Véleményét nem titkolta
Az Activity forgatásán Pákó büntetésképp csokifarkat kínált fel szopogatásra Jakupcseknek, Norbinak és Havas Henriknek. Havasnak elege lett a néger majomból, és miután kiosztotta a szerkesztőket, otthagyta a műsort. Nálunk megnézheti. A cikk alján olvasható a vendégjoggal visszaélő, primitív, arrogáns dzsungelmaki mobilszáma.
Mint ismeretes, Havast nemrég kirúgták a tv2-től. A hivatalos indok szerint bunkó beszólásai, a vendégek rendszeres megalázása nem fért össze a csatorna szellemiségével, de, miután a kereskedelmi gennykanálisok tömve vannak arrogáns műsorvezetőkkel, valószínűbb, hogy gyakoribbá váló cigányozásai (értsd: olykor igazat mondott róluk) miatt menesztették. Mindez közrejátszhatott abban, hogy Havas most ilyen keményen merte bírálni a szerkesztőket. A jelenet persze nem került adásba.
 
 
Kicsit furcsa számunkra, hogy pont a közismerten prosztó Havas oltja le Pákót gusztustalansága miatt... A műsor egyébként 12 éven felülieknek készült, s a nézők töményen kapnak a kultúra javából: a ma már értelmiséginek számító Anettka, az ősmagyar Fekete Pákó, és a pornókurva, Kelemen Anna (hisz a nézettség miatt elengedhetetlen egy műanyagmellű nő is az adásban) osztja az észt.
Habár Havast nem szeretjük, e tettéért egy kis dicséretet megérdemel. Pákónak pedig üzenjük: elegünk van a 80-as IQ-jából, a hülyeségeiből, megrendezett botrányaiból - inkább húzzon vissza Nigériába!
Ha melegebb éghajlatra szeretné küldeni, vagy csak szimplán hallgatna egy kis néger makogást, ne habozzon! Fekete Pákó: +36-70/589-6586 és +36-70/230-9197
Magyari Gábor - Kuruc.info