Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Holokamu ::

Undorító: fajvédő Lomnici büntetné a holokauszt cáfolását

Reklám


Hurrá, sikerült a zsidókkedvére tennem!
"Ha rajtam múlna, akkor Magyarországon is jogi következményei lennének a holokauszt tagadásának" - nyilatkozta a Népszabadságnak a Legfelsőbb Bíróság elnöke, hozzátéve, hogy ez a kérdés nem az igazságszolgáltatás, hanem a törvényhozás kompetenciájába tartozik.

Lomnici Zoltán arról nem kívánt állást foglalni, hogy büntető- vagy polgárjogi szankciókat kellene-e alkalmazni. A bíráknak is fel kell lépniük az alkotmányellenes, embertelen nézetekkel szemben, a rasszizmus és az antiszemitizmus minden formája elfogadhatatlan – tette hozzá.

Majd így fogalmazott: a magyar alkotmány mellett az Európai Unió rendelkezései is kötelezettségeket rónak a bírákra. Az emberi jogokat védő állami szervezetek sorában kiemelten fontos feladataik vannak a bíróságoknak: Magyarországon is törekedni kell arra, hogy csökkenjenek, lehetőleg szűnjenek meg az emberi jogokat sértő ítéletek – fogalmazott a Népszabadságnak a Legfelsőbb Bíróság elnöke.

Lomnici Zoltán elmondta: az önkényuralmi jelképek használatát Magyarországon bünteti a törvény (bár tiltva vannak, de a vörös csillagos, Lenines, Che Guevarás pólók viselőit soha vonják felelősségre, csupán az ún. náci jelképek viselőit), míg a holokauszt tagadását tételesen nem tiltják a jogszabályok. Lomnici Zoltán nem kívánt aktuálpolitikai fejtegetésekbe bocsátkozni, de hangsúlyozta: a holokauszt tagadói meghamisítják a történelmet, megsértik azoknak az ártatlan millióknak az emlékét, akik egy embertelen eszme áldozataivá váltak.

(FH)

Kuruc komment: A holokausztbizniszt támogató Lomnici így fogalmazhatott volna pontosan: az elfogulatlan holokausztkutatók cáfolják a történelmet meghamisítók hazug állításait, nyilvánosságra hozzák a folyamatosan változó, irreális számadatokat, és feltárják az ellentmondásokat.

Lomnici nem beszélt arról, hogy büntetni kívánja-e a Gulág-relativizálókat, a kommunista rémuralom áldozatainak számát kétségbevonó áltörténészeket, és arról sem, hogy a magyarellenesség minden formája elfogadhatatlan-e számára.


Lomnici büntetni akarja a szólás szabadságával élni kívánókat. Mondani sem kell, ha Lomnici nemzeti irányban tett volna nyilvános kijelentéseket, a cionista lobbi azonal betámadja, hogy úgymond a bímrói szakma függetlenségét semmibe véve politizált. És persze egy percen belül tüntetnének, aláírásokat gyűjtögetnének ellene. Az impotens Fidesztől és nyalonc értelmiségétől természetesen elképzelhetetlen, hogy petíciózzon Lomnici ellen, már csak azért is, mert maguk is támogatják a holokausztbizniszt.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready