Ez a kép nem a mostani tárgyaláson készült
A Kuruc.info 2006-ban közzétette számos vérbíra és vérügyész nevét, fényképét és telefonszámát, mert politikai megrendelésre hoztak koncepciós ítéleteket, ártatlanokat hurcoltak meg - ami később be is igazolódott. Cikkünk miatt Draskovicsék bosszúhadjáratot indítottak, Polgár "Tomcat" Tamás és barátja pedig úgy döntött: segít a Gyurcsány-Bajnai-rezsimnek.
Tc eddig tagadta, hogy spicli lenne, de most már a látszatra sem ad az áruló, miközben maga is tisztában van tettének súlyával.
Amit írtunk, igaz volt - az ítéletek 90%-a nem állta meg a helyét
A Magyar Nemzet 2008 decemberében egy cikket közölt a Kuruc.info ellen indított perről, amelyben alátámasztotta, amit eredetileg írtunk: 2006 őszén a bírák politikai megrendelésre ítéltek el ártatlanokat, bizonyítékok nélkül, futószalagon helyezték előzetesbe az elfogott embereket, akiknek többsége békés tüntető vagy sima járókelő volt. Dr. Gaudi-Nagy Tamás szerint ezek a bírák és ügyészek szégyent hoztak a szakmára. Később másodfokon az ítéletek kb. 90%-át hatályon kívül helyezték - tehát a vérbírák biza vérbírák... De ugyanezt erősítette meg Frech Ágnes bírónő 2007-es vizsgálati jelentése (Frech a Fővárosi Bíróság büntetőkollégiumának elnöke), aki a következőket állapította meg a vonatkozó, 2006. őszi ítéletekről:  "Az első fokon eljárt bírók igen gyakran eltekintettek a bűncselekmény megalapozott gyanúját alátámasztó bizonyítékok vizsgálatától, és kritika nélkül elfogadták az  előterjesztésben foglaltakat". Hozzátette: "sem az alapos gyanú, sem a különös okok tekintetében nem történt személyekre lebontott vizsgálat, az indokolás is elmaradt". A jelentés kiemeli: "Többször fordult elő, hogy azok a bizonyítékok, amelyekre az első fokú határozat utalt, egyáltalán nem álltak rendelkezésre, ebből az a következtetés vonható le, hogy az  anyag kellő ismerete nélkül hozták meg a kényszerintézkedést elrendelő döntéseket."

Jellemző azonban, hogy még a feltárt tények, az elsőfokú koncepciós ítéletek másodfokon történt tömeges hatályon kívül helyezése dacára sem indítottak fegyelmi eljárásokat a jogállamra köpő vérbírák és vérügyészek ellen, akik több száz ártatlan embert hurcoltak meg, ám továbbra is bíróként, ügyészként dolgozhatnak.
Draskovicsék azonban, ahogy a Talmud is előírja, bosszúra szomjaztak leleplezésük miatt, ezért pert indítottak egy bizonyos M. Balázs ellen, akit tévesen a Kuruc.info főszerkesztőjének tartanak. Egyébként (a cikk megjelenése után hetekkel) M. Balázst is bántalmazták és elhurcolták 2006. október 23-án, sőt, ki is fosztották az ávósok, 72 órára lecsukták, majd első fokon törvénytelenül elítélték rendzavarásért. A hírTV-ben számtalanszor lejátszottak egy videót, amelyen letepernek és könnygázzal fújnak le egy fiatalt. A sokat látott felvételen M. Balázs szerepel, az alább beágyazott videón jól látszik az is, hogy az egyik rendőr ellopja a mobiltelefonját az akció közben:
 
 
Másodfokon azonban a bíróság kimondta ártatlanságát, majd ennek nyomán polgári kártérítési pert indított a rendőrség ellen, amelyet 2008 őszén jogerősen meg is nyert, 1 millió forintot ítéltek meg neki, amiért jogellenesen elhurcolták a pribékek, majd bántalmazták és fogva tartották napokig.
Polgár "Tomcat" Tamás a rezsimet segíti - itt van a levele
Polgár Tamásról külön dossziénk van, abban összegyűjtöttük a viselt dolgait. Az egy időre a nemzeti oldalhoz csapódott, notórius hazudozó Tomcat listáján sok minden van: egy kakiszexes, leszbikus zsidó szajhát futtatott blogján; százezreket lopott el olvasóitól; legutóbb pedig azzal került a figyelem középontjába, hogy orbitális csaláson kapták az egyik időközi választáson: az őt jelölő Zöld Párt 1165 kopogtatócédulájából 13, azaz tizenhárom volt eredeti, az összes többi hamisítvány. (Ilyen, ha az ember nem az utcán gyűjti a kopogtatócédulát, hanem a Copy Generalban.) Ezzel a teljesítményével egyébként könnyen bekerülhet a Guinness-rekordok könyvébe.
Néhány hete volt az ún. Kuruc.info-per második tárgyalása, ahol Tomcat megjelent, hogy Draskovicsékat segítse. Most nyilvánosságra került a 2009 szeptemberében a bíróságnak írott levele, amelyben ő és Blogin (Sipos Zoltán) nevű hű szolgája önként jelentkezik az antimagyar rezsim szolgálatára. A levél eredeti formájában megtekinthető itt, de alább írott formában hozzuk az érdekesebb részleteket. A dokumentum SoDi blogján került nyilvánosságra.

Ez a két bárgyú spicli segíti a rezsimet a 2006-os események kapcsán:
Polgár Tamás (Tomcat) és csicskája, Sipos Zoltán (Blogin)
"Tisztelt Bíróság!
(...)
Tanúként igazolni tudom a vád állításait, hogy valóban Molnár Balázs volt a cselekmény idején a Kuruc.info főszerkesztője, illetve a mai napig is az. Akkoriban napi személyes kapcsolatban álltam vele, a Kuruc.infón írási joggal rendelkeztem. Szintén hajlandó tanúskodni erről barátom, Sipos Zoltán, aki szintén többször találkozott Molnárral főszerkesztői minőségében.
(...)
Fentiek miatti nyilvánvaló elfogultságom ellenére elfogulatlan vallomást tudok tenni a vád mellett, mivel nem csak szavakkal, de tárgyi bizonyítékokkal és a Molnárral kialakult ellentét előtt tett vallomásaimmal is igazolni tudom az állításaimat. Molnár főszerkesztőségéről számos írásos bizonyítékkal rendelkezem.
Kérjük, hogy hallgassanak ki bennünket ebben az ügyben, és vallomásunkat használják fel a vád részéről. Kérjük továbbá adataink zárt kezelését. A vádlott nyilvánvalóan meg fog próbálni bizonyos köröket („hazafiakat”) rávenni, hogy vallomásunkat akadályozzák meg, fenyegetéssel vagy veréssel félemlítsenek meg bennünket. (...)
Idézési címeink:
Polgár Tamás, …
Sipos Zoltán, …
Budapest, 2009. szeptember 18.
Polgár Tamás"

Blogin, a másik besúgó

Ez is ő
Tomcat már e levél írása előtt hónapokkal is járt a rendőrségnél - ahova akkor még nem önként ment be (legalábbis akkor még azt mondta, de ezek után már ki tudja), hanem beidézték -, és készséggel mesélt a Kuruc.infóról a sünöknek - persze akkor még kikérte magának, hogy lespicliztük vallomása miatt. De most már a látszatra sem ad. Felesleges is - magára valamit adó ember a nemzeti oldalon amúgy sem áll már szóba vele. De azért még megpróbál bemártani valakit, hátha így új barátokat szerezhet...
A Kuruc.info sem süllyed Tc szintjére
Tomcat egy időben a radikális oldal vicces figurája volt, azonban gátlástalanul nekiesett mindenkinek , előbb karriervágyból, majd bosszúból, ilyenkor pedig nem ismer határokat. Ennek ellenére mi semmilyen formában nem vagyunk hajlandók a rezsimet segíteni: habár bizonyítani tudnánk, hogy az ún. csepeli bombagyáros ügyében Tomcat mire készült, és több emberről is tudunk, akinek Tc előzetesen dicsekedett el, hogy hogyan próbálja megzavarni majd a szocionista felvonulást - mi sem köptünk az ügyészségen, habár sok hónapra, akár évekre lesittelhették volna az általunk cseppet sem kedvelt Tomcatet ezért. Tc-t bombagyáros ügyében - ami miatt korábban hónapokig ült előzetesben - végül felmentették bizonyíték híján, illetve, ami teljességgel szokatlan a hazafiak elleni perek során: az ügyész kezdeményezte a fő vádpontok ejtését! Gondoljon mindenki azt, amit akar...
S hogy Polgár úr mennyire tisztában van azzal, hogy a világ legundorítóbb műve a besúgás, amit tesz, azt jól mutatják az alábbi idézetek, melyek egy internetes fórumból származnak, ahol Tomcat már jó ideje osztja az észt.
"#229: tomcat - 2009.11.13.20:51
Így van, önként ajánlkoztam. Miután Molnár elhordott minden szarnak, tönkretette, amit felépítettem, elhitette mindenkivel, hogy spicli és áruló vagyok, egyetlen lehetőségem maradt: hogy tényleg spicli és áruló legyek. Min változtat? Eddig is meg voltak erről győződve, ezután is meg lesznek. (...)"
#233: tomcat - 2009.11.13.21:12
Ó, engem kurvára hidegen hagy, hogy az ostoba erkölcsi ideáljaid szerint mit szabad és mit nem. Aki belém rúgott, azt belököm a vonat alá. Akkor is, ha előtte a barátom volt. (...)
#273: tomcat - 2009.11.13.22:48
(..) a legaljasabb módszerekkel adom vissza, mert aki övön alul üt, azzal bármit megtehetek. Ez a becsület kérdése. A Kurucnak vesznie kell, akkor is, ha nem érted.
 Hogyan kezdődött a Tomcat és radikális oldal ellentéte?
A krisnás, nem mellesleg zsidó barátnővel rendelkező Tomcat 2009 elején elhatározta, hogy képviselőjelöltként indulna az időközi ferencvárosi választáson. Meg is kereste a Jobbikot, kérte Vonát, hogy őt indítsák, "ne egy ismeretlen Szegedi nevű fickót". (Szegedi Csanád azóta az EP-ben dolgozik a magyar ügyért, Tomcat meg mindenét elveszítve a rezsimhez szaladt spicliskedni. Kicsit nagy a kontraszt, nem?) Vonáék elhajtották Tomcatet, aki erre berágott, és elkezdte támadni a nemzeti oldalt, rágalmakkal próbálta lejáratni és nekiment az őt sokszor segítő Morvainak, a Jobbiknak, a Magyar Gárdának és a Kuruc.infónak is. Persze a nyilvánosság előtt elhallgatta támadásának valódi okát, hogy a Zöld Párt színeiben indulna a választáson, szavazatokat pedig csak a radikális oldaltól remélhetett. Tisztességes verseny helyett pedig nekiesett a Jobbiknak és az egykori barátoknak a szavazatszerzés miatt.
A folytatást már tudjuk: brutális választási csalás, spicliskedés és társai. Polgár Tamás teljesen megsemmisült, a radikális oldalról már régóta kiírta magát, mindenki megutálta - erről pedig csak ő maga tehet.Sőt, még maroknyi hívét is teljesen elveszítette, blogjáról folyamatosan távoztak a régi, ám hazugságait és patkányságait megelégelő olvasók, végül több év után a blog megszűnt, szétesett és elnéptelenedett. Legutóbb pedig elküldte a búsba és porba alázta leghűségesebb talpnyalóit írásában: "lóf@sz a seggetekbe, szánalmas szarok, k*rva égők voltatok".
 

A besúgó külsőleg is megváltozott
Májusban folytatódik a Kuruc.info-per
Egyelőre a rezsim és a két spicli erőlködése ellenére nincs egyértelmű bizonyíték M. Balázs ellen. Tomcat a januári tárgyaláson vért izzadva próbálta bemártani Molnárt azért, amit nem tett meg. Májusban folytatódik a per, ki tudja, a két spicli akkor mivel hozakodik elő. Tomcat folytathatja a spicliskedést, hacsak derékba nem törik - mármint a karrierjét.
Végezetül néhány idézet Tomcattől
Miért lufi a Jobbik? - Tomcat - 2008. október 19.
Lehet tovább folytatni azt az utat, amelyet a nemzeti radikalizmus 2006 óta követ, de az nem vezet sehová. Ezen az úton a Jobbik sem jut már sehová. A Jobbik ugyanis nem képvisel politikai erőt, és nem képes változtatásra. (...) Az teljesen mindegy, hogy a Magyar Szigeten nagyszerű előadásokat hallani, és több, mint ötvenen nézik ezeket. Az is teljesen mindegy, hogy az ország ismeri Morvai Krisztina, Vona Gábor vagy Toroczkai László nevét. E nevek mögött azonban nincs valódi tartalom. (...) A Jobbik állítólagos 7%-os népszerűsége hipp-hopp el fog olvadni 2010-re. Hiába a Magyar Gárda, hiába Morvai Krisztina. Az a bizalom, amivel az emberek 2006-ban e kis párt felé fordultak, nem nekik, hanem az öszödi beszéd hatásának köszönhető. Ám már több, mint egy éve olyan pályán játszanak, amin labdába se rúghatnak. Mivel tehetnék? Vona Gábor szép és őszinte beszédeket mond - igen. Morvai Krisztina is - köszönjük. Van sok árpádsávos zászló, és nagyon szeretjük egymást. Ez is jó. Egyéb? Ó, igen, minden megyében legalább négy-öt (vagy negyven-ötven) szimpatizáns, akik a kocsmában kikiáltják a helyi szervezetet. (...)A Jobbik nagy hibája, hogy azt sugallja, képes a változtatásra, ha bekerül a Parlamentbe. (...) A Bombagyár messze hatékonyabb, mint a Jobbik minden sajtókommunikációs eszköze.
35. Tomcat (előzmény) 2008.11.13 21:51:21

Szegedi Csanád teljesen esélytelen a IX. kerületben, és a Jobbik sem fog a büdös életben még egyszer 2%-nál jobb eredményt elérni. Ezt tessék felvésni, mint próféciát. Ha tévednék, kinyomtatom ezt a kommentet, és meg fogom enni. Komolyan.
61. Tomcat (előzmény) 2009.01.03 15:59:24

Istenem, Toreszkirály, hát én már nem csak a véleményedet becsülöm le. Te tényleg ennyire ostoba, analfabéta fasz vagy? Nem vagy képes elolvasni, amit írunk? Mi a fasznak jössz ide akadékoskodni, és hetvenkettedszer feltenni ugyanazt a kérdést?!!
149. Tomcat (előzmény) 2009.01.03 15:52:34

Ha még egyszer valaki az alapszervezetekkel dobálózik, kiszedem néhány alapszervét. Tudod, mi egy Jobbik-alapszervezet? Két-három csillogó szemű helyi mélymagyar, akik összeülnek a kocsmában, és kiteszik a Jobbik-jelvényt. 2006-ban néhány blogbejegyzéssel csináltam a ZP-nek országos "alapszervezet"-hálózatot. Működött is.
S. Tibor - Kuruc.info