Először arra gyanakodtunk, hogy ez valami irigy hónaljmirigyes paródia, de nem. A TV2 átvette a Budapest TV szerepét, és műsorára tűzte az EzoTV adását, ahol jósok, távgyógyítók és táltosok várják a nézők hívásait és gyógyítják meg őket - persze emelt díjas számon.

A TV2 oldalán megtaláltuk: az EzoTV minden nap fél órában jelentkezik, igaz, csak éjfél után. Persze mondhatnánk, hogy aki olyan hülye, hogy felhívja ezeket közel 500 forint/percért, az meg is érdemli, de felvetődik a kérdés: mit csinál Szalai Annamária? Hogy kerülhetnek a képernyőre közönséges csalók?
Az egyik, interneten fellelhető 30 perces adást megvágtuk, alább láthatnak egy kis ízelítőt belőle. Megtudhatjuk, hogy az egyik gyerek a földsugárzás miatt süketült meg az egyik fülére - ugyanis rossz helyen van az ágya, egy "hosszanti vízérben" fekszik. Kovács-Magyar András továbbá megadja a választ az egyik betelefonáló hölgynek is: azért fáj a háta, mert szellemek tapadtak rá, ezek pedig hólyag- és gerincproblémákat is okozhatnak.
A drótpálcával hadonászó főgyógyító telefonon keresztül képes rájönni a betegségeinkre és megmérni az auránkat - ehhez képest Molnár F. Árpád (Echelon- és repülőgéprobbantás-tanú) mikrohullámú sütővel való agymanipulációja már-már eltörpülő mutatvány. Továbbá ha felkeresik a gyógyítóközpontban, ő jó pénzért el tudja hajtani a szellemeket, és meggyógyít a többi "betegségünkből" is... Mi pedig legszívesebben a Kovács-Magyar Andráshoz hasonló szélhámosokat hajtanánk el a náthásba: várjuk a keres(kukac)kuruc.info címre a szőke műsorvezető ribanc és a "táltos" mobilszámát is!
Íme a videó (a Budapest tévéből ismert Tihanyi távgyógyítót viccből vágta oda az az illető, aki először feltöltötte YouTube-ra a harminc perces adást):
Hollik Péter - Kuruc.info
És ha már megemlítettük Tihanyit, következzék tőle három felejthetetlen klasszikus:
Energizálás történik:
Máj- és epegyógyítás igen jó hangulatban (és feltehetően néhány kupica után):
Gerincműtét élőben: