A zsidók nem nyugszanak bele, hogy Donald Trump még mindig nem bocsátotta el Gorka Sebestyént, a terrorellenes főtanácsadóját. Pedig már hetekkel ezelőtt föltárták Gorka „antiszemita, újnyilas” és egyéb jelzőkkel illetett múltját, azt, hogy a nemzetiszocialista Németországgal együttműködött Vitézi Rend tagja, kivette részét a 2006-os őszi forradalmi kísérlet eseményeiből. Most pedig azzal rukkoltak elő a világ intézői, hogy Gorka Sebestyén 2007-ben támogatta és helyeselte „a Nyilaskeresztes Mozgalom utódmozgalmának számító Jobbik alapította Magyar Gárda létrehozását”.
Zoom
Gorka Sebestyén és Donald Trump
Amint arról portálunk részletesen beszámolt: Gorka Sebestyén a nemzetközi zsidóság célkeresztjébe került, s ezért a nemrégiben megválasztott amerikai elnök főtanácsadójának a napjai meg vannak számlálva. Mármint a Fehér Házban betöltött magas pozíciójában. A február óta folyó lejáratási kampányt, főként a The Forward című amerikai zsidó újság állításait időközben sok lap átvette, így a magyarországi, de leginkább az izraeli sajtó. Trump elnököt ezzel párhuzamosan ostromolják a zsidó szervezetek, magánszemélyek, és arra kívánják rávenni, hogy bocsássa el az általuk újnyilasnak, neonácinak, antiszemitának és még ki tudja, minek mondott Gorka Sebestyént. Csakhogy sokak meglepetésére Trump állja az ostromot, s eddig nem vált meg a magyar főtanácsadójától.
A vádaskodás első hullámában a zsidók ezen kívül, például a Má’áriv című újságban fölemlítették, hogy Gorka az öt és fél millió zsidó Magyarországon történt (sic!) kiirtásában bűnrészes Horthy Miklós alapította, a nemzetiszocialista Németországgal együttműködő Vitézi Rend tagja, s 2006-ban pedig tolmácsként, hírmagyarázóként részt vett a magyarellenes, szocionista (ez utóbbi jelző tőlünk – H. J.) budapesti kormány elleni tüntetésekben, s még a Jobbikkal is egy követ fújt.
Zoom
Gorka Sebestyén bocskaiban, a nejével
Miután Gorka Sebestyén szép csendben ugyan, de még mindig a Fehér Házban van, a zsidók a napokban újabb dühödt támadást indítottak ellene. A Jediot Áháronot izraeli héber napilap, ismét csak a The Forward amerikai zsidó újságra hivatkozva „Trump főtanácsadója támogatta egy antiszemita milícia felállítását Magyarországon” címmel azt írta, hogy előbányászták az Echo TV egyik 2007-es interjúját (vajon kik szolgáltatták a videót az amerikai zsidó újságnak? – H. J.), amelyben Gorka Sebestyén a többi között kijelenti: a Magyar Gárda létrehozására társadalmi igény van, miután a hivatalos magyar hadsereg képtelen megvédeni az országot.
A Jediot Áháronot a cikkéhez mellékeli az Echo TV által 2007-ben sugárzott, s amatőr módon megvágott interjú videóját is, amiből Gorka Sebestyén és a riporter, Gulyás István szavaiból csak keveset lehet megérteni. A botrányos vágást hivatott kiegészíteni az izraeli lap írott beszámolója, amelyből az is kiderül, hogy Trump elnök terrorellenes főtanácsadója, Gorka Sebestyén helyzete egyre inkább bonyolódik, miután legutóbb az is kiderült róla, hogy „magyarországi politikusként támogatta egy erőszakos, fajvédő és antiszemita polgári milícia létrehozását.” Ez az antiszemita, fajvédő milícia pedig nem más, mint a Magyar Gárda, „amelyet aztán az Emberi Jogok Európai Bírósága (amely nemrégiben fejenként három millió forintot ítélt meg két bangladesi sáskának – H. J.) is elítélt, miután megállapította, hogy lényegében fajvédő jogrendet kíván érvényre juttatni Magyarországon”, írja az izraeli újság.
A Magyar Gárda támogatását, s ezzel Gorka Sebestyén „bűnét”, csak növeli az a tény, hogy a szóban forgó szervezet „a Jobbik nevű antiszemita párt katonai szárnyaként funkcionált.” Gorka 2007-ben azt nyilatkozta az Echo TV-nek, hogy a Magyar Gárda létrehozására „társadalmi igény” volt, miután „Magyarország hivatalos hadserege beteg, s tükrözi az önmaga megvédésére képtelen magyar társadalmat.” Ezután a lap megemlíti, hogy „Gorka és akkori pártja, az Új Demokratikus Koalíció a kinyilatkoztatott támogatás ellenére mégiscsak igyekezett távol tartani magát a Magyar Gárdától, s ezért a milícia létesítésének folyamatát szerette volna a jobboldali Fidesznek és az antiszemita Jobbiknak tulajdonítani.”
Zoom
Egyre dühödtebb támadások
A riporter, Gulyás István, az ominózus interjú során megemlítette Gorkának: a Magyar Gárda létrehozása miatt aggodalom tölti el a zsidó közösséget, de leginkább a holokausztot túlélőket, akik úgy vélik, hogy a milícia megalakulása csak fölszítja az antiszemita indulatokat Magyarországon. Gorka erre azt válaszolta, hogy csupán politikai eszközről van szó – írja a Jediot Áháronot. A lap ezután felemlíti: „A Magyar Gárda nevű milícia tagjai antiszemiták voltak. A milícia egyik tisztje a 2008-ban elmondott beszédében kijelentette, hogy a zsidókat ’cionista patkányoknak’ tekinti, s a magyarországi zsidókat ’a nemzet megsemmisítőinek’ nevezte.”
Az Echo TV 2007-es interjúját a Likudhoz és a valóban militáns, állig felfegyverzett zsidó telepesekhez közelálló ’Áruc 7 című, igen nagy olvasottságnak örvendő izraeli hírportál is kivesézte. Az izraeli hírportál „Trump tanácsadója antiszemita szervezetet támogatott” című írásában voltaképpen megismétli azt, amit egy nappal korábban, április 4-én a Jediot Áháronot már megírt, ezért mi csak az ’Árúc 7 „újdonságait” ismertetjük meg az olvasóval.
A Magyar Gárdát Magyarországon a magyar bíróság helyezte törvényen kívül, miután ítéletében megállapította, hogy „antiszemita és fajvédő szervezetről” van szó, írja az ’Árúc 7. A zsidó telepesekhez közelálló hírportál is átvette a botrányosan megvágott 2007-es interjút, amelyben Gorka Sebestyén – érdekes és érthetetlen módon - „zavargásoknak” nevezte a 2006 októberében a budapesti utcákon lezajlott, rendőrterrorral csírájában elfojtott forradalmi kísérletet. A tévéinterjúra hivatkozva a hírportál megemlíti, hogy Gorka és pártja, a tiszavirág életű UDK támogatta „a Fidesz (sic!) és a Jobbik kezdeményezte Magyar Gárda” létrehozását, annak ellenére, hogy a milícia vezetőinek nézeteitől elhatárolódtak.
„A nácibarát, antiszemita párt, a második világháború idejében Magyarországon működött Nyilaskeresztes Mozgalom utódjának számító Jobbik hozta létre a Magyar Gárda nevű milíciát. A Magyar Gárda tagjai a Nyilaskeresztes Mozgalom egyenruhájára emlékeztető ruhát viseltek, s Magyarország-szerte erőfitogtató meneteléseket tartottak, miközben durva antiszemita jelszavakat és kifejezéseket harsogtak. Az ’Árúc 7 felidézi: a 11 perces interjú végén Gulyás István megkérdezi Gorkát, mi a véleménye arról, hogy „sok zsidó szerint a Magyar Gárda megalakításával felerősödik az antiszemitizmus Magyarországon, ezért itt az ideje elhagyni ezt az országot?” Gorka erre azt válaszolta: Ez csak egy eszköz. Az ilyen vádaskodás hatásos eszköz egy bizonyos politikai osztály kezében.”
Hering J. – Kuruc.info