Korán kezdi...
Az Index nevű szélsőséges antimagyar portál is megtalálta a "Blaha Maugliját", egy 12 éves cigányt, aki bevallottan rablással és lopással tölti minden idejét. A Kuruc.info már hónapokkal ezelőtt beszámolt a kistakonyról. Még gyermekkorú, ezért nem büntethető, sőt, a javítóintézet ajtaját sem zárhatják rá - mert még korlátoznák szegényke szabadságát.  A rendőrök körében is ismert bandavezér a gyerek, ám mégsem tesznek ellene semmit.

"Különös: Tízéves rablófőnök
Szenvedélye az erőszak

Azt mondja, nem akart hazánkban kikötni, de elaludt a vonaton, és csak Budapesten ébredt fel. A tízéves fiúcska azóta rablásokkal tölti idejét"- kezdődött a Zsaru Magazin tavalyi számában egy cikk a Romániából hozzánk került cigánybűnözőről. A cikkben képet is közöltek róla az alábbi felirattal:  "Állandó szökésben van. Aki tartózkodási helyéről tud, vagy akit kirabolt, értesítse a rendőrséget."



Kapcsolódó cikkünk:
Importált cigánypurdé rablóhadjárata

De ahogy azt megszokhattuk: a rendőrség csak a hazafiakat figyeli, a cigánybűnözők felkutatásával és megbüntetésével nem törődnek. A gyerek apja egyébként már 15 évet ült, mert embert ölt. Valószínűleg nem kell sokat várni arra, hogy ő is gyilkoljon.

Tekintse meg videónkat alább!



Százhúsz centi tömény erőszak


A jelenlegi helyzeten mindenképp változtatni kell: az egy dolog, hogy a gyerek kora miatt nem büntethető, de a legmegdöbbentőbb az, hogy még a javítóintézetbe sem zárhatják be. "Addig a rendőrök néha visszaviszik (tehát legtöbbször hagyják szabadon garázdálkodni) az intézetbe, ahonnan aztán kisétál a Blahára. Bezárni előtte az ajtót nem szabad, nem büntethető."  Értjük, logikus. Nem szabad bezárni, kirekeszteni szegénykét, hagy menjen ki és lopjon kedvére. Talán egyszer még ölni is fog.

A kis cigány állítása szerint készül visszamenni "Romániába" (neki Gyergyószentmiklós egyszerűen csak Románia). Reméljük mihamarabb elkotródik. Ha találkozunk vele a Blaha Lujza tér környékén, segítsünk rajta! De ne a Székelyföldre, Bukarestbe vegyünk neki jegyet.

Magyari Gábor - Kuruc.info