A szerémségi Sid településen várakozó, végső úti célként Németországba tartó ázsiai horda - a délszláv rendőrök felügyelete mellett és segédletével - a minap egy temetőben verte föl sátrát, az elhunytak sírjain ettek-ittak, cigarettáztak és hallgatták az idegnyugtató arab zenét - számol be a PEGIDA TV - Drezda.
A nagyszájú horvátok és szerbek rövid idő alatt totális fiaskót vallottak a betolakodók nagyobb csoportjainak fogadása, elszállásolása és továbbirányítása terén. A sokak által a magyarság kipróbált barátainak hitt horvátok az elmúlt napokban gyorsan kimutatták a foguk fehérjét, megmutatták az igazi énjüket, rászabadították Magyarországra a sáskahadat.
Zoom
A Németország eliszlámosítása ellen küzdő PEGIDA drezdai csoportja kitett egy rövid fölvételt, amelyen az látható, hogy a délszlávok a szerémségi Sid település temetőjében "szállásolták el", pihentették és "élelmezték" a Magyarországra és Ausztriába behatolni készülő hadat.
A rövid videón látható, amint a népes ázsiai sereg a sírok között, az elhunytak sírján ülve, állva és feküdve esznek-isznak, cigarettáznak, alszanak és mindenfelé szórják maguk körül a szemetet. Voltak, akik sátrat is fölvertek a sírokon és azok között. A képkockákon feltűnik egy-egy posztoló rendőr is, miközben a sziesztázók arab muzsikaszó mellett múlatják az időt.
Sepp Stuttgarter - Kuruc.info