Magyar nőt választott sokadik feleségéül Coolio, egy amerikai rapper. Sajnos sokszor írtunk már efféle szomorú történetekről, amikor például cigánnyal házasodott össze a magyar lány, bízva abban, hogy ő más, aztán csúnya vége lett a történetnek - de most nem is ez az érdekes, mégha az alábbi szenzációhajhász videóban ezen is pattognak Stohl cimborái.

A képen látható szépfiú, Coolio ugyanis találkozott "a magyar rapp fenegyerekével, Dopemannel" - ezen a megnevezésen már jót nevettünk, hogy a narrátor így beszél egy suttyó cigányról, azonban a java csak most jön.
"Régen ez zsivány környék volt" - próbált menősködni a cigányunk
A "kőkemény magyar gengszter", a "nyócker gettójában" felnőtt Dopeman körbevezette Cooliót a "legkeményebb helyeken", amire olyan büszkék önjelölt cigány gengsztereink. Azt a Cooliót, aki nem filmekből látott gettót, banda- és drogháborúkat. Nincs is viccesebb annál, mint amikor a külföldieket majmoló cigány reppereket ráébresztik: hiába képzelik magukat kemény maffiózóknak, gettólakóknak, valójában csak kis koszos, csöves cigányok. Túlerőben késsel mobilt elvenni az iskolásoktól, vagy idős nénik táskáját elrabolni pedig nem az a "menő" kategória, amiről álmodoznak és reppelgetnek a korcsok: 2Pac, lövöldözések és drogszállítmányok stb.
A nyócker olyan volt, mint Harlem - vetített Dopeman a feka gengszternek. Igen, pont annyira volt Harlem, mint amennyire a mezítlábas, jórészt analfabéta, 40-es IQ-jú cigányok olasz maffiózók és gigolók. Ez nem úgy néz ki, mint egy gettó, nem cirkálnak rendőrautók, nincsenek helikopterek, bandák és lövöldözések - panaszkodott Coolio. Sajnos ebben a pillanatban nem mutatta Dopeman arcát az RTL, talán nem véletlenül.
Íme az RTL videója:
(Kuruc.info)
"A feketék is hevesebb vérmérsékletűek", akárcsak cigányaink: