2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Megtalálhatták a gyógymódot a szívritmuszavarra10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Csintalan megígérte: megeszi a cipőjét a Hősök terén. Vajon tényleg meg(t)eszi?

Reklám

Vannak gusztustalan megmondóemberek a baloldalon. Ilyen például Orosz Jozefina, Bolgár György és a többi féreg, kiket maradéktalanul felsorolni most se időm, se kedvem.

"Megeszem a cipőmet, ígérem"
Vannak viszont a jobboldalon is hozzájuk hasonló, az ülepek nyelvvel történő súrolását mint BBC normát értelmező „újságírók”, elég csak Kerényi Imrére vagy Csintalan „kóbór kutya” Sándorra gondolnunk. Akik közül utóbbi, már ha szavatartó ember, most kénytelen lesz megenni a cipőjét. Ráadásul fényes nappal, délben, a Hősök terén, előzetesen bejelentve a konkrét időpontot, hogy a kedves érdeklődők is megnézhessék a cirkuszi mutatványt.

Történt ugyanis, hogy tegnap este betelefonált egy úriember Csintalan „köztörvényes” Sándor műsorába –  tudják, az a műsor, ahol olyan bolgárgyörgyös Beszéljük meg!-et lehet játszani részegen hengerbucskázó MSZP-s alelnökből és tolvajprivatizátorból (Csintalan: "Én egy rohadt bűnöző vagyok") fideszes újságíróvá és párttaggá vedlett, túlsúlyos személyeknek - és a honi fősodratú médiának egy csöppet sem kellemes témát kezdett, illetve próbált elkezdeni boncolgatni. „Mit szól ahhoz, Csintalan úr, hogy a zsidó államelnök kijelentette, hogy Magyarországot (több más országgal együtt) felvásárolják a zsidók?” – szólt a kérdés.

Csintalan „Viktortudjamiahelyes" Sándor reakciója érdekes volt. Kijelentette, hogy ez nem igaz, illetve amennyiben mégis, akkor ő bizony megeszi a cipőjét délben a Hősök terén, hozzátéve, hogy a kedves betelefonáló is megnézheti az eseményt. Az illetőt ezek után szó nélkül kivágták a műsorból, bár az is lehet, hogy a betelefonáló jött rá, hogy a hülyékkel és a rádióval nem lehet, és megszakította a vonalat.


Az eset felvet pár kérdést. Hogy lehet az, hogy bár a Magyar Nemzetben már október 13-án vezető hírként jelent meg - igaz, lopva - az ominózus elnöki kijelentés, Csintalan „újságolvasó” Sándor erről nem tudott? Ilyen rossz lenne a kommunikáció a narancsos cselédsajtón belül?

A másik érdekesség, hogy amennyiben tényleg nem tudott erről Csintalan „jóltájékozott” Sándor, akkor vérbeli újságíróként miért nem kérdezett rá azonnal: hol tetszett ezt hallani, olvasni?

A legfontosabb kérdés viszont mégiscsak az, hogy akkor most megeszi-e Csintalan "Bayer Zsoca és Csermely Peti aranycimbije" Sándor a cipőjét, vagy sem, illetve ha igen, akkor mikor mehetünk fotózni és körberöhögni? Ugyanis az ominózus kijelentés valóban elhangzott, ismertette a Mááriv című izraeli lap is, ahonnan Hering József fordította le a magyar közönségnek.

Szóval, Csintalan „cipőpusztító” Sándor, várom az időpontot, amikor megnézhetem, hogyan eszi meg bűzlő, zsírtól fényes lábbelijét. Amennyiben a sajátját sajnálná elrágni, úgy fel tudom ajánlani kissé szakadozott acélbetétes bakancsomat, benne egy fehér fűzővel. Kérem jelezze, ha igényt tart rá, hogy időben ki tudjam tisztítani!

Kuruc.info - Florian Geyer

Kapcsolódó cikkek:
- Az izraeli elnök kimondta, amit már tudunk: felvásárolják Magyarországot
- A Strabag Nemzet nem hisz Izrael elnökének
- M. Szabó Imre: "Hát nem, kedves Simon Peresz úr! Magyarország nem eladó!"
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready