Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon örülök a taxisblokád évfordulójára meghirdetett hídelzárásnak! Magam is résztvevője, sőt a vezetője voltam anno Nagykőrösön a taxisblokádnak. Én tartottam Budapesttel is a kapcsolatot CB-n keresztül. Akkor is "jól szólt" már a rádióm: a megengedett 1W helyett, 600W-os adóval dolgoztam az ügy érdekében.

A visszajelzések alapján úgy gondolom, rendesen "levezényeltem" az eseményeket. Igaz, voltak segítőim is. Rádiószerelők kérés nélkül, azonnal beszerelték a gépkocsikba a CB rádiókat, amit kértem. Még a nejem autójába is raktak egyet. Ő látogatta a helyszíneket, tartotta a blokádban résztvevőkben a lelket. Rengetegen segítettek "csak úgy" otthonról. Hozták, vitték a meleg italokat, ételeket a blokád résztvevőinek. A blokád résztevevői, mondhatom, hogy kérdés nélkül, azonnal végrehajtották azt, amit kértem tőlük. Ismételten köszönet érte!

Ezenkívül ott volt a lakásomban a városunk akkori "krémje", akik szintén segítettek abban, amihez én nem értettem. Mivel a rendőrkapitány nem vállalta a feszkót, inkább elment szabira, így a helyettese, egy őrnagy volt ott velünk folyamatosan. Nem avatkozott be sosem, csak néző volt! Sőt kiadta parancsba az állománynak, hogy mindenben segítsenek nekünk. Legföljebb én kértem tőle tanácsot bizonyos esetekben, hogy ezt vagy azt, hogy kell megoldani.

Fiúk! Ha arra kerül a sor, a rendőrök is magyar emberek. Nem kell tőlük félni. Nekik is elegük van abból, ami most folyik. Nem sorolom, kik voltak akkor ott nálam, kik segítettek, mert már nincs értelme. Azt bizton állíthatom, ha van értelme, akkor az emberek mellénk állnak!

Ma már öreg ember lettem, beteg vagyok, így én nem tudok részt venni, de veletek vagyok. Gondolom nem ismeretlen előttetek a KŐRÖSIFERI CB-s alias. Én vagyok az. Büszkén vállalom, hogy én irányítottam akkor a blokádot Nagykőrösön ezzel az "álnévvel".

Ma csak annyit kérek tőletek, hogy legyen konkrét célotok, amit el szeretnétek érni. Az emberek mellétek állnak, ha látják az értelmét. A kormány leváltása nem elég! Kell egy alternatíva, hogy kit és mit
akarunk helyette. Ezt ne feledjétek! A népet, bennünket pedig nem lehet leváltani! Mi vagyunk Magyarország, és nem az a pár ezer, aki ellopta az ország vagyonát.

Üdv mindenkinek és kitartást:
"kőrösiferi"

Kapcsolódó felhívásunk:
Most vagy soha: hídzárat szervez a Kuruc.info a taxisblokád évfordulójára!