Lieberman, Budapest díszvendége
Most már végleges: Ávigdor Lieberman izraeli külügyminiszter és miniszterelnök-helyettes, a zsidó fajvédelem egyik legvisszataszítóbb figurája szerdán Budapesten szónokol a tolerancia fontosságáról a nemzetközi holokauszt emléknap központi, állami rendezvényén. A rasszista izraeli politikus valószínűleg jelen lesz a Holokauszt Emlékközpont Páva utcai megemlékezésén, majd biztosan díszvendége lesz a Játékszínben tartandó állami rendezvénynek.
Amint azt tegnap már megírtuk, Lieberman budapesti útjának biztossá válásával megismételjük: A Jiszráél Béjténu (Otthonunk Izrael) nevű szélsőségesen idegengyűlölő, zsidó fajvédő parlamenti kormánykoalíciós párt elnöke, Izrael külügyminisztere és miniszterelnök-helyettese, a hazájában korrupciós bűncselekmények elkövetésével vádolt Ávigdor Lieberman tökéletesen megfelel vendéglátóinak, a magyarokat nyomorgató, szintén zsidó fajvédő budapesti politikai legfelsőbb vezetésnek.
Gyalázat, hogy egy ilyen véresszájú, palesztinirtó fajvédő díszvendégeskedhet, szónokolhat toleranciáról, holokausztról és más népek bűntetteiről a magyarok fővárosában. Lieberman meghívásáért és vendéglátásáért egyszer még valakiknek számot kell adniuk Judapesten.


Vannak helyek, ahol nem díszvendég

Ávigdor Lieberman díszvendégsége mellett január 27-én, szerdán kerül sor a magyar állam által rendezett központi holokauszt-megemlékezésre a Budapest, IX. kerület, Páva utca 39. alatti Holokauszt Emlékközpontban, majd a Teréz körúton levő Játékszínben.
Eddigi ismereteink szerint a Játékszínben biztos jelen lesz Lieberman, s rajta kívül Álízá Bin-Nún, Izrael Budapesten akkreditált nagykövete, Balázs Péter magyarországi külügyminiszter és Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete.
A Páva utcai holoközpontban Molnár Csaba kancelláriatitkár tart emlékbeszédet. Mindkét helyszínen ott lesz még Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz örökös vezetője, a magyarországi demokrácia és totalitárius rendszer elleni küzdelem kipróbált harcosa.
Mindenesetre mi már most figyelmeztetjük a bőgatyás őslakosságot, hogy a Páva utca és környékén, illetve a Teréz körút és környékén lakók készüljenek föl a masszív ávós, sábákos és moszádos jelenlétre. Jobban járnak, ha szerdán nem indulnak el hazulról, vagy nem próbálnak hazatérni az említett környékeken levő otthonaikba. Minden gyanús, félreérthető mozdulat, meggondolatlan haragos megjegyzés a holokauszt áldozatai emlékének megsértését jelentheti, ami könnyen szemkilövéssel járhat.


Arab karikatúra: A Netanjáhu-kormány

Egyben fölhívjuk Demszky Gábor és társai figyelmét: Ávigdor Lieberman budapesti látogatása kitűnő alkalom arra, hogy a kedves vendéget a főváros díszpolgárává avassák. Az eddig díszpolgárrá avatott többi zsidó gazember, illetve Sztálin elvtárs mellett Lieberman is rászolgált erre az elismerésre.
Mikó Áron – Kuruc.info