Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:22 "Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről!" - követeli a Horthy-szobor megrongálását vállaló hisztérika11:05 Rasszista metrómegállót füleltek le Berlinben10:48 Bolsonaro megvétózta a kötelező maszkvislést előíró törvényt, módosításokat kér10:33 Felborult egy román országjelzésű kisbusz az M7-esen - egy halott, 8 sérült10:16 Földcsuszamlások és árvizek pusztítanak Dél-Japánban - tucatnyian eltűntek09:59 Meghalt egy beteg, két új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak09:41 Rendőröket ejtett túszul egy bennszülött törzs Venezuelában, hogy visszakapják koronavírus-fertőzött vezetőjük holttestét09:26 Lezuhant egy kisrepülőgép Utah-ban09:08 Kanadai katona Trudeau váratlan teherautós látogatója - 22 vádponttal nézhet szembe08:50 Éjféltől újra humanitárius korridort nyitottunk08:35 Svédországban máig nem sikerült elérni a márciusban kitűzött tesztelési célt08:17 Trump a Rushmore-hegynél mondta el véleményét az amerikai forradalom eltörlésére törő kultúrbalról08:04 Több mint 11 millióan fertőzödtek meg a világon07:41 New York-i aukciósházban tűnt fel egy ókori római márványszobor ellopott feje07:23 Lövöldöztek egy bevásárkóközpontban az alabamai Hooverben - egy halott, három sebesült
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Holokamu ::

Cionista pánik Talmud-idézetek miatt - a TV2 elhatárolódik a gyűlöletkeltő könyvtől + videóval FRISSÍTVE

Reklám


A legfõbb ügyészhez fordult a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége a Tel aViv2 keddi Mokka címû mûsora miatt, amelyben Tomcat a Talmudból idézett (tehát nem kitalált) felháborodást keltõ mondatokat arról, hogy például egy nemzsidó megölése, becsapása, megerõszakolása a zsidó hittételek szerint nem bûn. 2001-ben a Mazsihisz-közeli SZDSZ-csürhe a Népszabadságban arra vetemedett, hogy a keresztény egyházakat felszólította "antiszemita" hittételei visszavonására*. Akkor nem volt ajvékolás és nem volt szó antikeresztény akcióról. A zsidó Tilos Rádió pedig büntetlenül megúszta azt is, hogy a kereszt mocskolása mellett nyíltan uszított a keresztények kiirtására.


A Mokka fõszerkesztõje a Talmud-ügy kapcsán elmondta: legközelebb körültekintõbbek lesznek (s feltételezhetõen megkérdezik majdani vendégeiket: ugye nem szeretnének a Talmud gyûlölködõ passzusaiból idézni?).

A Tv2 kedd reggeli Mokka címû mûsorában olyan kijelentések hangoztak el, "amelyek alkalmasak voltak (...) a magyarországi zsidóság elleni - akár tettleges - gyûlölet felkorbácsolására" - olvasható a magyarság ellen gyûlöletet zsidó körökben meglehetõsen felkorbácsoló Mazsihisz Kovács Tamás legfõbb ügyésznek címzett, a szerdán elküldött levelében.

A zsidó tv levette a mûsor linkjét, így most alább pótoljuk más forrásból, íme:


A szervezet arra kéri a legfõbb ügyészt, hogy tegyen meg mindent azért, hogy kivizsgálja, történt-e bûncselekmény a kedd reggeli mûsorban. (Szerkesztõségünk gratulál az MTI-nek, amiért sikerült neki ilyen ártatlanul megfogalmazni, hogy a cionista lobbi helyi képviselõje õrjöngve követelte a talmudista bosszút és szörnyûséges "szent" írásukból való idézések azonnali betiltását.)

Polgár Tamás többek között azt hangoztatta a mûsorban, hogy a zsidóság egyik szent könyve, a Talmud erõszakos cselekményre buzdítja a zsidókat a keresztényekkel szemben.

"A Talmudban is szerepel, hogy a gójokkal szemben minden eszköz megengedett, (...) Egy gój megölése nem bûn, de benne vannak ilyen érdekességek is például, hogy egy három év alatti kislányt nyugodtan meg lehet ..., mert ugye visszanõ a szûzhártyája" - idézte a nagy felháborodást kiváltó mondatokat a szerdai Népszava, és részben a szerdai Népszabadság is. (Szerk. megj: A felháborodás természetesen nem azért tombol, mert a kereszténygyûlölõ zsidóság a mai napig erre a könyvre alapozza "értékrendjét", melynek következtében ellenünk folytonos háborút viselve él köztünk, hanem azért, mert valaki erre fel merészelte hívni a figyelmet.)


Egy Talmud-tisztelő
Szörényi Péter arra a felvetésre, hogy utólag megbánták-e a blogger szerepeltetését, azt mondta, hogy "ez a TV2 hatásköre, akár csak az is, hogy a jövõben szerepel-e még Tomcat a Mokkában".

"Sajnálatosnak tartjuk a történteket, és elhatárolódunk a szélsõséges kijelentésektõl (tehát a Talmudtól, hogy egyértelmû legyen - a szerk.). Minden erõnkkel azon leszünk, hogy a jövõben ne fordulhasson elõ még egyszer hasonló eset" - mondta az MTI-nek Lóránt Gergely, a TV2 szóvivõje.

"A kijelentések minden alapot nélkülöznek" - hazudta Verõ Tamás, a budapesti Frankel Leó utcai zsinagóga rabbija (elvégre keresztényeknek nem kell igazat mondani). Hozzátette: a több ezer oldalas, 64 kötetes Talmud teljes egészében kizárólag héber nyelven olvasható. (Ez is hazugság, hiszen ezzel nem cáfolta, hogy például a héberül is kiválóan beszélõ Luzsénszky Alfonz XX. század eleji Talmud-fordításai és magyarul való kiadásuk hiteles. Ugyanez mondható el az anticionista Israel Sahak Talmuddal és judaizmussal kapcsolatos feltáró munkájáról. Verõ kijelentése magyarul: annak értelmét csak és kizárólag zsidók magyarázhatják, melyre ugyebár nem hajlandók, hiszen nem kívánják a gazdanép felháborodását kiváltani. Inkább csendben gyûlölködnek és a háttérben fonogatják a szálakat. A Talmudot a Talmud parancsa szerint egyébként tilos oktatni nemzsidóknak. És, minõ véletlen, a faji alapon mûködõ zsidó iskolákban nincsenek is keresztények. Képzeljük el, ha a keresztény egyházak elõírnák, hogy tilos Újszövetséget, vagy bármely keresztyén iratot zsidókkal ismertetni, valamint nem vennének fel zsidókat papnak. Egyébként e gyengeségnek köszönhetõ, hogy míg a fajvédõ rabbik közt keresztény nincs és nem is lehet, a zsidók tudatosan épülnek be és fertõzik meg keresztény és keresztyén közösségeinket, egyre több a zsidó, cionista püspök. A magyar katolikus püspöki kar feje például a munkásõr és besúgó vezette Mazsihisz legjobb szövetségese, a holokausztista Erdõ Péter. Franciaországban most patkolt el a zsidó érsek, Lustiger, akinek temetésén zsidó liturgia folyt! Eközben egy rabbit kirúgtak és mindenütt a világon kirúgják, ha kereszténnyel köt házasságot - a szerk)

"Magyarul mindössze körülbelül 0,01 százaléknyi szövegrész található kivonat formájában" - tette hozzá, megjegyezve, hogy vannak olyan antiszemita kiadványok, amelyekben a Talmudra hivatkozva szerepelnek "bizonyos félreértelmezett, félremagyarázott, rossz szándékú, uszító tartalmú megjegyzések". (Ki-ki döntse el magának, mennyire lehet jó- vagy rosszindulatúan magyarázni a fent vagy az alábbi linken elérhetõ kijelentéseket...)

A TV2 - nyilván megrettenve a talmudista zsidó bosszútól - gyorsan hivatásos kimagyarázkodót hívott a stúdióba. A produkció itt tekinthetõ meg (érdemes külön figyelmet fordítani az itt is szembeszökõen megjelenõ zsidó felsõbbrendûségi érzésbõl fakadó pökhendiségre).

(Jéney - MTI - az olvasók tájékozódását szolgáló magyarázatokkal ellátva és magyarítva)

Kapcsolódó: A Talmud népirtásra uszít, és ma is a legfõbb zsidó törvény

*Akinek megvan a 2001 körüli néphazugságos cikk, amelyben ún. hívõ értelmiségiek - véletlenül 90%-ban zsidók és SZDSZ-esek - a keresztény egyházak "antiszemita" tankönyveirõl és tanairól ugatnak, kérjük, küldje be.

Ugyancsak szívesen várunk egy jó recenziót a Luzsénszky-féle Talmud-fordításról, Luzsénzsky pályafutásáról.


Tisztelt embernek látszó tárgyak!

Kérlek, gondolkodjatok el azon, hogy a zsidóság által hazugnak minõsített Talmud-fordítás mégiscsak igaz. Miért? A filozófus szerint “szeretet” teológiáját képviselõ zsidók követték és követik el ezeket is:

A világ elsõ terroristái éppen a zsidók voltak, amikor annak idején az 1945 körüli idõkben sorozatos robbantásos merényletekkel akarták meggyõzni a Nyugatot (egyébként sikerrel), hogy ismerjék el izrael létrejöttét. Gondolom a felebaráti szeretet jegyében ölnek, gyilkolnak palesztinokat, és akármilyen más nemzet lányai, fiait, ha azoknak éppen arra van dolguk, vagy fel merik emelni a szavukat a zsidóság fajirtó politikája (mentalitása) ellen.

(Javaslom ezt a honlapot megtekintésre.)

Jelenlegi hazánkban is folyamatosan mérgeznek minket (lásd kálisó is), és milyen érdekes, azon emberek, akik ez ellen tehetnének (ha akarnának, de nem), azok mind-mind zsidók.

Végig lehet tekinteni a világon, és aki nem csak néz, hanem lát is (utánajár a dolgoknak), és nem hagyja magát becsapni a tv (a tv2 és az összes hazai csatornától) által, akkor egyértelmû lesz, hogy a zsidók, azok a mézes-mázas önsajnáló, öntömjénezõ, embernek hazudott tárgyak milyenek is valójában. Azt hiszem, elég is lesz nekem is egy Újszövetségbeli idézettel zárnom:

„Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentõl származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem õ küldött engem. Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.” Jn 8. 42-44 – Károli Gáspás féle fordítás.(Kuruc.info: a tetûhintások vélhetõen ennek hitelessését is kétségbe vonják, mondván, a Hit Gyülekezetének nyilván más fordítása van)

(M. László)

Kapcsolódó: Olvasónk a talmudvédõ professzor szereplésérõl
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready