Ismét szenzációs leleplezéssel szolgálunk. Nézzenek rá erre a képre. Tudják, mit ábrázol?

Zoom


Nem egy izraeli szerkesztőség számítógépes billentyűzetét, hanem a „magyar” ATV televízió vezérlőpultján lévő számítógép klaviatúráját.

A „magyar” ATV. Itt lépnek fel rendszeresen a fő médiakajmánok: Bolgár György, Mészáros Tamás, Avar János, Buzerikusz Sándor, a depresszióját pénzre konvertáló Albert Györgyi és társaik. No meg persze Kálmán Olga.

De ez még csak egy bizonyíték.


A másik: a volt izraeli nagykövet, a Moszad-főtiszt Várnai Shorer Judit, az izraeli csatorna külpolitikai tanácsadója. Az adót az izraeliek a Hit Gyülekezete nevű fedőszervükön keresztül üzemeltetik.

További adalékok: Gesztesi Márta főgyártásvezető mobiltelefonján a háttérkép izraeli zászló.

Az ATV több híradós szerkesztője számítógépének háttérképe pedig izraeli katonákat ábrázoló felvétel. Az egyik éppen palesztin gyerekre céloz. Otthon már biztosan ilyen számítógépes játék is van. Hadd gyakorlatozzon a kicsi lúdtalpas zsidógyerek.


Egy másik szívet melengető történet: Izrael Libanon elleni gyilkos háborúja alatt áramlottak a képek be a Reuters hírügynökségtől. Ekkor fordult a rendszergazda a gyártásvezetőhöz azzal a kérdéssel, hogy „te is mennél oda egy kicsit gyakorlatozni?”

Az egyik átírós pólóján büszkén hirdeti a felirat: I LOVE ISRAEL. A tetű persze csak a tévé épületében és a kocsijában meri viselni a népirtók szeretetének vallomását. Váltótársa az öccse, aki szorgosan tanulja munka közben is a héber nyelvet. Nem nehéz neki. Ott van az izraeli billentyűzet.

A vágószobákban a BETA magnókon a matricák mindegyikén izraeli tévétársaság logója.

Ez a csürhe ott a palesztinokat, nálunk a magyarokat lövi. Már nem csak hazug szavakkal, hanem tölténnyel is, amikor a zsidó (oppárdon: „bolgár”) feleségén keresztül irányított Gyurcsány tüntetők szemét löveti ki.

Horváth Tamás - Kuruc.info