezt mindig tartsd észben! Az ünnepeket inkább a családdal töltsd el, vagy menj tüntetésre, állj ki végre magadért! Ha őket véded, segíted, akkor saját magadba rúgsz bele!
-Szervezzetek végre tüntetéseket, mozgalmakat, de nincs szükségünk ilyen szakszervezetekre, kamarára! Látjuk, tapasztaljuk mit érnek, önvédelmi mozgalomra, tettekre, tüntetésekre van szükség! Arra, hogy a nyilványosság elé vigyük a problémáinkat! Tudjátok, csak azt fogjuk elérni, amiért megharcolunk! 120 000-en vagyunk! Igaz hogy megfáradva, és kizsigerelve, de többen vagyunk mint a honvédség és az AVH együttvéve! Ha mi megmozdulunk, akkor el tudunk érni bármit!
-Ne szavazz maffiaszervezetekre!!!!

Követeléseink a kormányhoz:
- A kötelező kamarai tagság azonnali eltörlése!
- Az alvállalkozói rendszer felszámolása!
- A munkakörülmények javítása , a pihenőidők, a munkaidő, a szabadságok, a pótlékok, stb. megkövetelése, ellenőrzése, a munkáltatók ezirányú ellenőrzése és kemény büntetések alkalmazása!
- A nyugdíjjal rendelkezők (ÁVH-sok) ne dolgozhassanak többet havi 40 óránál, tehát csak helyettesítési feladatokat láthassanak el! Ezt, és a bejelentettségét kiemelten ellenőrizzék a hatóságok!
- Követeljük az életünk tönktevőinek elszámoltatását!
Hamarosan tüntetni fogunk, a nyomásgyakorlást nem hagyjuk abba , addig fokozzuk, amíg végre a céljaink nem teljesülnek! Sokan vagyunk és mérgesek!
Nem tűrjük többé a mellébeszélést, azonnali cselekvést várunk el!
Laser 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready