Valószínűleg egy fellépésről tartott hazafele "L.L. Junior", amikor szombat hajnalban egy teherautóval karambolozott. A cigány ittas volt.
Kórházba kellett szállítani L.L. Juniort, miután a rapper ittasan egy kamionnal ütközött – tudta meg a Bors. Információik szerint ugyanis Junior volt az egyik érintettje annak a balesetnek, amelyben egy kamion és egy személygépkocsi ütközött szombat hajnalban a budapesti X. kerület egy sivár részén. A szonda azonnal elszíneződött, amikor a cigány belefújt, így előállították vérvételre. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Igazi szamuraj, ápolja a (közel-)keleti kultúrát
A lap szerint jogosítványát azonnal elvették. A rapper pedig azzal, hogy alkohol fogyasztása után ült a volán mögé, bűncselekményt követett el, ami komoly következményekkel jár. A kamion sofőrje nem sérült meg.
A baleset helyszínét még tegnap délután is autóalkatrészek darabjai borították, s az is jól látszott, hogy a kiömlő folyadékokat homokkal szórták be. Azt, hogy ki okozta a balesetet, az ittasan vezető "zenész" vagy a kamionsofőr, egyelőre nem lehet tudni.
Zoom
A baleset helyszíne. A kifolyt üzemanyagot homokkal takarták be (Fotó: Wéber Zsolt)
Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a Bors megkeresésére megerősítette: valóban történt autóbaleset a X. kerületben szombaton kora reggel.
Szívszorító részlet egy HVG-összeállításból
"Laár Andrást például gyerekkora óta zsidózzák – 'mert olyan zsidó feje van'. Erős Antóniát, mióta a képernyőn van – 'biztos azért kapta meg azt a munkát'. LL Juniort csak azért nem, mert őt elintézik azzal, hogy roma. Így eladhatóbb a zenéje. Valójában a hármuk közül csak egyiküknek van köze a zsidókhoz: LL Juniornak, aki bevallása szerint félig az."
– Hajnali öt óra körül a Kőbányai út és a Vaspálya utca kereszteződésében összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője megsérült. A sofőrnél a helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt a rendőrség előállította mintavételezés céljából – tájékoztatta a Borsot Csillag Melinda alezredes, az ORFK sajtóügyeletese hozzátéve: a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
Természetesen tagadnak
A lap kereste a cigányt, hogy állapotáról érdeklődjönk, mene­dzse­ré­vel telefonon beszéltek. Lakatos Róbert végig hárította érdeklődésüket, szerinte ugyanis nem történt meg a baleset... Majd mikor azt kérték, hadd beszéljenek "Juniorral", azt mondta, az énekes alszik.
Akit ittas állapotban járművezetésen kapnak, az a helyszínen elbúcsúzhat a jogosítványától a vonatkozó kormányrendelet értelmében. A büntető törvénykönyv szerint ráadásul ittas vezetésért akár két évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.
(Borsonline nyomán)
Frissítés: Igyál még egy pohárral, és fogd rá a purdéra!
Borozott és pálinkázott az "énekes", mielőtt kocsiba ült.
– Aznap nem volt fellépésem, ezért a kedvesemmel karácsonyi sütit gyúrtunk, majd iszogatva megvacsoráztunk. Békés, meghitt este volt, és elfogyott egy kis bor meg pálinka – mondta szomorúan Lesi László, azaz L. L. Junior, aki furcsa indokkal magyarázta, miért ült ittasan volán mögé.
– Hajnalban egyszer csak hallottuk, hogy hörög a kisfiunk, Lacika, aki kruppos. Nem gondolkodtam, pánikszerűen ültem a kocsiba, hogy a bébiszitternél felejtett gyógyszerért rohanjak. Újra megtenném, ha a fuldokló gyermekünk élete múlna rajta...
Junior hozzátette, jobb lett volna taxit hívnia, de akkor úgy döntött: minden perc számíthat.
Csakhogy súlyos árat fizetett felelőtlenségéért, hiszen nem elég, hogy karambolozott, elvették a jogosítványát, előállították, a kocsiját pedig totálkárosra törte, a mentők agyrázkódás gyanújával még kórházba is vitték, de végül saját felelősségére hazaengedték.
Jelentkezett a Blikknél egy szemtanú is az esettel kapcsolatban, aki beszámolt az "énekes" által okozott balesetről.
– L. L. Junior a Kőbányai úton száguldott a Kőrösi Csoma út felé. A Vaspálya utcai kereszteződésben piros volt a lámpa, de fékezés nélkül áthajtott rajta. Ekkor ütközött össze a szabályosan haladó puttonyos személyautóval – emlékezett vissza az olvasó. – Azt is láttam, hogy az énekes szédelegve, tántorgó mozdulatokkal szállt ki a Mercedeséből. Mindkét kocsi alaposan összetört egyébként, szilánkok és alkatrészek hevertek szanaszét. Junior alig bírt a lábán megállni, arra gondoltam, hogy megsérült, de láttam, hogy nem vérzik. Már jártak a buszok, s kisebb csoport nézte a helyszínelést. A sofőrökkel alkoholszondát is fújattak. A szabályosan haladó vezető nem sérült meg, és nem is vitték el a rendőrök. Az énekest azonban mentőbe tették, de egy rendőrautó is követte.
Az ORFK kommunikációs osztálya is megerősítette, hogy az említett helyszínen és időpontban valóban baleset történt, illetve hogy a személyautó vezetője megsérült, alkoholtesztje pedig pozitív lett, ezért mintavétel végett előállították. Hogy pontosan mennyi alkoholt fogyasztott a rapper, csak hetekkel később derül ki a szakértői vizsgálatokból.
(Blikk nyomán)
Kapcsolódó: