2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:33 Tíz kicsi indián a kölkedi kukoricásban14:12 MÁV és Betyársereg, ajánlóívek és Facebook-cenzúra: Tvrtko kérdezte Toroczkait13:41 Az egyik államtitkárt kifütyülték, a másikat kinevették a joggal türelmetlen orvosok13:22 Az egyik összetört kocsinak még a kulcsát is visszavitte a talpig becsületes szügyi fiatal12:47 "Joggal remélem, hogy felmentenek a vádak alól" - mondta a fideszes politikusbűnöző12:15 Szíven szúrta magát egy bákói diák egy csíkszeredai középiskolában11:40 A nemzetiségi szervezetek nem küldhetnek delegáltakat a választási bizottságokba11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló ::

Első Nemzeti Összefogás Napja Gyöngyöspatán - Vona Gábor a fővédnök

Reklám

A gyöngyöspatai nemzeti összefogás - mint tudjuk - országos, majd európai ügyként vonult be a legújabb kori történelembe. Ez nélkületek, akik segítettetek a feladatok elvégzésében, nem sikerülhetett volna, amelyet ezúton is megköszön a magyar vidék.

A márciusi patai tüntetés

A több ezer hazafi, aki eljött, és velünk együtt demonstrálta az erőt és a magyar nemzet összetartozását, mindannyian kinyilatkoztatták, hogy az itt zajló folyamatokból elég. Most ismét történelmi jelentőségű válaszút előtt állunk, hiszen július 17-én Gyöngyöspata polgármestert választ. A tét az, hogy tovább tudjuk-e vinni a Tiszavasvárin már elindult pozitív folyamatokat, érvényt tudunk-e szerezni a rendteremtő érpataki modellnek.
A kormány, ahogyan eddig, ezután is mindent elkövet annak érdekében, hogy az igazság és a nemzeti összefogás minél kevésbé valósulhasson meg bármely településen. Eljött az idő, hogy Ti mindannyian, akik akkor fontosnak éreztétek, hogy eljöjjetek szabadidőtökben, és talán nem kis anyagi ráfordítással álltatok ki a magyar polgárok mellett, most ismét segítsetek abban, hogy összefogjunk, és itt legyünk.
Július 16-án újra meg kell mutatnunk, mi nem egy szétszéledő „birkanyáj” vagyunk, hanem egy erős, megingathatatlan, összetartó nemzet tagjai. Mindenkit várunk 16-án reggel 10 órától Gyöngyöspatán a sportpályára az első Nemzeti Összefogás Napjára gyermekeitekkel, családotokkal, barátaitokkal, ahol az önfeledt szórakozás mellett létszámunkkal megmutathatjuk az országnak, a hazug kormánynak és egész Európának, hogy összetartunk, erősek vagyunk, sokan vagyunk és összekapaszkodunk, ha a magyar érdek azt kívánja!
Magyarország a magyaroké, Gyöngyöspata a gyöngyöspataiaké, és nem az idegen érdekek elvtelen kiszolgálóinak játékszere! Segítsetek újra, hogy az évtizedekig célpontként élő, tisztességes gyöngyöspatai magyar polgárok végre megkapják a lehetőséget, hogy középpontokká váljanak!
Az igazság szabaddá tesz! Öntsünk együtt tiszta vizet a pohárba!
Az esemény fővédnöke: Vona Gábor
Programok:
Gyermekeknek: légvár, vízigolyó, akkumulátoros autók, népi játszóház, kézműves foglalkozások, íjászat, mesejáték, vetélkedők, bohóc
Nagyoknak: rally élményautózás, motorozás, lovashintó, lovasíjászat, harcművészeti és egyéb bemutatók, magyarok vására, evészet-ivászat stb.
Fellépnek: népszerű hazai nótások, nemzeti dalnokok és énekesek, este és a nap folyamán szabadtéri nemzeti rock és retro zene
Mindenkit szeretettel várnak:
a rendet akaró gyöngyöspataiak
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready