Bizony, ez derül ki az alább látható beszélgetésből. Bevalljuk, eleinte nem akartuk közzétenni, mert nem ismertük fel a hírhozó égi üzenetét, sőt - bevalljuk - többször is hangosan felnevettünk, miközben megtekintettük - de hát ilyen gyarló az ember. Mivel azonban már tizenkétszer kaptunk levelet a "szerzőtől", hogy osszuk meg olvasóinkkal is e csodálatos műsort, úgy éreztük, nincs más választásunk.
A beszélgetős műsor vendége, amint azt a felvezetésből megtudjuk, Révész János "fénylátó, médium, esetleg halálközeli élménye volt".
Rögtön az elején kiderül, hogy ő személyesen találkozott a nap magjával, ezért eljött "a televízióba bejelenteni, hogy a nap magja száll ki, s ez az a hatalmas nagy titkok, ami Jézusnak is a titka".
A műsorvezető bejelenti, hogy Révész úr fénylényekkel találkozott, amit később meg is próbálnak bebizonyítani - ígéri.
Hogy működik egy ilyen találkozó? Erre is választ kapunk: "Az az első, amikor az embert a testéből kiemelik", s azt is tudnunk kell, hogy "a fejünk középagyában van egy fénymaglélek, ami kis csápokkal kapaszkodik; három részből álló, ötdimenziós, és közvetlen kapcsolatban van az égitestek fénymagjaival". A nap fénymagja a teremtő Isten, a többi égitest fénymagjai az arkangyalok, ők látogatták például Jézust.
És látogatják Jánosunkat is, előtte pedig minden alkalommal reflektoroznak.
Kiderül, hogy Erdő Péter, Semjén Zsolt és rengeteg külföldi titkosszolgálat meglátogatta már Révész urat, még a Vatikán főbíborosa és a bíborosok is, annyira érdeklik őket a fénylények.
Azt is elmondja a megvilágosodott, hogy szemen keresztül fotózható a lelkünk (négyféle méretben és tizenkét színben létezik). Nyilvánosságra hozza továbbá, amit sem a Vatikán, sem a dalai láma nem hozott nyilvánosságra: személyesen hozzá szállt a naplény.
Megkapjuk az ígért bizonyítékot is: az autóját megállító fénylény így nézett ki, ahogy az alábbi képen látható. Megtudjuk azt is, hogy Isten személyautó méretű, íme:

Van még kétsége valakinek?!
További információkat is megtudunk János látogatójáról: viselkedése alapján nagyon komoly szándékú, nagyon magabiztos, szokott repkedni a Duna-parton, ahol néha rávilágít az emberekre.
Megtudjuk a következtetést is: innentől kezdve be lehet fejezni a turulmadarat, az égig érő fát meg az ilyen dajkameséket, mert az népszellemi lenyomorítás, az Atya ugyanis hozzászállt (mármint Révészhez). Jézus eredeti neve pedig Izzó, vagy Magyar Íjász.
Elnézést kérünk olvasóinktól, amiért hosszú napokon át visszatartottuk tőlük ezeket a nagyszerű híreket... Most pótoljuk, íme az egyedülálló kinyilatkoztatás:
(Kuruc.info)