Hegedűs Zsuzsa zsidó származású szociológus, Orbán egyik tanácsadója, Kis János magyargyűlölő ex-SZDSZ elnök volt felesége, a 90-es évekbeli, közpénzből folytatott "toleranciakampányok" vezetője (a magyaroknak magyar pénzből "magyarázták el", hogy rohadt, fasiszta, klerikális kirekesztők, ha nem szeretik a zsidórasszistákat, cigánybűnözőket, buzikat stb)
a hírek szerint a fideszes kormány szociális minisztere lenne (a Fideszben az SZDSZ-es zsidók, "szakértők" előtt mindig nyitott volt a pálya, karakán magyar emberek előtt nem).
Az alábbi videóból megtudjuk, hogy a Kinga Gönczová-nál is taszítóbb zsidó boszorka szerint egyáltalán nem probléma az MSZP-re vagy az SZDSZ-re leadott szavazat, sőt, kifejezetten erre buzdítja az embereket - derül ki az Infó Rádiónak adott interjújából. A vén cionrasszista nemrégiben azt is kifejtette, hogy az élősdi cigányparaziták korlátlan segélyezésének híve.
Akkor most ki is tolja a szocik szekerét? A Jobbik, a Kuruc.info vagy a Hegedűshöz hasonló "ellenzékiek"? Az alábbi, döbbenetes videóból kiderül. Az egész jelenlegi parlamenti politikai elit közösen küzd a valódi változás ellen. Ha azt akarja, hogy narancsos színekben folytatódjék hazánk izraeli megszállása, a cigánybűnözők adónkból történő szaporítása, a multik és bankok gyarmati uralma, akkor szavazzon a Zsideszre. Ha úgy véli, hogy vörös-kék színekben is jól megy tönkretételünk, akkor a fideszes satrafa tanácsa alapján nyugodtan ikszelhet Bajnaiékra is. Ha viszont független országot, magyar uralmat, magyar szabadaságot óhajt, akkor Ön menthetetlenül szélsőséges és gyűlölködő..
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kíváncsi a Fidesz szakpolitikusának cigányokkal kapcsolatos megnyilvánulására? Íme: - Rendesen kiosztja a Jobbik a zsideszes, cigányfajvédő, Orbán-kedvenc Hegedűs Zsuzsát