Ha ő velünk, ki ellenünk?
Kb. ötezren kérték eddig felvételüket a Magyar Gárdába, köztük számos érdekes személyiség. Ezek közül a 67 éves Horváth György bajtársunk felvételt is nyert; ott lesz a 600 egyenruhás gárdista között, akiket vasárnap 15 órától avatnak a Hősök terén. Közben még három vádpontban nyomoznak a harckocsikázása miatt.

Forradalmárunk a magát kezdetben harcos antikommunista pártként bemutató SZDSZ alapító tagja volt először, majd a MIÉP-ben próbálta szolgálni a nemzeti radikalizmus ügyét, és csak végső csalódásában ült be 44 év után ismét egy T-34-esbe. Most gárdistaként folytatja küzdelmét. Herman István bokszedző, a Magyar Gárda Fejér megyei szervezője elmondta: "Páncélos Gyuri bácsi" kitûnően teljesített az alaki gyakorlatokon, s buzog benne a tettvágy. 

Tankvezetőnket eleinte csoportosan és felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsították, de ez alaptalan vádnak bizonyult, hiszen nem is akart ártani, csak erőt demonstrálni. Viszont még mindig folyamatban van a nyomozás rongálás, jármû önkényes elvétele és közúti veszélyeztetés bûntette miatt.

Ismeretes: a Kuruc.info olvasói több mint tízezer leadott szavazat alapján a tavalyi év emberének választották tankvezetőnket. Több mint 50%-kal nyert, holott olyan illusztris forradalmárokkal kellett megmérkőznie, mint Budaházy György vagy Toroczkai László.

Kitűnő lehetőség:
Harckocsiba ülhetünk Horváth Györggyel vasárnap! + Képek


A rendőrállat gyengébb nála


Megmutatta, hogyan nem kéne visszaélni az erővel, de nem tanultak belőle

(Kuruc.info)

Kapcsolódó cikkeink:
- Kamucímlap: A tankvezetőnk lett az év embere a Time magazinban is!
Nem vicc: állami kitüntetést kapott a Deák téri tankvezető
- Üzemanyagra gyûjtünk a tankvezetőnek
- Tankvezető a cellatársam – Novák Előd börtönnaplója