"Szegény" Fekete Pákó teljesen kiborult, ugyanis a kuruc.info-n niggernek nevezték (mely tényt elég nehéz lenne cáfolni - a szerk.) és feltették a telefonszámát is. A Didikirály nem hagyja annyiban a dolgot, beperli az oldalt - tájékoztatta a StoryOnline-t Pákó menyasszonya, Ágica. (Gratulálunk Ágicának a párválasztáshoz, biztosan büszkék rá a szülei - szerk.) A Kuruc.info úgy tudja, Gödön szennyezi életterünket a fehéreknek csokifarkat kínálgató, a vendégjogot semmibe vevő piszkos és primitív dzsungelmaki, közelebbi infó egyelőre nincs.


Jobb lett volna mindenkinek, ha le sem mászik a fáról...
Azért is Ágica beszélt a történtekről, mert szerelmét nagyon megviselte a dolog, egész éjszaka alig aludt, szegénynek ugyanis folyton csörgött a telefonja. Először nem tudták mi történhetett, de aztán egy férfi felvilágosította őket a kuruc.info oldalon közzétett felhívásról, amely a következőképpen hangzik: "Megvan Pákó száma - hallgasson eredeti nigger makogást. Ha melegebb éghajlatra szeretné küldeni, vagy csak szimplán hallgatna egy kis néger makogást, ne habozzon!"

Ágica úgy véli, ezzel nekik nem csupán erkölcsi, de anyagi kárt is okoztak, hiszen le kell cserélniük a telefonszámot, így nem tudják, hogyan érik majd el a "mulatós énekest" a felkérésekkel. (Örülünk, hogy segítettünk megakadályozni, hogy egy énekelni képtelen majom borzolja tovább a kedélyeket a "mulatós zenéjével" - a szerk.) Éppen ezért kártérítési pert indítanak az oldal ellen. Csak tessék, fordulhatnak az állatvédőkhöz is.


Pákó "menyasszonya" - Plank Ágnes (jobb oldalon)
Előzmény: Pákó írt a szerkesztőségünkbe tegnap 10 óra körül:

lasunfnjh olakhgjkr <paco-g@freemail.hu>
Fekete Pákó vagyok.Az oldalatokon megtaláltam a telefonszámomat kitéve! Megkérlek titieket,hogy nagyon gyorsan szedjétek le,mielött legközelebb az ügyvédem fog felkeresni titeket.köszönöm.

Most már az email címét is tudjuk. Ha a telefont már nem venné fel, írjunk neki!
Egyébként felajánljuk Pákónak: ha visszahúz Nigériába, és soha többé nem hallunk róla, hajlandóak vagyunk levenni az adatait.

Eredeti felhívásunk:
Ha melegebb éghajlatra szeretné küldeni, vagy csak szimplán hallgatna egy kis néger makogást, ne habozzon!
Fekete Pákó: +36-70/589-6586, másik száma: +36-70/230-9197
A fentiek szerint sikeres a telefonon való hívogatás, úgyhogy csak így tovább!

Kapcsolódó cikkünk: Videó: Pákó csokifarkat kínált fel nyalogatásra - Havas kiosztotta, majd otthagyta a műsort

(Kuruc.info - Story online - képek:iwiw)