Országjárásán fogalmazott már keményebben is
Alább egy jobbikos középvezető olvasónk panasza a médiára, közbevetve kommentárunk pártelnökének október 23-ai bejelentéseiről. A népbutító tévék eközben nem hajlandóak nyilatkozni az ügyben.
Az igazság pimaszsága, avagy média versus valóság…

A napokban több jobbikos társam és szimpatizáns is jelezte, hogy az október 23-i, Vona Gábor által elmondott beszédet a média (már amelyik foglalkozott vele) sok esetben másként tálalta, mint ahogyan az a valóságban elhangzott.
Mint tudjuk, „békeidőben” a leghatásosabb fegyver a tudatmódosítás! Erre a célra a médiánál nincs is alkalmasabb eszköz! Soha ne feledjük, Magyarország történelmében volt már erre példa! Gondolom, sokan hallottátok a közismert ’56-os szólást, amely egy rövid ideig tartó józan pillanatban fennen hirdette a magyar lakosságnak az igazságot, amely így hangzott: „Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon.” Azokban a napokban eljött az igazság pillanata, és kisüthetett a nap. De ez valóban csak rövid ideig tarthatott, mert magasabb érdekeknek más terveik voltak! Csakhamar ismét idegen fegyverektől voltak hangosak Budapest utcái és idegen csizmák taposták országunk útjait. Az akkori kormány a média segítségével ismét idegen érdekeket szolgált, és hosszú időre vörös köd telepedett a Magyar szemekre. Megkezdődött az agymosás, amely hosszú évtizedeken át zajlott.
Ne feledjük! A módszerváltás hajnalán a szabad, független és hiteles sajtó, valamint a szabad véleménynyilvánítás alapkövetelmény volt! Most pedig ismét elárultak minket! A jelenlegi vezetés újfent idegen érdekeket szolgálva, a nagytőkések kezében lévő médiát remekül felhasználja az igazság leplezésére, és újra csak a hazugság porával hinti tele a magyarok szemét és fülét.
A nemzeti oldal folyamatos erősödésével egyenes arányban a szabad, független és hiteles tájékoztatás egyre inkább a háttérbe szorul. Ékes példa erre, hogy az ATV a 2008. október 23-i Vona-beszédből csak néhány mondatot ragadott ki, és azt is kiforgatva tálalta a nagyközönség elé, ezzel szinte azt sugallva, hogy a Jobbik, mint szélsőséges csoport, épületeket akar romba dönteni, és idegen csapatokat akar országunkba hívni!
Kuruc.info kommentár: Ez nem csak az ATV, hanem az MTI tudósítása volt, sok médium átvette. A több ezres tömeg általuk ötszáz-hatszáz fősre való taksálása ordító hazugság, nagyságrendi csúsztatás. Az olvasónk által kifogásolt rész pedig így hangzik: „a 2010-ben esedékes parlamenti választásokra Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnöktől kér megfigyelőket. Mint fogalmazott: ha majd az iráni forradalmi gárda tagjai cirkálnak a fővárosban, meglátjuk, hogy ki meri eltüntetni a Jobbik hirdetményeit.” A Jobbik elnöke nem a plakátjait akarja megvédetni velük, hanem a szavazatait, melynek elcsalására készül a parlamenti garnitúra. (Bizony a Fidesz is, erre jó példa a kékcédulás választás utáni második legdurvább, 2002-es eset, amikor a választást az Orbán-kormány belügyminisztériuma vezényelte le, majd az újraszámlálásokért tüntetők mellett sem álltak sem ők, sem a kieső MIÉP, csak az ügynöközésbe-provokátorozásba kezdtek bele. A csalást különben a csaláshoz asszisztáló Fidesz is elismerte évekkel később, maga Kövér és Orbán is.) Vona – remélhetőleg - nem akart külföldi (perzsa) fegyvereseket behívni hazánkba, bár a pártelnök félreérthetően fogalmazott: „És nem az ÁVH fog grasszálni a választás napján, hanem az iráni forradalmi gárda, és próbáljon valaki csak egyetlenegy jobbikos cédulát eltüntetni!”
Amúgy kitűnő ötlet, az EU és Amerika két választási csalást szemrebbenés nélkül tudomásul vett, tehát bennük nem bízhatunk. Sőt a mindenkori USA-nagykövetek, pl. Brinker, Palmer, Foley, és mindegyik, plusz az amerikai külügyesek, mint a pokolra került Lantos rendszeresen és intenzíven beavatkoztak a magyar belpolitikába, méghozzá mindig a ballibsik javára. Ha az irániakkal baja lenne a jelenlegi garnitúrának, emlékeztetni kell őket a parlamenti pártok amerikai és izraeli kampánytanácsadóira, valamint arra, hogy a Fletó-rezsim tavaly 200 fős egyenruhás izraeli katonai küldöttséget engedett be a Parlamentbe, márpedig atomja és vegyi fegyverei Izraelnek van, és nem Iránnak, Izrael száll meg és támad meg más országokat, és nem a perzsa állam, ahogy a világ közvéleményének zöme (nem a nyugati politikusok zöme persze) is Izraelt tartja terrorista entitásnak, és nem Iránt, végül az izraeli elnök hirdeti, hogy felvásároljuk Magyarországot, nem Ahmadinedzsád.
Ezen túl az MTI tudósításával sok egyéb bajunk nem lehet, olvasónkkal szemben mi is a kereskedelmi tévék porig rombolását tartjuk leginkább hírértékűnek Vona beszédéből. Egyébként mondta ezt már országjárása során Székesfehérváron október 15-én keményebben is, a tévészékházak helyének sóval való behintésével is kiegészítve. A teljes videó itt, a lényeg alább, utána folytatódik olvasónk levele.
 

Míg az egyik oldalról hazugságkampánnyal csorbítják a hiteles és pontos tájékozódásunkhoz való jogot, addig a másik oldalról olyan minőségtelen szutykokkal árasztják el otthonainkat, mint például a Győzike show, Mónika show, a Hal a tortán…stb. Képzeljük el, amint a munkában elgyötört háziasszony fáradtan hazatér, és lerogyik a TV elé. Mivel csillapíthatatlan információéhségének nem tud ellenállni, bekapcsolja azt. Megtudhatja, hogy milyen egy horrorvacsi Ferinél és Zolinál. A Tisztelt nagyérdemű közönség kis szerencsével teljes részleteiben megismerheti Sűrűn B. Aszott Rozália és Nagy Fa Szú Elemér szerelmi kalandját, amelyet Czingár Gerzson sérelmére, fajtalankodással egybekötött házastársi hűtlenség esetének fennforgásával követtek el.
Előtérbe kerül az új családmodell, melyet a Győzike show keretében a „sztár-pár” mutat be. Megismerhetjük a 72 éves Joli néni megrázó és szívszaggató történetét, akiről a nagyérdemű előtt hamarosan kiderül, hogy valójában Ferinek hívják, 31 éves, idült alkoholista és nőimitátor. Miközben ezzel a sok mocsokkal bombázzák agytekervényeink kusza útvesztőit, sokan hajlamosak megfeledkezni a valóságról.
A valóság azonban egészen más és sajnos ennél sokkal komorabb! A kereskedelmi csatornák nem nagyon beszélnek a nem létező Kormányzati Negyedre költött milliárdokról, az uniós pénzek eltűnéséről, a korrupt politikusokról, a Magyar kis és középvállalkozókra nehezedő, elviselhetetlen adóterhekről, a folyamatosan növekvő munkanélküliségről, a becsapott és kizsákmányolt gazdákról, a jövőképpel nem rendelkező, bizonytalan sorsú családokról stb. Arról pedig egyáltalán nem beszélnek, hogy a legyengített, megroppant gazdaságunkat a közelgő válság milyen módon érinti, és ezért kiket terhel a felelősség! Kérek mindenkit, hogy mielőtt a tv-távirányítóért nyúlna, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze tanácsát!

Navratil Attila
a Jobbik Pásztói Alapszervezetének elnöke, választókerületi szervező
(Kuruc.info)