2019. január 16., szerda, Gusztáv, Karcsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:26 Tyúktelep túlárazása miatt indult eljárás Pécsvárad polgármestere ellen22:18 Kétharmaddal szavazták le May brexitmegállapodását22:06 Moszkva meghosszabbította az ukrán tengerészek előzetes letartóztatását21:32 Gyanúsak, mert nem migránssimogatók - ráuszították az alkotmányvédelmi hivatalt az AfD-re20:52 Akár tizenkét fok is lehet szerdán20:37 Hatalmas választási csalás történhetett Kongóban19:58 Bolsonaro megkönnyíti a fegyvervásárlást - felcsúti cimborája persze nem követi a jó példát19:47 Ellenállók álma: Dettikéék az MTVA székházában aludtak néhány további Facebook-lájk reményében19:25 Morvai: Mi tartja össze a trágár és primitív O1G koalíciót?19:16 Orbán kirúgta a paksi atomerőműért felelős államtitkárt19:03 Kihajtott a gyapot a Holdon18:27 "Isten bosszulja meg kiontott vérüket!" - Pintér anyagi, technikai és emberi segítséget ígért a "Dunába lőtt zsidók ezreinek" keresgéléséhez17:41 Hamarosan indíthatjuk az első néger hadtestet az oláhok ellen16:24 Halálos késelés a bécsi főpályaudvaron - ez a nagy formátumú "spanyol-osztrák" az elkövető16:06 Országos sztrájkot hirdet a közszolgálati dolgozók szakszervezete
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Ez vár a csonka országra is: átvették a hatalmat a cigányok a felvidéki Nagymagyaron - maffiamódszerekkel nyerték meg a választást

Letették az esküt a Dunaszerdahelyi járásban található Nagymagyar helyi képviselő-testületének tagjai. A falut a következő időszakban Rigó Marek polgármester és 11 fős "roma" helyi képviselői csapata (közülük kettő a feltüntetett foglalkozásuk szerint munkanélküli) vezeti - írja a Körkép.sk.
Zoom
A 2011-es népszámlálás szerint a nagyközségnek 3571 lakosa volt, ebből 1563 magyar, 1242 szlovák és 649 cigány.Az eddig teljesen az MKP kezében levő településen komoly problémák voltak a párt vezetése alatt, így várható volt, hogy a választást az MKP elbukja. Polgármester-jelöltjük, Sztranyovszky Gábor az utolsó lett, és az MKP képviselőjelöltjeinek túlnyomó többsége is az utolsó helyeken végzett. Megelőzték őket mind a cigányok, mind a függetlenként indult magyar jelöltek is.
Zoom
Cigány maffiamódszerek
Nagymagyaron komoly választási visszaélésekre került sor nemcsak a választás napján, hanem az azt megelőző napokban is. A helyi választási bizottság elnöke például az új polgármester, a pár napja még adósságokkal rendelkező Rigó Marek apja volt, de gondok voltak a választási bizottság által jegyzőkönyveztetett tartalommal is. Sok visszaélés, probléma eleve bele sem került. A tömegével utaztatott cigányok láncszavazással voksoltak, többen közülük írni, olvasni sem tudtak.
A településen a voksolást megelőző napokban is több súlyos választási csalás történt. Fizikai erőszakról és különböző nyomásgyakorlási eszközökről is beszámoltak a lap forrásai.
Zoom
A polgármester úr
Gázolás is volt: az egyik cigány jelölt elütötte gépkocsijával az egyik magyar jelölt szóróanyagait széthordani készülő aktivistát.
A cigányok szombaton tömegével hordták választani saját embereiket, és fenyegettek mindenkit, aki fényképezni, filmezni próbálta őket. Volt, hogy egyszerre kétszáz írástudatlan cigány is várakozott a szavazóhelyiségben, hogy leadhassák voksukat.
Az Alkotmánybíróságon végül senki sem támadta meg az eredményt, mert a helyiek félnek a cigányok bosszújától. Nagymagyaron így végül precedens teremtődött, melyet a következő választásokon félő, hogy másutt is követni fognak - írja a Körkép.
Zoom
Büntetlenséget követelnek a fajtársak
A november 10-i helyhatósági választás óta máris több olyan eset előfordult a faluban, hogy a különböző helyi rendeleteket be nem tartó, kihágásokat elkövető cigányok a számonkérésnél saját választott képviselőikre hivatkozva követeltek büntetlenséget.
Az új polgármester, Rigó Marek az ünnepélyes beiktatási ülésen még azt ígérte, hogy a "romák" nem rasszisták, és nem kell félniük a helyi "fehér polgároknak" sem...Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready