Számtalan anyagunkban említettük már, hogy az ország teljes tönkremenetele (elcigányosodása vagy, sajnos mindkét oldalról, több százezres halálos áldozattal járó, és igazán csak a zsidóknak kedvező népirtós polgárháborúja) elkerülése érdekében a legfelsőbb politikai szinten össze kell fognunk a szintén súlyosan cigányfertőzött, és, hozzánk hasonlóan, a korcsok által puszta létükben, megmaradásukban fenyegetett országokkal (Szlotákia, Csehország, Románia, Bulgária, esetleg Szerbia, ha ott is elszaporodnak ezek a patkányok), és közösen valami területet bérelni a cigóknak valamelyik „olcsóbb” államtól (oroszok, ukránok, valamelyik -sztán vagy éppenséggel India), pár évre vagy évtizedre.

Ahova aztán eltakarodhatna minden cigány, aki nem akar kemény közmunkában részt venni vagy a szintén kemény börtönbüntetését leülni. (Élünk a gyanúperrel, hogy számtalan cigó fogja előnyben részesíteni a szabadságot.) Ha meg olyan országot választunk, ahol köztudottan olcsó minden (pl. a cigók őshazája, India – tessék megnézni EZT: megélhetés szempontjából az első tíz helyen kizárólag indiai városokat találunk), akkor úgy is megszabadulhatnánk ezektől a hulladékoktól, hogy felajánljuk nekik, életük végéig megkapják az eddig nekik folyósított segílykét, amin ráadásul a jövőben sokkal több mindent vehetnek, és az éghajlat is melegebb, kellemesebb. Azzal a feltétellel, persze, hogy lemond az (eredeti) állampolgárságáról.

Mi lenne az összefogás előnye? Nem, nem csak az, hogy a területbérlés, valamint az állam általunk történő fenn/eltartásának költsége megoszlik közöttünk. Bár még úgy is minimum(!) nullszaldósan jönnénk ki az ügyből, ha csak mi állnánk a számlát, és csak a hazai korcsoknak ajánlanánk fel a lehetőséget a távozásra. Hadd utaljunk arra, hogy nem csupán az egész életükbeli „pelenkázásuk”, eltartásuk kerül pénzbe, hanem a károkozásuk felszámolása, a vasútvonalak, víztározók, villanyvezetékek helyreállítása vagy az, hogy bizonyos vidékeken teljesen ellehetetlenítenek mindennemű termelést. És akkor az áttételesen rájuk fordított kiadásokat – egészségügy, oktatás stb. - nem is említettük... Mindez súlyos száz-, ha nem ezermilliárdok – évente. Ráadásul ott van a több százezernyi, ha nem milliónyi általuk tönkretett, megrövidített élet (pl. már egy cigány szomszéd miatti állandó félelem és stressz, ami nagy valószínűséggel járul hozzá egy későbbi infarktushoz – és ez még csak a legjobb eset!), amit pénzben nem is lehet kifejezni...

Az is az összefogás előnye, hogy az EU, az ENSZ, ill. a NATO nem tudna egy ilyen, több országból álló blokkal packázni. Ha mi egyedül bejelentenénk ilyetén tervünket, simán „felajánlhatná” cserébe a NATO, hogy sz@rrá bombáz, vagy az EU, hogy kőkeményen megszívat, ha szegínromákokhoz merészelünk nyúlni. Ugyanezt már nem tudják eljátszani gyakorlatilag minden keleti EU-s állammal, a (hatalmas szerencséjükre) túlnyomórészt cigányfertőzetlen lengyelek és a Baltikum kivételével – egy ekkora szövetség már túl nagy falat lenne a két (erőszak)szervezet számára... No, ezért is kell az összefogás.

Ezzel, nem mellesleg, korcsaink államalapítási álmai is valóra válnának. Ne feledjük, hogy a hangadóik, vezetőik, valamint a baráti rajvédők napi szinten követelik (egyik legutolsó, kapcsolódó cikk, további hivatkozásokkal, ITT), hogy legyen saját cigány állam. Nos, most megkapnák a hőn vágyott „szabadságot” és a saját földet. „Kár”, hogy nem egy új Trianon keretében...

A külpolitikai helyzet ebből a szempontból napról napra javul és egyre jobb. Minden egyes nyugati ország szakmányban üldözi el, zsuppolja ki ezeket a mocskokat (két francia példa ITT és ITT; finn példa ITT stb.), és ahogy egyre szaporodnak a csehországi, felvidéki stb. cigók, úgy növekszik az ottani feszültség is, úgy áll az átlagember is a cigányokkal való akár radikális leszámolás, de minimum a kipaterolás, elüldözés pártjára. Hadd utaljunk például a múltkori csehországi cikkünkben megfigyelhető cigánybarát-, ill. ellenség-arányokra – igen, a cseh fehér társadalom túlnyomó többsége (95-98%) ugyanúgy gyűlöli a cigányt, mint mi vagy bármelyik másik, velük kapcsolatban gyakorlati tapasztalatokkal bíró nép... Ami tegnap még – a nemzetközi ellehetetlenülés vagy a NATO katonai beavatkozása stb. miatt – lehetetlennek tűnt, az holnap már könnyen megvalósítható – ezért sem szabad az asztalról lesöpörni az összefogás lehetőségét.

Most a tótok jelezték, hogy szívesen szabadulnának meg korcsaiktól, azaz láthatóan náluk is van fogadókészség ilyetén ötletek irányában, így még csak véletlenül sem „halva született” a felvetésünk. Az ezzel kapcsolatos, legújabb hír:

Slota saját roma államot javasol
"Eszményi lenne, ha egy független államot hoznának létre, ahol az etnikai csoport (a romák) együtt lenne, mert csak ők értik meg egymást. Ahol nomád életmódot folytatnak, a világon sehol sem integrálódtak az adott államalkotó népekkel" - mondta a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) vezetője .


A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) szélsőségek kijelentéseiről ismert vezetője, Jan Slota felvetette, hogy a romák hozzanak létre saját államot - írta pénteken a Sme című szlovák napilap.

Slota erről szóló szavai a párt honlapján jelentek meg kivonatolva; a teljes szöveg publikálása októberben várható. Az SNS jelenleg ellenzékben van, de 2006 és 2010 között Robert Fico, a Smer elnöke, volt kormányfő  koalíciós kabinetjének tagja volt.

"Eszményi lenne, ha egy független államot hoznának létre, ahol az etnikai csoport (a romák) együtt lenne, mert csak ők értik meg egymást. Ahol nomád életmódot folytatnak, a világon sehol sem integrálódtak az adott államalkotó népekkel" - idézi a lap Slotát. A kivonatból nem derül ki, hogy hová képzeli el a politikus ezt az államot.

Megkérdezett jogászok szerint a pártelnök kijelentése nem törvénysértő. A romák viszont attól tartanak, hogy szavai tovább rontanak a helyzetükön, amely már amúgy is feszült az észak-csehországi cigányellenes tüntetések miatt.

"Slota azokat bujtogatja, akik még arról álmodoznak, hogy a romákat át kell telepíteni. Ez az útja annak, hogy hasonló események történjenek néhány hónapon belül Szlovákiában is, mint Észak-Csehországban" - mondta a lapnak Denisa Havrlova roma aktivista.

Észak-Csehországban cigányok bűncselekményei miatt a többségi lakosság békés tüntetéseket szervezett a bűnözés térnyerése ellen, de ezek fokozatosan romaellenes erőszakos tüntetésekké váltak, amelyeket a szélsőjobboldal a saját befolyása növelésére használ ki - emlékeztetett a cseh hírügynökség jelentésében.
(MTI)
Frissítés: Válaszok olvasói felvetésekre:
Francz Norbert, Somogyvári Eszter: igen, az nem derül ki Slota tervéből, hogy hova tervezi a cigóállamot. Egyértelmű, hogy nem a Felvidékre. Viszont a lényeg: van együttműködési fogadókészség minden egyes „fertőzött” országban, így belátható időn belül ily módon, területbérléssel rendezhetnénk a kérdést. Ennél ma Magyarországon nincs fontosabb: különben jön a polgárháború vagy a teljes elcigányosodás. Mindkettő tragikus kimenetelű lenne.

Juhász András: ki a franc élteti Slotát? Tanuljunk már meg olvasni, ill. szöveget értelmezni, kérem!