Bezár!
2019. május 23., csütörtök, Dezső, Dés napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:12 Már az is baj, ha kábítószer helyett sütőport kapnak az erőforrások09:54 Gaudi: a törökszentmiklósi és a Facebook-tiltás eggyel több ok arra, hogy a Mi Hazánk ott legyen az EP-ben09:22 Hazaküldtek néhány bevándorlóbűnözőt a németek, de ez csak csepp a tengerben09:04 Kifosztás: K******* és társa félmilliótól szabadított meg egy nyírmártonfalvi lakost08:37 "Kuruc.info-szintű" Facebook-cenzúra sújtja a Mi Hazánkat: még Toroczkai arcképét és a párttal kapcsolatos bejegyzéseket is törölgetik08:16 Az RTL Klub nézői megtudhatták, hogy a Mi Hazánk megfékezné a c************t07:47 Haftár tábornok kizárta a fegyverszünetet Líbiában07:33 Újabb biológiai szúnyoggyérítés lesz a Balatonnál06:55 A gazdáknak nincs pénzük arra, hogy alternatív tojótyúktartásra álljanak át22:32 Kövér Lászlónak hősies küzdelem árán újfent sikerült háttérbe szorítania antikommunista énjét21:44 Csöcsörészés tehet be a svéd radikálisoknak az EP-választáson21:17 Toronymagasan vezet Zelenszkij pártja20:59 Amikor a turista véletlenül no-go zónára lel20:33 Megérkezett Androidra az "ultraprivát" Tor böngésző20:03 Király Gábor bejelentette visszavonulását
24 óra legolvasottabbjai

Videók :: :: Hozzászólások

A Jobbik felemelkedése és bukása, III. rész: Parlamenti évek (2012-2014)

Reklám

A filmsorozat harmadik - és egyben a felemelkedést bemutató utolsó - része az Országgyűlésben töltött első ciklus utolsó éveit kívánja bemutatni. A szokásos majálison, rendezvényeken túl felelevenítjük többek között a 2012-es EU-ellenes tüntetést, a 2013-as anticionista tüntetést és a 2014-es földvédő tüntetést.
Zoom
Szabó Gábor pártigazgató tartja, Murányi Levente meggyújtja az EU-zászlót
A figyelmesek kiszúrhatják, hogyan változott meg Vona Gábor kommunikációja és kisugárzása 2013 októbere-novembere környékén - írja a videó készítője.
Hallhatunk továbbá újabbnál újabb ígéreteket, melyek közül az alábbi gyönyörűen megágyaz a következő résznek:
Minden emberi konstrukció - beleértve a saját pártomat is - kizárólag addig érték, amíg ezt az eszmeiséget hordozza. A jövőre nézve ezért a különféle személyes pozíciókért, státuszokért vívott napi küzdelmek engem nagyrészt hidegen fognak hagyni. De tűzzel-vassal irtani fogom az eszmei elhajlást, az ellenségeinkkel való szellemi megalkuvásokat - legyen az akármilyen irányú, mert mindig itt kezdődik minden bukás.
Vona Gábor (évadnyitó, 2012)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready