Kedvcsinálóként tettük közzé. Ha forradalmárlenne, melyik hidat foglalná el? Avagy: melyikhírportállal csinálna forradalmat?
A Kuruc.info hírportál által meghirdetett általános plakátpályázat eredményhirdetésén arra kértük olvasóinkat, hogy küldjenek be plakátterveket a tervezett hídblokádunkról is! Talán jobb lett volna külön cikkben is megfogalmaznunk ezt, mert felhívásunk alatt a több tucat pályamû elterelte a figyelmet, így nem túl sok értékelhető alkotás érkezett, de az alábbiak terjeszthetők az interneten.

Házi nyomtatásra-fénymásolásra az első két képet tesszük közzé nagyobb felbontásban, de legfőképp ezeket az egyszerûbbeket javasoljuk (ezek blokádra szóló felhívásunk bevezetőjét tartalmazzák különösebb grafikai elem nélkül, tömören):
- A4-es lapon 16 kis szórólap, vágási vonalakkal pdf-ben
A4-es, fekete-fehér plakát Word dokumentumként
- A4-es, színes plakát Word dokumentumként

Adjuk ismerőseinknek, ragasszuk postaládánkra, vagy dobjuk másokéba! Mindez nem valósít meg semmilyen jogszabálysértést, hiszen ez csak tájékoztatás egy hírről, amit már pl. a Népszabadság is közölt (a maga nyilasozós módján persze, de pontos időponttal, helyszínnel). A 23-ai rendezvényeken a Kuruc.info munkatársai gondoskodnak a tömeges terjesztésről, miként már tegnap a Szabadság téren és tegnapelőtt a Hősök terén is történt, persze bárki besegíthet.


A4-es méretû, színes pdf-ben innen tölthető le
A4-es méretû, fekete-fehér pdf-ben innen tölthető le


Aki nem érti, nézze meg a flashmob.hu honlapot!
A4-es méretû pdf-ben innen tölthető le











(Kuruc.info)

Kapcsolódó felhívásunk:
Most vagy soha: hídzárat szervez a Kuruc.info a taxisblokád évfordulójára!
Felrázó toborzó videó