Tisztelt Uraim!
Én ugyan csak egy vagyok a sok közül, de bennem nem kelt félelmet a Kuruc.info.
(Frissítés a lap alján.)
Sőt! Évek óta határozottan az a véleményem és a benyomásom, hogy hazámban szinte az egyetlen olyan sajtóorgánum, amelyik megfelel az igazi sajtózás feltételeinek, ténylegesen él a (Magyarországon csak üres szavakban létező) sajtószabadsággal és igazi tájékoztatást ad, akár kényes témákról is. Nem kerülgeti a forró kását tabutémákkal; nem megfelelési kényszer vezérli újságíróinak tolla hegyét.
Először is tisztázzuk: én, személy szerint nem vagyok egyetlen pártnak sem elkötelezett híve vagy elkötelezett szavazója. Arra is szavaztam és arra is fogok szavazni, amelyik hazám érdekeit és nemzetem jobb életét igyekszik alázatosan szolgálni. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül...
Minden tiszteletem a Kuruc.info bátor szerkesztőgárdájának, újságíróinak, akik nyílt üldöztetés ellenére is felvállalják hazánk érdekében, hogy kényes témákat is olvasóik elé tárnak. Nem véletlen, hogy a legnépszerűbb lapok egyikévé vált. Köszönöm önöknek, hogy van olyan hírközlő szerv hazámban, amit megalakulása óta szívesen olvasok!
Bennem komoly félelmet a sok közül pl. a Népszabadság vagy a Klubrádió kelt, amely annyira nyilvánvalóan egy bizonyos érdekkör (lúd)talpát (és seggét) nyalja, hogy nehéz nem észrevenni. Féligazságokkal, összemosásokkal, átfedésekkel - hazugságokkal - manipulálják a hiszékeny, tájékozatlan és elkeseredett embereket.
Bizony időnként ezekből a sajtó- vagy médiatermékekből is "tájékozódom" és lesújtó a véleményem. Ez bizony valódi félelemmel tölt el! Süt belőle a haza iránti közömbösség és idegen hatalmak/érdekek kontroll nélküli szolgálata; a manipulálás egyértelmű, célzott szándéka.
Azon kívül véleményem még, hogy egy olyan "rendőrminiszter", amelyik ellen sok, igen súlyos vád fogalmazódott eddig meg - és bizony ezidáig nem mosta tisztára magát (vagy nem bírta) - magas, felelős beosztásban szavát nem tartotta (két hét alatt rendet teszünk), ezen kívül sok cselekedetével és megnyilvánulásával határozottan a bűnözők jogait, érdekeit védi, bölcsebb, ha csendben marad.
Tisztelettel:
Egy 58 éves mérnök, aki nem szeretne "palesztinné" válni saját hazájában.
És ha kérhetem, nevem maradhasson titokban, mert félelemmel tölt el; félek a magyar "igazi demokraták" és "derék rendőrminiszterünk" reakciójától!
Friss: fiatal olvasónk levele Pintérnek
Kedves Pintér Úr!
A Kuruc.infón elérhető cikk szerint ön azt mondta egy egyetemi fórumon, hogy mindenkiben félelmet kelt a Kuruc.info hírportál, aki nem Jobbik szavazó. Én mindig arra a pártra szavazok, akik nemzetünk érdekeit nézik. Ez jelenleg a Jobbik, akik remélem, sokáig megmaradnak a nemzetvédő, a mi érdekeinket néző pártként. Nem vagyok kimondottan jobbikos szavazó, de amíg ezt a politikát folytatják, miszerint védik a magyar nemzet értékeit, miközben minket, kisembereket képviselnek minden eszközzel, rájuk fogok szavazni.
Bennem az Amerikai Népszava, a Népszabadság, a Magyar Narancs és a többi nyíltan magyarellenes lapok keltenek félelmet, ami ellen önök nem tesznek semmit. Bennem az is félelmet kelt, hogy a falumban rettegnem kell az agresszív cigányoktól. Félek attól, hogy nincs körzeti megbízottunk, mert Szentendrére menekült a magasabb fizetés miatt. Így félek attól, hogy a cigányok mikor törnek be hozzánk és mikor mérgezik meg a következő kutyánkat, továbbá félek attól, hogy mikor verik meg a családtagjaim vagy engem. Magyarán félek a sz*r közbiztonságtól, amit önök nem oldottak meg és sumákolnak.
És még attól is félek, hogy a rossz közbiztonság illetve a munkanélküliség miatt hány magyar fog még kimenni az országból. Közéjük tartozom én is. Lehet, hogy ebben a hónapban haza kellett jönnöm egészségügyi problémák miatt, de majd megyek vissza márciusban.
Ajánlanám Pintér úrnak, hogy először javítson a rendőrök helyzetén, irtsa ki soraikból az oda nem illő elemeket (sok szemét rendőr van), és csináljon rendet az utcákon! Szerintem ez fontosabb mint a Kuruc.info piszkálása. A 2/3-os pártjának meg üzenem, hogy tegye rendbe a gazdaságot, hogy haza tudjak jönni jó bérért dolgozni a szakmámban.
Remélem, levelem arra irányítja a figyelmét, ami az ön dolga! (Még ha ez a remény elég halovány is bennem).
Tisztelettel:
Egy ön miatt neve elhallgatását kérő 23 éves srác.