Emlékeznek még a gárdistákkal tele fekete terepjárókra, valamint a rasszista fantomra, mely a jámbor tetétleni romákat riogatta heteken keresztül? Vagy arra, hogy a Klubrádió
azt adta hírül, hogy a Gyöngyöspata melletti erdőkben gárdisták tanyáznak, akik éjszakánként előjönnek az erdőből, hogy őket ostorral fenyegessék?
Nos, itt a legújabb terrorakció, a nagykanizsai (szinte biztosan cigány) falfirkák kapcsán ugyanis az alábbi mondat hangzott el az ATV összeállításában, komoly, szavahihető szemtanúkra hivatkozva, akárcsak a holokauszt-meséknél:
"A környéken nem ez az első atrocitás, mely a romákat érte. Szemtanúk elmondása szerint legutóbb szombaton két autóból szálltak ki ismeretlenek, és minden ok nélkül beugráltak a házak udvaraiba, majd távoztak."
Ez ám az atrocitás! És mennyire életszerű, mennyire hihető! Csak úgy, céltalanul, a sport kedvéért beugráltak több ház udvarára fényes nappal, a 90%-os cigány lakosság orra előtt - bátorkodunk úgy vélekedni, hogy "éppen akkor" nem voltak munkában a derék romák -, és senki nem tett semmit... Reméljük, ezért nem vágnak előzetesbe minden második autóvezetőt, s Balog Zoltánék sem kezdeményeznek törvényt "a nagykanizsai romák elleni atrocitás" "tagadásának" szankcionálása végett...
Aki még szívesen nevetne, vagy esetleg nem látta a "rasszista fantomról" (egy másik megfogalmazás szerint: "egy űr az égből") készült, 2008-as helyszíni riportot:
(Kuruc.info)