Jövő keddre, szeptember 9-ére hívta össze Simicskó István, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke a testület következő ülését; a zárt ülés egyetlen napirendi pontja „a sorozatgyilkosságok sajtóban megjelent nemzetbiztonsági összefüggéseinek hátteréről” szóló tájékoztatás. Azaz, ismét portálunk lesz a téma a cionista rezsim bérmunkásainak körében.
Kíváncsiak vagyunk milyen magyarázatot fognak kitalálni arra nézve, hogy a dokumentumok tanúsága szerint, az NBH éveken át figyelte – és telefonbeszélgetéseit is lehallgatta – az egyik gyanúsítottat, majd, mikor az illető fegyvereket kezdett vásárolni, abbahagyták a megfigyelését. Két hónapra rá megtörtént az első cigánygyilkosság. Nincs még egy olyan ország a világon, ahol ez megtörténhetne, még a legsötétebb afrikai kunyhóállamban is inkább hihetőbb történetet talál ki a bantuk varázslója, mint amivel minket etet a rendőrség, a titkosszolgálat és az egész cionista sajtó a cigánygyilkosságok ügyében.
Kíváncsian várjuk azt is, az ülésen mit állapítanak majd meg: történt-e mulasztás, kiszivárogtatás, ha igen akkor kinek a hibájából. Minket is érdekelne, hogy miként kerülhetett fel a világhálóra egy, az NBH belső köreiből származó dokumentum.
A legfőbb kérdés: mikor engedik szabadon a debreceni srácokat, akiknek az ártatlansága mellett egyre több, ellenük viszont egyre kevesebb bizonyíték szól?
(MNO nyomán)