A Kuruc.info számtalan buzdítást, de sok kérdést is kap az október 26-ára meghirdetett, Erzsébet hídi blokáddal kapcsolatban. Hamarosan összefoglalva válaszolunk a gyakran ismételt kérdésekre. Addig is az egyik leggyakoribb felvetésről: hogyan tovább, ha elzavarjuk Gyurcsányt és bandáját?

Szerkesztőségünk úgy gondolja: ez legyen a legnagyobb bajunk! Részben szórakozásképp most megtekintheti az alábbi néhány perces videót, mely a magyar South Park első részeként látott napvilágot a 2002-es hídblokád után. De kis önkritikával lássuk be: hasonló gúnyos rajzfilm készülhetett volna a Kossuth téri "szabadegyetemről" is, az ottani, gyakran szánalmas elképzelésekből, mely lejáratta nem csak az amúgy dícséretesen kitartó lánctüntetéseket, de az egész nemzeti oldalt is ebből a szempontból.

A Kuruc.info által tervezett akciót azonban nem akarjuk nevetségessé tenni, ezért a célokról most már nem nyitunk végnélküli vitát (elég volt az elmúlt egy év), ami amúgy is csak megosztana. Az alapkérdésben, a kormány elzavarásában egyetértünk. Az Erzsébet hídon nem fogunk alkotmányozó nemzetgyûlést tartani, hiszen az akkor felérne egy vízágyúval. Aki szét akarja dumálni a blokádot, inkább maradjon a tévé vagy a monitor előtt!