A Magyar Nemzeti Arcvonal és a Szlovák Testvériség (Slovenská Pospolitost) közös megmozdulást tart Komáromban a Stefánik-szobornál, "a népek közötti béke jegyében" - adja hírül a Bumm nevű felvidéki hírportál. A megmozduláson képviselteti magát a szerb Nacionalni Stroj is, s már csak a nagyromán Noua Dreapta hiányzik - de talán ők is beérkeznek a végére.

90 éve bitorolják hazánk részeit és irtják róla a magyart, de szent a béke

A rendezvény célja "kifejezni a népek közötti barátság igényét", "demonstrálni egymás kölcsönös tiszteletét, félretéve a történelmi ellentéteket", "elutasítani a sovinizmust" - s, mint tudjuk, a hazánk 2/3-át megszállva tartó hullarabló államocskák jobbszélen található, magyarbarátságukról híres szervezetei éjt nappallá téve ezen ügyködnek.
A Stockholm-szindrómában szenvedő MNA-nak nem ez az első önfeladó, a kommunisták internacionalizmusánál is szégyenletesebb akciója, korábban még a táborukba is meghívták Felvidék tolvajait (aki minden bizonnyal igazságtalan döntésnek tartják Trianont, és készek a népek közötti barátság jegyében a történelmi jóvátételre szerb és román szövetségeseikkel együtt), s kinyilatkoztatták: "a HVIM-et és a Vér és Becsületet évekkel ezelőtt ellenséges szervezetté nyilvánítottuk, míg a Slovenská Pospolitost-ot lehetséges szövetségesünknek tekintjük. Még csak hőseik sem feltétlenül negatívak számunkra. Andrej Hlinka például egy tiszta arcú, nyílt tekintetű ember."
(Kuruc.info)