Bezár!
2019. május 24., péntek, Eszter napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:06 Robbantás Lyonban, Macron támadásnak nevezte19:11 Nacionalistákkal nem lehet jövőt építeni - mondja annak a néppártnak az elnöke, melynek győzelméért Orbán szurkol18:41 Liberális cenzorok figyelmébe: NVB: a cigánybűnözés eredendően a kriminológia által vizsgált jelenség, a fogalom mára a közbeszéd részévé vált18:13 "Szétbomlik az IT" - nem csak a Jobbikot, ifjúsági szervezetét is elhagyták a nemzeti érzelmű fiatalok17:47 Nem vette észre a taxis, hogy tolvaj "dolgozik" az autójában, miközben mossa a járművet17:16 Biosörfőzdét avattak Gyulaváriban16:51 Néger a mosogatóban - Floridában sokkoló videó mutatott rá a gyorséttermek veszélyeire16:24 Megtalálták az újpesti luxusautó-kereskedő holttestét16:02 EP-választási kérdezz-felelek, magyar szemmel15:35 Toroczkai: Amerikában fogom beperelni a Facebookot15:13 23 óráig nem szabad nyilvánosságra hozni az EP-választás eredményét14:36 Ma is véget ért a magyar parlamentarizmus története14:20 Hiányos, elszíneződött fogsor? Itt az ideiglenes foghíd, azonnal segít (x)13:58 Még a történelem nélküli "szlovákok" is képesek "történelmi" sorozatot készíteni, csak a nagyon nemzeti Orbánék nem13:18 Egy Mi Hazánk-győzelem már született: jogerősen törvénysértő az RTL Klub cigánybűnözés-cenzúrája
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Ez vár a csonka országra is: átvették a hatalmat a cigányok a felvidéki Nagymagyaron - maffiamódszerekkel nyerték meg a választást

Reklám

Letették az esküt a Dunaszerdahelyi járásban található Nagymagyar helyi képviselő-testületének tagjai. A falut a következő időszakban Rigó Marek polgármester és 11 fős "roma" helyi képviselői csapata (közülük kettő a feltüntetett foglalkozásuk szerint munkanélküli) vezeti - írja a Körkép.sk.
Zoom
A 2011-es népszámlálás szerint a nagyközségnek 3571 lakosa volt, ebből 1563 magyar, 1242 szlovák és 649 cigány.Az eddig teljesen az MKP kezében levő településen komoly problémák voltak a párt vezetése alatt, így várható volt, hogy a választást az MKP elbukja. Polgármester-jelöltjük, Sztranyovszky Gábor az utolsó lett, és az MKP képviselőjelöltjeinek túlnyomó többsége is az utolsó helyeken végzett. Megelőzték őket mind a cigányok, mind a függetlenként indult magyar jelöltek is.
Zoom
Cigány maffiamódszerek
Nagymagyaron komoly választási visszaélésekre került sor nemcsak a választás napján, hanem az azt megelőző napokban is. A helyi választási bizottság elnöke például az új polgármester, a pár napja még adósságokkal rendelkező Rigó Marek apja volt, de gondok voltak a választási bizottság által jegyzőkönyveztetett tartalommal is. Sok visszaélés, probléma eleve bele sem került. A tömegével utaztatott cigányok láncszavazással voksoltak, többen közülük írni, olvasni sem tudtak.
A településen a voksolást megelőző napokban is több súlyos választási csalás történt. Fizikai erőszakról és különböző nyomásgyakorlási eszközökről is beszámoltak a lap forrásai.
Zoom
A polgármester úr
Gázolás is volt: az egyik cigány jelölt elütötte gépkocsijával az egyik magyar jelölt szóróanyagait széthordani készülő aktivistát.
A cigányok szombaton tömegével hordták választani saját embereiket, és fenyegettek mindenkit, aki fényképezni, filmezni próbálta őket. Volt, hogy egyszerre kétszáz írástudatlan cigány is várakozott a szavazóhelyiségben, hogy leadhassák voksukat.
Az Alkotmánybíróságon végül senki sem támadta meg az eredményt, mert a helyiek félnek a cigányok bosszújától. Nagymagyaron így végül precedens teremtődött, melyet a következő választásokon félő, hogy másutt is követni fognak - írja a Körkép.
Zoom
Büntetlenséget követelnek a fajtársak
A november 10-i helyhatósági választás óta máris több olyan eset előfordult a faluban, hogy a különböző helyi rendeleteket be nem tartó, kihágásokat elkövető cigányok a számonkérésnél saját választott képviselőikre hivatkozva követeltek büntetlenséget.
Az új polgármester, Rigó Marek az ünnepélyes beiktatási ülésen még azt ígérte, hogy a "romák" nem rasszisták, és nem kell félniük a helyi "fehér polgároknak" sem...
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready