Az RTL Klub birtokába került hangfelvételen a Magyarok Nyilai-ügy egyik gyanúsítottja azt mondta: Budaházy György a szervezet katonai vezetője.


Benkő, a beépült spicli

A kereskedelmi csatorna csütörtök esti híradójában újabb részleteket közölt az egyik "tanú" által készített hangfelvételből. Ezen az azóta már előzetes letartóztatásban lévő egyik gyanúsított azt mondta: két vagy három lövést adott le Hiller István oktatási miniszter házára 2007 decemberében.
A felvételeket készítő spicli megszólalt a TV2 Tények című műsorában is. Benkő György (telefonszáma alább, egyik munkahelye, még több elérhetőséggel itt) mondta fél, mert szerinte többen még szabadlábon vannak a csoportból. Félhet is.
 

Magyarok Nyilai - Benkő, a besúgó 1
Geüpload door jpsakhun. - Bekijk de laatste nieuwscontent.
 
 

Magyarok Nyilai - Benkő, a besúgó - 2. rész
Geüpload door jpsakhun. - Nieuwe video's uit de hele wereld.
 
 

Magyarok Nyilai - Benkő, a besúgó - 3. rész
Geüpload door jpsakhun. - Nieuwscontent direct van de pers.
 
Kapcsolódó: Sztálinista nosztalgia-show az RTL-en – Morvai-közlemény

Korábban írtuk: "Elege lett" a Magyarok Nyilai tevékenységéből, ezért készített titokban hangfelvételeket a terrorizmussal vádolt csoport egy tagjának ismerőse. A hangfelvételek egy része az RTL híradójának birtokába került, ezekből szerda este részleteket is közöltek. (Sajnos a spiclik száma a nemzeti oldalon egyre nő, legutóbb arról adtunk hírt, hogy a 2006-os események kapcsán Polgár "Tomcat" Tamás segítette Draskovicsék munkáját. Nyilvánosságra került egy dokumentum, amelyben Tomcat maga kéri, hogy hallgassák meg a bíróságon, mert tanúskodni kíván a vád oldalán, amit a rezsim indított bosszúból... Részletek a besúgásról, döbbenetes információkkal ide kattintva.
)

Az RTL Híradó szerint a titokban készített felvétel a legfontosabb bizonyíték a Magyarok Nyilai néven ismert hazafias csoport ellen. A felvételen a szervezet egyik, azóta előzetes letartóztatásban lévő tagja elismeri, ők hagyták helyben a hazafiakat gyalázó, zsírkommunista (ma persze fideszes) Csintalan Sándort, ők dobtak Molotov-koktélt az országrabló parlamenti képviselők házára, és ők robbantottak Szilvássy György nyaralójánál: "Mi vertük meg a Csintalant, mi dobáltunk Molotovot az országgyűlési képviselőkre, mi robbantottunk a Szilvásynál, én lőttem a Hiller házára (...)".
A hangfelvétel Benkő György kocsijában készült, aki éve óta ismerte az egyik gyanúsítottat. 100 méterre laktak egymástól, és egy edzőterembe jártak. Az aljas spicli azt mondja, az ismerőse folyton arról beszélt neki, mi mindent csinált az utcai harcokban, és "neki egy ponton elege lett".
A rezsim önkéntes csicskája az RTL Híradónak így dicsekedett: "hogy ha más nem tesz semmit, akkor majd én megpróbálom megtenni azt, hogy ennek a dolognak vége legyen. Azt, hogy szétverünk egy várost, embereket, rendőröket, civileket, autókat, bármit". Érdekes, hogy nem a szemkilövetők, a nagymamákat lovakkal taposók, a békés tüntetőket oszlatók által művelt "dologból" volt elege... Sőt, éppen a rezsim kutyáihoz loholt maga is, miután a majdani áldozatai bizalmába férkőzött.
Azt állítja, úgy tett, mintha maga is "szélsőséges radikális" lenne, miközben minden elhangzott szót rögzített a telefonjával. Ezután bevonták abba a merényletbe, amit Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő ellen terveztek. Benkő az akció előtt feljelentést tett a rendőrségen.
Ezután csapott le az ÁVH a csoport tagjaira, jelenleg 16 embert gyanúsítanak azzal, hogy "terrorcselekményeket" követtek el, köztük Budaházy Györgyöt, aki az ügyészség szerint a "terrorszervezetet" vezette.
A szabadságharcosokat börtönbe juttató féreg lakcíme, ha netán más sajtóorgánum is interjút szeretne készíteni vele: 2440 Százhalombatta, Irinyi János u. 6. III/12.
Egy másik kedves olvasónk jóvoltából végre közzétehetjük Benkő telefonszámát is.
Segítőnk ugyanis felhívta a patkányt, s közölte vele, jobb ha csomagolni kezd... A spicli azt állította, nem fél, bár a hangja nem erről árulkodott.
Beszélgessen el Ön is a besúgóval, aki miatt sokak ülnek a sitten hónapok óta!
Telefonszámai: 06-30-481-9991 és 06-70-616-6375
SMS-t is küldhetünk, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját. Két oldal, ami segíthet:
Névtelen, ingyen SMS-küldés: http://freesmsforyou.uw.hu/kulfoldi.htm 
Vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, de az már pénzbe kerül): kuruc.info/r/6/51673/ 
Skype-ról is lehet hívni, ha feltöltöttük egyenlegünket.
E-mail: benko@freemail.hu
(FH - MTI nyomán)
Íme a híradórészlet:
 
 
A "beszélgetés" torzítás nélkül:
 
 
Úgy tudjuk, ma este részletesebb összeállítást közöl az említett kereskedelmi tévé - olvasóink segítségét kérjük ezúttal is: megköszönnénk, ha ezt a műsort is feltöltenék YouTube-ra a Kuruc.info olvasói számára.

 
Újabb frissítés: információink szerint Benkő hivatásos besúgó lehet.
Monte Carlo 2001 Kkt. a volt cége neve (cégjegyzékszám: 13-03-031381), és ennek a fő tevékenysége "nyomozási, biztonsági tevékenység". Azaz hivatásszerűen űzte/űzi a beszélgetéseinek rögzítését...
A cégjegyzéki adatok szerint ebben a cégben a következő tagok szerepelnek:
ifj. Benkő György (an.: Garamszegi Éva)
2440 Százhalombatta, Irinyi J. u. 6. III/12.
Benkő György Ferenc (an.: Alapi Julianna)
2440 Százhalombatta, Irinyi J. u. 6. III/12.
A cég 2003. 05. 07-én alakult meg. Ezt pár hónappal megelőzően a besúgó apjának és anyjának volt egy másik cége is, a Monte Carlo Kereskedelmi Kkt., amely már végelszámolással megszűnt. (Cégjegyzékszám: 01-03-020942)

Ennek székhelye kezdetben, azaz 1992. 09. 08-tól 1144 Bp Füredi park 2-4 VI/162 alatt volt, majd 1993. 06. 10 -től 1063 Bp. Bajnok u. 32 alá költözött.
A vamzer jelenlegi vállalkozását Quantum Tech Kft.-jében végzi, honlapja itt látható.

Kapcsolódó: