Én nem tudom, érdemes-e egyáltalán szót vesztegetni erre a bolond Csintalanra, de a legutóbbi betelefonálós műsorában megint olyan aljas módon viselkedett, hogy nem lehet szó nélkül hagyni.

Kérdés persze, miféle mazochizmus vesz rá, hogy nézzem ennek az arrogánsnak a borzalmas alakítását? Azt már megszoktam, hogy mihelyst valaki olyasmit mond, ami neki nem tetszik, azonnal félbeszakítja az illetőt, és másvalakinek ad szót. Az alázatosan semmitmondó, Viktor-hívő, fideszes blablát nyomó szerencsétlen betelefonálókat viseli csak el. Amire a leggyorsabban és legdühösebben ugrik: a zsidók megemlítése. Ha a zsidó szót hallja, azonnal dühös lesz, és belefojtja a szót a telefonálóba. Mert az ő feladata, hogy "harcoljon az antiszemitizmus és a szélsőségek ellen" a jobboldalon.

Na most tegnap valaki szóba hozta a nyilvánvaló tényt: a magyar ingatlanpiacon hihetetlenül sok izraeli cég és magánszemély tevékenykedik, és rengeteg ingatlan van az izraeliek tulajdonában. Ez nem szóbeszéd, erről mindenki tud az ingatlanszakmában, sőt, már elemzés is napvilágot látott a témáról /nem "szélsőjobb lapban, hanem egy "mértékadónak" nevezett gazdasági szaklapban/, de az álszent Csintalan úgy tesz, mintha semmiről sem tudna.

Persze dühös lett, megszakította a telefonvonalat a szabad véleménynyilvánítás legnagyobb dicsőségére. Na de ami ezután következett! Felhívta "Sándort" egy jobb sorsra érdemes férfi, aki elpanaszolta neki, hogy iszonyatosan megugrottak a lakáskölcsönének törlesztőrészletei, ráadásul más rezsiköltségek is az egekbe szöktek, nem tud megélni, mit tegyen? Persze ostobaság volt ezt pont Csintalantól megkérdezni. A válasz ez volt: "Csak azt tudom ajánlani Önnek, dolgozzon még többet. Vállaljon másodállást."

Értik ezt, kedves olvasók? A velejéig rohadt oligarchia egyik tagja, a milliós havi fizetéssel biztos rendelkező Csintalan azt vágja oda az egyik, magát már eddig is halálra dolgozó honfitársunknak, hogy "dolgozz még többet", amiben ki nem mondva ott van, hogy "és dögölj meg", hiszen meddig lehet büntetlenül másod-és harmadállásokat vállalni? Azt ajánlja az a romlott fickó az őt tanácsért és jó szóért föltárcsázó szerencsétlen telefonálóknak , hogy dolgozzanak még többet, akár haljanak bele a sok munkába, csak ő és társai, az egész tolvaj politikai "elit", amelyet kizárólagos felelősség terhel a válságért, hatalmon maradhasson, és tovább gazdagodhasson.

Legalább azt mondta volna, hogy menjen el szavazni a Fideszre legközelebb, vagy húzza ki 2010-ig, vagy imádkozzon, vagy bármi mást, de így a pofájába vágni a plebs egy tagjának, hogy mit gondol úgy általában a magyar népről, hihetetlen arcátlanság. Egy régi földbirtokos, vagy egy rabszolgatartó római patrícius nem vetemedett volna ilyen aljasságra, hogy panaszkodó alárendeltjeinek azt mondja: dolgozzanak még többet. Meddig tűri a Hír TV ennek az embernek az ámokfutását?
Perge Ottó
Kapcsolódó: