Mi, Magyarország összes cigányszervezete és roma önkormányzata a következőt kérjük és jelentjük ki:
- Mivel a cigány családok többségében a szülők kulturáltsági-szocializációs foka olyan alacsony, hogy képtelenek a későbbi közösségi beilleszkedéshez szükséges normákat gyermekeiknek átadni (lévén, maguk sem ismerik és gyakorolják ezeket), így mi cigányok kérjük, hogy legkésőbb 2 éves kortól felzárkóztató-szocializáló napközi-otthonos óvódai-bölcsődei foglalkoztatást tegyenek kötelezővé minden olyan család számára az országban, ahol legalább az egyik szülő nem érettségizett és/vagy legalább az egyiküknek nincs állandó munkahelye-jövedelme.
Emellett kérjük, hogy az iskolát tendenciózusan nem látogató gyermekeket szüleiktől a gyámhatóság mérlegelési lehetőség nélkül vegye el véglegesen állami gondozásba, a szülők ellen pedig indítsanak kiskorú veszélyeztetése vádjával büntetőeljárást, minimálisan egy év kiszabandó és letöltendő szabadságvesztés büntetésével.
- Mivel a cigányság esetében sajnos a segélyek kontraproduktívnak bizonyultak, a következő generáció felzárkózásának és az új munkahely keresésének elősegítése helyett a leszakadást és semmittevést konzerválják kizárólag, így kérjük, hogy a kormányzat szüntessen meg rövid átmeneti alkalmazkodási időszakkal mindennémű ellenszolgáltatás nélküli pénzbeli segélyt. A családi pótlék helyett kérjük, hogy a tanulók a jövőben inkább valóban ingyenes tankönyvet és napi háromszori iskolai étkezést kapjanak, ingyenes közlekedési lehetőséget lakóhelyük és az iskola között, a szociálisan rászorultak részére pedig az étkezést hétvégéken és iskolai szünetekben is biztosítsák, amellett kapjanak évi két rend el nem idegeníthető ruhát, nyáron foglalkozási lehetőséget (napköziotthon), és nyaralási-kulturálódási lehetőségeket.
- A munkanélküli segélyek és jövedelempótló és egyéb támogatások alanyi jogon folyósítása helyett pedig kérnénk, hogy a jövőben kizárólag az állam által kötelezően biztosítandó közmunka és átképzési programokat szervezzenek, az eddig folyósított segélyeknek megfelelő vagy azt meghaladó jövedelmezőséggel, segítendő a képzettséggel és morállal nem rendelkező cigányság és nem cigány underclass visszavezetését a munka világába. Az ezt elutasítók minden szociális ellátástól és egészségügyi biztosítástól elesnek, az adóhivatal pedig feltételezi hogy jövedelemmel vagy vagyonnal rendelkeznek, tehát a minimálbér járulékait rajtuk behajtják.
Kuruc.info: Ha valaki nem jött volna rá, mindez vicc. Ilyet egyetlen egy cigányvezetőtől, ill. a jelenleg regnáló rezsimtől sem várhatunk, pedig mindenki tudja, hogy csak és kizárólag ilyen és hasonló módszerrel lehetne kirángatni a cigányokat (és a reménytelenül elcigányosodó Magyarország jövőjét) a sz*rból, ha valóban nem akarunk vérontást.
(A kiáltvány eredetijét advocatusdiaboli követte el – eredeti itt. Advocatusdiaboli egyéb, igen színvonalas cigányügyi (például Finnországgal kapcsolatos, így a cigányfajvédők legtöbb érvét megsemmisítő) hozzászólásaiból egy csokrot itt találunk – mindenképp érdemes elolvasni.)
Kuruc.info - AS