2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:16 Az elmúlt 30 év legsúlyosabb földrengése pusztított Albániában 20:52 Millióktól szabadította meg az időseket egy edelényi cigány - így töltötte próbaidejét 20:37 Az ízesített e-cigaretták jóval károsabbak lehetnek hagyományos társaiknál20:05 Németh Sándor Szent Szelleme mellett már a halrudacskák is fertőzik a gyerekeket: 330-an betegedtek meg a Hitgyüli hajdúsámsoni iskolájában19:39 Az Olasz Testvérek párttalálkozóján volt jelenése Orbánnak19:09 Kukagyújtogató anarchisták támadtak rendőrökre a klímarettegés közepette Párizsban18:43 Bábolnára látogatott Kako hercegnő18:18 Hátul ültek a török masiniszták a kelebiai gyorsvonaton17:57 Felfüggesztett több tízezer alkalmazást a Facebook17:30 Nem érkezett meg egy magyar versenyző a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság helyszínére17:02 Munkagéppel ütközött egy motoros Bükkábrányban16:39 Szaúd-Arábia jóval áron alul adta el isztambuli konzulátusának épületeit16:08 Egy hajnalban kigyulladt teherjármű miatt ismét lezárták az M3-ast Füzesabony közelében15:35 Sok a panasz az újsághirdetések alapján rendelt termékekre15:06 Évente 30 iraki kurd diák tanulhat ösztöndíjjal magyar egyetemeken
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus ::

Minden mocsok atyja - közzétesszük az RTL Klub igazgatójának mobilszámát

Reklám

Kolosi Péter 1997 és 2001 között az RTL Klub Fókusz c. műsorának volt a főszerkesztője, 2001 óta pedig a népbutító szennycsatorna programigazgatója. Most megköszönheti neki eddigi tevékenységét!

Kolosi Péter az egyik felfedezettjével
Miért pusztított a liberalizmus hazánkban? Miért volt nyolc évig hatalmon az MSZP? Persze, a választók hibája. Részben - őket ugyanis megvezették, átverték, hazudtak nekik. Ez pedig a média felelőssége: az RTL Klub, ha kellett, elhallgatta vagy épp mocskolta a Jobbikot, kiszolgálta Fletóék minden igényét, elhitette az emberekkel: az MSZP-re kell szavazniuk. Ennek az eredményét, a romokban heverő Magyarország képét mindannyian láthatjuk. Minthogy a cigányterror is jócskán köszönhető az RTL-hez hasonló adóknak: ők azok, akik elhallgatják a tényeket, akik nem beszélnek a cigányok által elkövetett bűncselekményekről. Ha egy rendőr rendet vág a cigányok között, akkor a média rászáll, kicsinálják, aminek az az eredménye, hogy a rendőrök már nem mernek fellépni a cigánybűnözők ellen, mert félnek az RTL-től és társaitól. Hogy sűrű rasszistázás kíséretében a képernyőre kerülnek és kirúgják őket, s oda a megélhetésük.
Ez csak az érem egyik oldala. A másik az a "kultúra" és "szórakoztatás", amit nyújtott az RTL Klub. A népbutítás. Gondoljunk csak a Győzike show-ra. A normál műsoridőben a farkát mutogató Benkő Dánielre. A Balázs és Mónika Show-ra. Ahol nem egyszer agresszív, primitív cigányhordák verekedtek össze.
 
 
Transzvesztiták, buzik és drogosok - ilyeneket is láthattak a fiatalok a képernyőn. Nem, nem éjfél után. Példaként hadd elevenítsük fel, amikor főműsoridőben reklámozták a Maunika-show-t "Legyél velem rosszban-jóban, elveszlek a Mónika-sóban!" címmel, gyermekeink pedig azt is láthatták, hogyan csókolózik két repedtseggű:
 
 
Aztán gondoljunk Stohl András esetére. A drogos gázolót, aki ráadásul visszaeső volt, sőt, cserbenhagyta áldozatát, egyből visszavették a csatornához.
Aztán ott a Való Világ. Egy zsidó, egy cigánybűnöző, de volt még hivatásos prostituált, pornós, volt pedofil szálja is a történetnek - egyszóval minden, mi "szem-szájnak ingere". Ezekből csinált sztárt az RTL, a fiatalok elé ilyen példaképeket állítottak.

Kolosi Péter várja hívását!
Most Ön is megköszönheti az RTL Klub programigazgatójának ezeket a színvonalas műsorokat.
Kolosi Péter emailcíme: Kolosi_Peter@rtlklub.hu, privát mobilszáma pedig: 36-30-970-8526
Köszönjük az adatokat RTL-es informátorunknak, akit egyébként nemrég bocsátottak el a csatornától.
Kuruc.info - Lendfai Ildikó
A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza rágyújtásával senkit (mert esetleg visszanyomozható a hívó fél, és különben is kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk, vagy melegebb éghajlatra küldhetjük az illetőt. Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! SMS-t is küldhetünk ingyen és akár névtelenül a netről, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját, akkor is. Végül egy hasznos link: vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, habár az már pénzbe kerül, de érdemes feltölteni az egyenleget, mert ingyen SMS-t is tudunk küldeni).
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready