Olyan kérdéseket tett fel a Velkovics Vilmos nevű műsorvezető tegnap Toroczkainak, hogy az Orosz Jozefináéknak is becsületükre vált volna a Párt-kelte adásaiban. A kedvencünk:
Keresik-e a kapcsolatot a magyar zsidóság és a magyar cigányság szervezeteivel, hogy tisztázzák a múlt súlyos kérdéseit?
Zoom
Azaz még el sem készült az alapító nyilatkozat, fel sem állt a szerveződés vezető testülete, máris holokamuzni kellene a fideszes tévé szerint. Egyáltalán, holokamuzni kellene egy nemzeti szerveződésnek. (Toroczkai válasza egyébként: "Mi a magyar emberekkel próbálunk kapcsolatot létesíteni.")
Azt is megtudhatták a nézők, hogy "nem lehet tudni, ki cigány származású"... Így tehát a tetten éréskor elhangzó "Már megint lopsz, büdös cigány?!" mondatot célszerű a jövőben valami hasonlóra változtatni: "Kedves megállapíthatatlan származású, beazonosíthatatlan bőrszínű és illatú, és a miénktől megkülönböztethetetlen szokásokkal, valamint életvitellel rendelkező embertársam, úgy tapasztalom, hogy ismételten önkényesen és törvénysértő módon kísérletet teszel arra, hogy átrendezd a tulajdonviszonyokat, ennek kapcsán bátorkodom megjegyezni, hogy én ezt a magam részéről a legkevésbé sem helyeslem..."
Na de térjünk rá a beszélgetésre, íme:
(Kuruc.info)