2020. február 23., vasárnap, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:29 Temetésre jöttem09:02 Vármegyés lány üzenete: ne féljetek, mi vagyunk a normalitás!08:39 Újabb részletek Budaházyék koncepciós peréről: az áruló vissza akarta vonni vallomásait, de ekkor "valami történt"07:57 Kedden szavaznak a börtönben ülő bűnözők "kártérítéséről"07:44 Két olasz tartományban is karantént rendeltek el07:33 Méhcsaládonként ezer forintnyi támogatást kaphatnak a méhészek06:58 A kétlépcsős azonosítás segíthet az internetes csalások ellen22:34 Nácik és fasiszták ellen készülnek tüntetni az antifák - pedig csak Horthy kormányzóvá választására emlékezik a Mi Hazánk22:07 Izrael visszairányít egy dél-koreai repülőgépet Szöulba21:13 Mára is jutott egy jobbikos csoda: ha az ő pártalapítványuk élén áll offshore-lovag, akkor az a cég nem is offshore20:52 Újabb török katona esett el Szíriában20:05 Tordai feljelenti Dúró Dórát, mert "apartheid rendszert akar bevezetni"19:39 A WHO szerint problémásak a "kapcsolat nélküli" koronavírusos betegek18:51 Gyilkosság Csepelen: Kalányos "szóváltó" Csabát kereste a rendőrség, feladta magát18:44 Energetikai technológia és energiapolitika
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló ::

Útnak indul az ellenszérum: Borsodban a MÖM

Reklám

László Attila országos vezető felhívása:
Borsod megyében is már nagyon várja a magyar lakosság, hogy leteljen végre a két hét, legyen végre rend és élhető településsé változzanak falvaik, városaik. Igen, várják azt a két hetet, amit 2010-ben, vagyis öt évvel ezelőtt megígért nekik a jelenleg kormányon lévő párt a választási kampányában. Annak ellenére, hogy Borsodban is rendkívül türelmesek, de azért mégiscsak eltelt öt év, ami után talán joggal teszik fel a kérdést: hol az a két hetes rend?
Bizony, az ország számos pontján érezhetik a becsapott és magukra hagyott emberek, hogy ők igazából nem is számítanak, és valami ördögi terv játékszereinek tekintik őket.
Ezért megpróbálják megragadni azokat a törvényes eszközöket és megtalálni azokat az ellenszereket, amelyekkel saját családjuk és közvetlen környezetük életét, biztonságérzetét minőségileg javítani tudják.
Ráébredtek arra, hogy a jelenlegi, kritikusnak nevezhető, idegen érdekelvű társadalmi helyzettel csak közösségi összefogással és erős helyi közösségi építkezéssel lehet eredményes harcot vívni.
Hallottak róla, hogy már több esetben is sikerrel járt a közjó érdekében történő összefogás, és ennek következtében már több településen is jelentősen javult az ott élők életminősége.
Ennek a közösségépítésnek az egyik élharcosa a Magyar Önvédelmi Mozgalom, amelynek védőpajzsa alatt több településen visszaszorultak, vagy szedték a sátorfájukat az ördögi terv valamikori helyi élenjárói.
Amennyiben kíváncsivá tettük Önöket, hogyan is lehet változtatni egy jelenleg még kilátástalannak tűnő áldatlan állapoton, látogassanak el, látogassatok el a Borsod megye két településén is megrendezésre kerülő lakossági tájékoztatónkra.
Várunk szertettel minden élni és ezért tenni is akaró magyar állampolgárt!
Zoom
Zoom
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready