László Attila országos vezető felhívása:
Borsod megyében is már nagyon várja a magyar lakosság, hogy leteljen végre a két hét, legyen végre rend és élhető településsé változzanak falvaik, városaik. Igen, várják azt a két hetet, amit 2010-ben, vagyis öt évvel ezelőtt megígért nekik a jelenleg kormányon lévő párt a választási kampányában. Annak ellenére, hogy Borsodban is rendkívül türelmesek, de azért mégiscsak eltelt öt év, ami után talán joggal teszik fel a kérdést: hol az a két hetes rend?
Bizony, az ország számos pontján érezhetik a becsapott és magukra hagyott emberek, hogy ők igazából nem is számítanak, és valami ördögi terv játékszereinek tekintik őket.
Ezért megpróbálják megragadni azokat a törvényes eszközöket és megtalálni azokat az ellenszereket, amelyekkel saját családjuk és közvetlen környezetük életét, biztonságérzetét minőségileg javítani tudják.
Ráébredtek arra, hogy a jelenlegi, kritikusnak nevezhető, idegen érdekelvű társadalmi helyzettel csak közösségi összefogással és erős helyi közösségi építkezéssel lehet eredményes harcot vívni.
Hallottak róla, hogy már több esetben is sikerrel járt a közjó érdekében történő összefogás, és ennek következtében már több településen is jelentősen javult az ott élők életminősége.
Ennek a közösségépítésnek az egyik élharcosa a Magyar Önvédelmi Mozgalom, amelynek védőpajzsa alatt több településen visszaszorultak, vagy szedték a sátorfájukat az ördögi terv valamikori helyi élenjárói.
Amennyiben kíváncsivá tettük Önöket, hogyan is lehet változtatni egy jelenleg még kilátástalannak tűnő áldatlan állapoton, látogassanak el, látogassatok el a Borsod megye két településén is megrendezésre kerülő lakossági tájékoztatónkra.
Várunk szertettel minden élni és ezért tenni is akaró magyar állampolgárt!
Zoom
Zoom