2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Holokamu ::

Csintalan: „Marian Cozmát egy színmagyar ember gyilkolta meg”

Reklám


Sz. "Színmagyar" Iván
Olvasónk hívta fel figyelmünket a cionista propagátor Csintalan Sándor legújabb aranyköpésére a HírTV Vonalban című betelefonálós műsorában. Sábeszdeklis Sándor elképesztő mondása még február 17-én hangzott el. Csintalan elképesztő módon azzal fojtotta bele a szót a véleményét kifejteni szándékozó tévénézőbe, hogy színmagyarnak nevezte Marian Cozma cigány gyilkosát. Meddig mehet el még a Fidesz a magyarság megalázása terén?

A szovjet megszállók után most a cionisták szekerét toló Csintalan Sándornak február 17-én a HírTV Vonalban című interaktív műsora idején betelefonált egy néző, és elkezdte kifejteni a véleményét a következő szavakkal: „Inkább arról kellene beszélni, hogy kik támadnak rá a tanárokra, kik verekednek az orvosi rendelőkben és az óvodákban...”
 
Csakhogy a betelefonáló nem tudta befejezni gondolatának kifejtését, mert Csintalan – szokásához híven – ezúttal is indulatosan belefojtotta a szót nagyjából a következő megfogalmazásban: „Kedves uram! Cozmát egy színmagyar ember gyilkolta meg!”, majd bontotta a vonalat.

Olvasónk az esettel kapcsolatban megjegyzi, hogy a betelefonáló még ki sem ejtette száján a cigány szót, senkire nem tett rasszista vagy egyéb dehonesztáló megjegyzést, de Csintalan mégis belefojtotta a szót.

A cionisták elvárásainak megfelelő – s részben zsidók által irányított – fideszes HírTV, s azon belül az undorító megmondóember, Csintalan Sándor pontosan azt teszi, amit a magyarságot szünet nélkül fajvédelemmel, antiszemitizmussal és cigánygyűlölettel vádoló, s ezzel lelkileg is gúzsba kötni szándékozó bizonyos szélsőséges zsidóink cselekszenek: dologkerülő, néhol egész településeket rettegésben tartó, gyilkos cigányokat furkósbotként használnak a magyarok természetes védekező ösztönének letörésére.

Pontosan ezt a célt szolgálja a holokauszttal és a cigánygyűlölettel való állandó példálózás, a magyarság kollektív bűntudatának sulykolása, amelyet elsősorban egyes zsidó közéleti emberek, illetve a Csintalanhoz hasonló szekértolóik művelnek. Emlékezzünk csak arra, hogy például kik tüntettek annak idején a székesfehérvári Rádió utcai cigánytelep lakói mellett, vagy kik írták alá a gyilkos zámolyi cigányokat támogató, a magyarságot cigányüldözéssel megvádoló levelet, amelynek címzettje a francia elnök volt.

A fideszes HírTV, de leginkább Csintalan Sándor már régóta beállt a magyarságot állandóan rasszistázó, a védekező immunrendszerét módszeresen megsemmisíteni szándékozó gyűlölködők kórusába. Nagyon reméljük, hogy mindezt a szavazó polgárok is észreveszik. S még egy megjegyzés: miért nem tiltakozik Csintalan „színmagyarozása” és a HírTV ellen a radikális nemzeti oldal?

Mikó Áron – Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready