Bezár!
2019. november 11., hétfő, Márton, Nimród napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:20 "Nagyon szerettük egymást" - mondta lefejezett menyasszonyáról a Napóleon-szakértő21:16 Lengyel, magyar - két jó barát21:00 Egyetértett Putyin és Merkel az ukrajnai rendezés mikéntjében20:42 Dánia nem várja tárt karokkal a törökök által kitoloncolt dzsihadistákat20:16 Berlusconi inkább hallgatott a maffiáról19:27 Putyin: tovább lopnak a Vosztocsnij űrrepülőtéren18:52 Választási rejtély: román szavazatok ezreit zsebeli be rendszeresen az RMDSZ18:29 A Mirkóczki helyére ülő kádert sem hozza zavarba a valóság: "a Jobbik visszaküzdötte magát a legerősebb ellenzéki párt szerepkörébe"18:06 Isten éltessen, Lengyelország!17:28 Káposztáshordó volt a szavazóurna egy román településen16:41 Aszad nem hiszi, hogy a jenkik valóban végeztek az IÁ-vezérrel16:26 Képmutatásból jeles: a Jobbik beköltözik Gyurcsány házába, majd felháborodást színlel a többi lakó miatt15:51 Trump egy amerikai kémet szeretne "visszakapni" Irántól15:14 Dánia ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést14:38 Moszkva államcsínyt emleget Bolívia kapcsán
24 óra legolvasottabbjai

Humor, Holokamu ::

Videó: élő adásban szidják és alázzák porig a Fidesz bolsiját a hírTV nézői - Csintalan kiborult

Reklám


2009. november 12. - a zsidóságát  nyíltan vállaló MSZMP-s, MSZP-s majd fideszes Csintalan betelefonálós műsorában több más téma mellett egy számára igen kényes kérdés került napirendre: az antiszemitizmus és a héberek. Tasnádi üzlettársa hozta szokott bunkó stílusát, egyetlen "érvként" egymás után fojtotta hallgatóiba a szót és szakította meg a vonalat. Így is porrá égett.
Betelefonált egy orvos hölgy is, aki számonkérte Sándorunk tahó viselkedését, mondván, ő türelmesen végighallgat egy nap akár 100 beteget is, amennyiben Cs. erre nem képes, akkor váltson foglalkozást. Ha kíváncsi a folytatásra, nézze meg a műsorból kivágott érdekesebb részeket, szerintünk minden idők legjobb Csintalan show-ja ez! (Valami miatt sokaknál csak az egyik hangszóróból szól a hang ennél a Youtube-os videónál.) Cikkünk a videó alatt.
 
 
A videó 31. másodpercétől tahó Csintalannak nem csak a modora  és "vitakultúrája" (ellenvélemény leugatása, a vonal bontása) mutatkozik meg, hanem az a kádárista, proli szemlélet is megvilágíttatik, amely jelentősen befolyásolta és még ma is befolyásolja honfitársaink millióinak gondolkodását. A talmudista zsidók által kitenyésztett és évezredeken keresztül a gójok ellen alkalmazott kórokozó azt súgja a vörös évtizedek alatt gondosan előkészített, elsivatagosított szürkeállománynak, hogy "ha valamit nem ismerünk személyesen, akkor arról ne akarjunk véleményt nyilvánítani".
Hogy egy konkrét példával is éljek, nézzük meg, hogyan reagál a "puha diktatúrában" megfertőződött egyed, mikor a gondolkodásra még képes ember bírálni merészeli tenyésztőit és az általuk működtetett rendszert: "Fiatalember! Ne magyarázzon nekem a Kádár-rendszerről! Én benne éltem, tudom, hogy mi volt akkor. Mit tud maga arról?"
Ekkor már hiába is érvelnénk azzal, hogy elolvastunk könyveket, tanulmányokat, hosszú éveken át tiltott irodalmat, beszélgettünk a rendszer által üldözött, megfigyelt személyekkel, szüleinkkel, nagyszüleinkkel is, így pontosabb képet tudunk kialakítani a korról, mint az, aki a Columbo vagy Derrick felügyelő történeteiből, valamint az agitprop Népszava és Népszabadság által közvetített világon keresztül alakította ki véleményét, még akkor is, ha nekünk nem volt lehetőségünk engedelmes birkaként építeni a szocializmust. Bizony, hiába is érvelnénk egy judeicus-bolsevicus vírus által irányított elmének, maximum annyit érhetnénk el, hogy a vitapartnerünk figyelmébe ajánlott új információk hatására a beteg habzó szájjal terelné a témát: "És most jobb? És most mi van?"
Az igazság mindig a tények összességéből áll. Ha a tények, bizonyítékok egy részéhez tiltással vagy elhallgatással nem engednek hozzáférni, akkor már nem tudjuk objektíven elemezni a vizsgált időszakot, tárgyat, eszmét, így az igazságtól is távol maradunk.
Tévedés ne essék! Az egykoron az MSZMP, majd az MSZP zsoldjából viruló Csintalan elvtárs, a köztörvényes Tasnádi üzlettársa, privatizációs megacsalások kivitelezője, a Fidesz új megmondóembere nem beteg. Ő az egyike a szellemi mérgezésünkért, anyagi kifosztásunkért felelős bacilusok tenyésztőinek és terjesztőinek. Nem is tudna más lenni, ez a lényege. Neki is és fajtájának is.
Az 1990-es években még a minél nagyobb számú hornus-gyulaicus vírusokkal beoltott egyedek előállításán fáradozó, zsírral gazdagon töltött Csintalan ma már az orban-viktoricus nevű, igencsak elszaporodott bacilusokkal kísérletezik, a résztulajdonában lévő tenyésztelepen, a hírTV-ben.
Figyeljük meg, hogy hogyan próbálja beoltani a kórokozóval a 2. telefonálót ez a gennyfolyam. Miután vendége elmondja, hogy járt Izraelben a Jad Vasemben, ahol le is fényképezte azt a táblát, amely szerint a II. világháború alatt Csonka-Magyarországról és Észak-Erdélyből elvitt és meghalt zsidóknak a száma összesen 300 ezer (azt azért jegyezzük meg itt rögtön, hogy felettébb kíváncsiak lennénk a számot alátámasztó bizonyítékokra) és nem 600 ezer.
Az elhangzott tényektől a műsort vezető tetű megzavarodik, össze-vissza hablatyol, és milyen érdekes, hogy pont az "ember legyen őszinte" szavak elhangzása után borul el teljesen, majd előveszi a mérget és a hallójáratainkba fecskendezi: Kertész Imre ott volt Auschwitzban, maga pedig nem, úgyhogy ne tessék itt kioktatni minket - ez a butítás magva, ezt kell teríteni (Kertész egyébként lazán túlélte a "haláltábort", már ha járt ott egyáltalán. Hazugságait, plágiumait ismerve utóbbi is erősen kétséges).
Értjük? Ne akarjon nekünk olyasvalaki a holokausztról adatokat közölni, aki nem élte át Auschwitzot, hallgassunk inkább az Imre Kertesz-féle holomesemondókra és kuss, vonal kikapcs...
Kiemelten ajánljuk Csintalan Sándorról készült dossziénkat, amiből számtalan dolog kiderül: hogy Marian Cozma gyilkosa színmagyar volt, Simon Peresz pedig nem mondott olyat, hogy felvásárolják Magyarországot - legalábbis Csintalan meséi szerint. Fábry Sándor véleményét is elolvashatja a fenti linken a hírTV-n pöffeszkedő véglényről.
Mundzsuk, V. Kristóf - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready