2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:52 Isten veled, édes hazánk!13:20 Még a végén ráébred az EU-vezetés, hogy a palesztinoknak is vannak emberi jogaik13:03 Felmenthetik a férfit, aki meg akarta ölni szüleit12:41 Dróntámadást hajtottak végre egy orosz bázis ellen Szíriában12:27 Vádat emeltek tömegszerencsétlenség okozása miatt egy metróvezető és egy forgalomirányító ellen12:11 Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg08:41 Kényszerszabadságra küldték a Fehér Ház európai és orosz kérdésekkel foglalkozó tanácsadóját08:27 Lezajlottak az időközi választások07:46 Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hét végén
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Holokamu ::

Undorító: fajvédő Lomnici büntetné a holokauszt cáfolását

Reklám


Hurrá, sikerült a zsidókkedvére tennem!
"Ha rajtam múlna, akkor Magyarországon is jogi következményei lennének a holokauszt tagadásának" - nyilatkozta a Népszabadságnak a Legfelsőbb Bíróság elnöke, hozzátéve, hogy ez a kérdés nem az igazságszolgáltatás, hanem a törvényhozás kompetenciájába tartozik.

Lomnici Zoltán arról nem kívánt állást foglalni, hogy büntető- vagy polgárjogi szankciókat kellene-e alkalmazni. A bíráknak is fel kell lépniük az alkotmányellenes, embertelen nézetekkel szemben, a rasszizmus és az antiszemitizmus minden formája elfogadhatatlan – tette hozzá.

Majd így fogalmazott: a magyar alkotmány mellett az Európai Unió rendelkezései is kötelezettségeket rónak a bírákra. Az emberi jogokat védő állami szervezetek sorában kiemelten fontos feladataik vannak a bíróságoknak: Magyarországon is törekedni kell arra, hogy csökkenjenek, lehetőleg szűnjenek meg az emberi jogokat sértő ítéletek – fogalmazott a Népszabadságnak a Legfelsőbb Bíróság elnöke.

Lomnici Zoltán elmondta: az önkényuralmi jelképek használatát Magyarországon bünteti a törvény (bár tiltva vannak, de a vörös csillagos, Lenines, Che Guevarás pólók viselőit soha vonják felelősségre, csupán az ún. náci jelképek viselőit), míg a holokauszt tagadását tételesen nem tiltják a jogszabályok. Lomnici Zoltán nem kívánt aktuálpolitikai fejtegetésekbe bocsátkozni, de hangsúlyozta: a holokauszt tagadói meghamisítják a történelmet, megsértik azoknak az ártatlan millióknak az emlékét, akik egy embertelen eszme áldozataivá váltak.

(FH)

Kuruc komment: A holokausztbizniszt támogató Lomnici így fogalmazhatott volna pontosan: az elfogulatlan holokausztkutatók cáfolják a történelmet meghamisítók hazug állításait, nyilvánosságra hozzák a folyamatosan változó, irreális számadatokat, és feltárják az ellentmondásokat.

Lomnici nem beszélt arról, hogy büntetni kívánja-e a Gulág-relativizálókat, a kommunista rémuralom áldozatainak számát kétségbevonó áltörténészeket, és arról sem, hogy a magyarellenesség minden formája elfogadhatatlan-e számára.


Lomnici büntetni akarja a szólás szabadságával élni kívánókat. Mondani sem kell, ha Lomnici nemzeti irányban tett volna nyilvános kijelentéseket, a cionista lobbi azonal betámadja, hogy úgymond a bímrói szakma függetlenségét semmibe véve politizált. És persze egy percen belül tüntetnének, aláírásokat gyűjtögetnének ellene. Az impotens Fidesztől és nyalonc értelmiségétől természetesen elképzelhetetlen, hogy petíciózzon Lomnici ellen, már csak azért is, mert maguk is támogatják a holokausztbizniszt.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready