Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:24 Újabb izraeli terrortámadás a Gázai övezet ellen08:08 Itt a trükk, hogy ne égesd oda a húst sütésnél. Készülj a jó időre: ínycsiklandó grill ízek egy ügyes módszerrel (x)07:58 Belorusz rendőrség: nincs itt semmi látnivaló, kérem, haladjanak tovább!07:46 Százharmincegy újmigráns nem kopogtatott illedelmesen a hét végén07:31 Szarvacskákat visel a szemhéján egy ritka kínai háromélű teknős06:57 Még mindig rejtély, hogy mi pusztítja az elefántokat Botswanában22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

A Strabag Nemzet nem hisz Izrael elnökének

Reklám


Felvásárolna a vén cionista
A Magyar Nemzet 2007. október 13-án, jó másfél napos késéssel vezetõ hírként közzétette a Kitûnõ mutatók – Izrael felvásárolja Magyarországot? címû írást, amelyet elõször, 2007. október 11-én este a Nemzeti Hírháló, majd annak nyomán több hírportál, természetesen a Kuruc.info is leközölt. Az ellenzéki újság azonban a valódi forrás és a fordító megnevezése helyett a hírt a saját munkatársának tulajdonítja. A lopott anyagot vette át a Fidesz is.

A kétségtelenül ütõs hír megjelentetése önmagában véve rendben is lenne, hiszen az anyagok átvétele mindenütt megszokott jelenség a sajtóban. Csakhogy a Magyar Nemzet - arcul csapva a szakma egyik alaptörvényét - egyáltalán nem tüntette föl a hírt Magyarországon elsõként megjelentetõ Nemzeti Hírháló, illetve a forrás és egyben a fordító, Hering József újságíró nevét. S ami a legmegdöbbentõbb, hogy a Magyar Nemzetben napvilágot látott hír végén a „Munkatársunktól” aláírás díszeleg.

A Magyar Nemzet betû szerinti szöveghûséggel átvette Hering József fordítását, sõt még azt a felvezetõt is, amelyben az újságíró leírja, hogy Simon Peresz izraeli államelnök Magyarországgal kapcsolatos kijelentése a héber nyelvû Máárívban látott napvilágot (Igaz, hogy a cionista zsidók érzékenységére való tekintettel a hír címében kérdõjellel látták el azt, amit a szenilis izraeli államelnök kijelentõmódban mondott). A Máárivban napvilágot látott hír magyarított változatának olvastán mindjárt arra gondoltunk, hogy valami csoda folytán Hering József a Magyar Nemzetben dolgozik, vagy esetleg valaki más tud ott héberül.

Hering József azonban nem dolgozik a Magyar Nemzetnél, már csak azért sem teheti ezt, mert néhány esztendõvel ezelõtt a lap hangadó cionista lobbija az újságíró úgymond „túlzott antiszemitizmusa” miatt hallani sem kívánt az alkalmazásáról. Igaz, hogy a Hír TV sem, mert oda inkább az Izraelbõl visszatántorgott, héberül csak gyengécskén tudó, mindenhez tehetségtelen Breuer Pétert, az MSZP, személy szerint Hiller István zsidóügyi „fõtanácsadóját”, a Magyar Nemzet korábbi izraeli tudósítóját, Schmidt Mária és Zoltai Gusztáv puszipajtását szokták behívni „Közel-Kelet szakértõ” minõségben. (Két évvel ezelõtt Orbán Viktort is az ávós ivadék Breuer Péter kísérte ki Izraelbe, s az õ hathatós közremûködésével köttetett meg a judeonáci Likud és a Fidesz közötti testvérpárti szerzõdés...)


Breuer (balról az első) nem csak Schmidt Mária és Orbán Viktor puszipajtása, képünkön a judapesti holomúzeumban a Gyurcsótánnyal látható

Mindenesetre gratulálunk a Magyar Nemzet legújabb, az újságírói szakmát megcsúfoló húzásához. Úgy látszik, Simon Peresznek a Magyarország felvásárlásáról tett kijelentése a fiúknál máris értõ fülekre talált, mert õk már – legalábbis bevallásuk szerint – eredetiben olvassák az izraeli Mááriv címû napilapot. Ilyenkor jut eszünkbe a manapság már tréfának egyáltalán nem nevezhetõ régi jó pesti zsidó vicc, amely így szól: Mi kell a boldoguláshoz? Válasz: éberség, stréberség és héberség. Úgy látszik a Magyar Nemzetnél az utóbbi kettõ már megvan.

Egei Antal – Kuruc.info

Kapcsolódó cikk
:
Az izraeli elnök kimondta, amit már tudunk: felvásárolják Magyarországot
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready