A fenti kérdést a legfőbb ügyésznek címezte a Jobbik alelnöke, viszont Polt Péter "halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt" sajnos nem tudott jelen lenni az ülésteremben, de Novák - mondván, ne húzzuk tovább az elszámoltatást! - beérte a legfőbbügyész-helyettes "válaszával" is.
Tisztelt Legfőbbügyész-helyettes Úr!
Miután Szijjártó Péter azzal magyarázta mesés meggazdagodását, hogy lényegében a szülei tartják el, hasonlóan gátlástalan magyarázattal állt elő Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akit pedig hivatalosan a kiskorú gyerekei pénzelnek.
Semjén Zsolt vagyonnyilatkozatában nincs benne egy nagy vadászház, amit Gánton neki tulajdonítanak, papíron viszont a miniszterelnök-helyettes Stockholmban élő testvéréé, édesanyjáé, illetve Semjénné Menus Erzsébet tulajdona. Életszerű ez a hármas tulajdonlás, miközben a farizeus Semjén szegény, mint a templom egere?
Balatonfenyvesi nyaralójának ügye még pikánsabb, hiszen itt sem ő a tulajdonos, hanem gyerekei, akik cserébe helyette fizetnek életjáradékot, a szerződés szerint 12, 9 és 7 éves koruk óta, folyamatosan.
Ha az MSZP politikusbűnözője, Simon Gábor tudja, hogy ilyen gátlástalan nyilatkozatokkal el lehet intézni egy lebukást, akkor talán még mindig itt ülne közöttünk. De idáig még ő sem süllyedt.
(Kuruc.info)