Mint arról a napokban hírt adtunk, a Fejér megyei Seregélyesen kis híján halálra késelt egy magyart egy kötekedő cigány.
Az áldozatot két cigány "fiatal" szólította meg, hogy hívjon nekik egy taxit. A későbbi sértett ezt megtette. Miután jelezte feléjük, hogy félóra múlva érkezik az autó, az egyik cigány szóvá tette, "mi az, hogy fél óra múlva jön a taxi?!", és a fiú elé lépett. Kisvártatva az áldozat egy ütést érzett a nyaka bal oldalán; ennek következtében elkezdődött egy kisebbfajta dulakodás, aminek az vetett véget, hogy az egyik barátja felkiáltott: "ömlik a nyakadból a vér!"
Zoom
A vágás létfontosságú szervre irányult (amint az a fenti képen is látszik): a fő nyaki ütőér előtt pár centivel állt meg a penge. Hála a gyors orvosi beavatkozásnak, a fiú túlélte az esetet.
A rendőrök a szurkálót előállították a Fejér megyei rendőrkapitányságra, de másnap délután már szabadlábra is helyezték.
A helyieket is igen megviselte a majdnem tragédiába torkollt brutális támadás, de az indulatokat még jobban felkorbácsolta az a tény, hogy az elkövető már másnap szabadon sétálgathatott.
Horváth Vince elérhetőségei
Ha már ott tartunk, hogy egy magyarra támadó cigánybűnöző szabadon kisétálhat az igazság(?)szolgáltatás kezei közül, legalább annyi engedtessék meg nekünk, őshonosoknak, vagy ha úgy tetszik, a "gazdatestnek", hogy a Balog-tenyészet ezen öntudatra ébredt egyedét, kis szaporulatát, és elérhetőségét is közkinccsé tegyük. Információinkat több helyről megerősítették, így ha akad olyan, aki szívesen rákérdezne, miért is áll szándékában eltartóit gyilkolászni, annak ez most megadatik.
Nos, a türelmetlen szurkáló neve Horváth Vince. Facebookos adatlapja ide kattinva érhető el. Aki inkább szóba elegyedne vele, megteheti azt kulturált hangnemben a következő telefonszámot tárcsázva: +36706595589
Zoom
A türelmetlen Horváth Vince és pujaszülője
Zoom
Apjához hasonló rajos rajkót nevel az ifjabbik eltartottból is, ez már most látszik
(Kuruc.info)