Üdv, Kurucok!
Fel szeretném hívni a figyelmeteket a cionista média mai alakítására, amikor is a híradó után, főműsoridőben a Mónika só nevű mocskot reklámozták, azon belül is azt, amikor két repedtseggű buzernyák smárol egymással.
"Legyél velem rosszban-jóban, elveszlek a Mónika-sóban!"
 
Ha a fenti beágyazott videó nem működne, akkor ezen a linken is elérheti a videót. (Ha nem indulna, ide kattintva kell a "kínálatból" kiválasztani az Itt végre feleségül vehetlek címűt.)
Felháborítónak tartom, hogy képesek ezek a liberális zsidó gazemberek ilyen szemetet főműsoridőben leadni, amikor kisgyermekek, és jóérzésű, erkölcsös emberek is nézik a TV-t...
Tisztelet!

Sz.L.

Alább a rendkívül színvonalas kulturális műsor ismertetője:
Mónika
A mai adás vendégei azért jöttek el hozzánk, mert a magyar törvények nem teszik lehetővé az azonos neműek házasságát, így legalább itt a stúdióban szeretnék egymásnak kimondani a boldogító igent. Első vendégünk egy fiatal lány, aki volt barátnőjét szeretné visszahódítani, és ehhez 3 gyönyörű hastáncos segítségét kérte. Az első férfi vendég egy gyermekkori transzszexuális barátjának szeretné bevallani, hogy az évek során szerelemmé alakult a barátságuk és egyik kedvenc dalának eléneklésével próbálja őt meghódítani. De megérkezik szerelme édesapja, aki fiának elmondja, mennyire fáj számára, hogy gyermeke nem a nőkhöz vonzódik. Utolsóként egy meleg pár következik, akik szeretnék kimondani a boldogító igent a színes boákkal, és meleg zászlóval tarkított stúdióban.


Tiltakozik a NOE

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) nyilatkozatban tiltakozik az RTL Klub Televízió február 6-i Mónika-show adása miatt, melyben egy egynemű pár „köt házasságot” a televízió kamerái előtt.
„A NOE teljes mértékben egyetért az ORTT »Ne a televízió nevelje fel a gyereket« című kampányával. Az ott megfogalmazott aggodalom valóban jogos, ennek fényes bizonyítéka ez a tervezett adás, mely gyermekek által is nézett műsoridőben és nem megfelelő korhatár-megjelöléssel propagál olyan magatartást, mely semmiképpen nem nevezhető példaértékűnek, illetve követendőnek” – áll a nyilatkozatban.
A közlemény hozzáteszi: a műsorban megjelenített tartalom súlyosan sérti gyermekeink jogait azáltal, hogy megszegi az ENSZ gyermekek jogairól szóló egyezményét, az alkotmányt, a gyermekvédelmi törvényt és a médiatörvényt, valamint kifejezetten káros a kiskorúak pszichoszexuális fejlődésére. „Felszólítjuk az RTL Klubot a törvények betartására, és elvárjuk, hogy gyermekeink, fiataljaink érdekében tanúsítson felelős magatartást” – fogalmaz dr. Szabó Endre, a szervezet elnöke.
(HírTV)