2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:25 Tízre nőtt az odesszai iskolatűz halálos áldozatainak száma11:58 A Harcos karácsonyi ajánlata (x)11:40 A nyolcadik lakó is halott lehet Eperjesen - hat embert vettek őrizetbe11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

A Strabag Nemzet nem hisz Izrael elnökének

Reklám


Felvásárolna a vén cionista
A Magyar Nemzet 2007. október 13-án, jó másfél napos késéssel vezetõ hírként közzétette a Kitûnõ mutatók – Izrael felvásárolja Magyarországot? címû írást, amelyet elõször, 2007. október 11-én este a Nemzeti Hírháló, majd annak nyomán több hírportál, természetesen a Kuruc.info is leközölt. Az ellenzéki újság azonban a valódi forrás és a fordító megnevezése helyett a hírt a saját munkatársának tulajdonítja. A lopott anyagot vette át a Fidesz is.

A kétségtelenül ütõs hír megjelentetése önmagában véve rendben is lenne, hiszen az anyagok átvétele mindenütt megszokott jelenség a sajtóban. Csakhogy a Magyar Nemzet - arcul csapva a szakma egyik alaptörvényét - egyáltalán nem tüntette föl a hírt Magyarországon elsõként megjelentetõ Nemzeti Hírháló, illetve a forrás és egyben a fordító, Hering József újságíró nevét. S ami a legmegdöbbentõbb, hogy a Magyar Nemzetben napvilágot látott hír végén a „Munkatársunktól” aláírás díszeleg.

A Magyar Nemzet betû szerinti szöveghûséggel átvette Hering József fordítását, sõt még azt a felvezetõt is, amelyben az újságíró leírja, hogy Simon Peresz izraeli államelnök Magyarországgal kapcsolatos kijelentése a héber nyelvû Máárívban látott napvilágot (Igaz, hogy a cionista zsidók érzékenységére való tekintettel a hír címében kérdõjellel látták el azt, amit a szenilis izraeli államelnök kijelentõmódban mondott). A Máárivban napvilágot látott hír magyarított változatának olvastán mindjárt arra gondoltunk, hogy valami csoda folytán Hering József a Magyar Nemzetben dolgozik, vagy esetleg valaki más tud ott héberül.

Hering József azonban nem dolgozik a Magyar Nemzetnél, már csak azért sem teheti ezt, mert néhány esztendõvel ezelõtt a lap hangadó cionista lobbija az újságíró úgymond „túlzott antiszemitizmusa” miatt hallani sem kívánt az alkalmazásáról. Igaz, hogy a Hír TV sem, mert oda inkább az Izraelbõl visszatántorgott, héberül csak gyengécskén tudó, mindenhez tehetségtelen Breuer Pétert, az MSZP, személy szerint Hiller István zsidóügyi „fõtanácsadóját”, a Magyar Nemzet korábbi izraeli tudósítóját, Schmidt Mária és Zoltai Gusztáv puszipajtását szokták behívni „Közel-Kelet szakértõ” minõségben. (Két évvel ezelõtt Orbán Viktort is az ávós ivadék Breuer Péter kísérte ki Izraelbe, s az õ hathatós közremûködésével köttetett meg a judeonáci Likud és a Fidesz közötti testvérpárti szerzõdés...)


Breuer (balról az első) nem csak Schmidt Mária és Orbán Viktor puszipajtása, képünkön a judapesti holomúzeumban a Gyurcsótánnyal látható

Mindenesetre gratulálunk a Magyar Nemzet legújabb, az újságírói szakmát megcsúfoló húzásához. Úgy látszik, Simon Peresznek a Magyarország felvásárlásáról tett kijelentése a fiúknál máris értõ fülekre talált, mert õk már – legalábbis bevallásuk szerint – eredetiben olvassák az izraeli Mááriv címû napilapot. Ilyenkor jut eszünkbe a manapság már tréfának egyáltalán nem nevezhetõ régi jó pesti zsidó vicc, amely így szól: Mi kell a boldoguláshoz? Válasz: éberség, stréberség és héberség. Úgy látszik a Magyar Nemzetnél az utóbbi kettõ már megvan.

Egei Antal – Kuruc.info

Kapcsolódó cikk
:
Az izraeli elnök kimondta, amit már tudunk: felvásárolják Magyarországot
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready