Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:03 Ez a rusnya, nőnek öltöző, körülmetélt buzeráns lesz a Biden-kormány helyettes egészségügyi titkára19:28 Rúgott még egy utolsót Trumpba a szenátus republikánus párti többségének vezetője19:14 Peking szerint ők helyesen jártak el járványügyben18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Friss hírek ::

Tudományos felmérés: a cigányok IQ-ja átlag 70, azaz mentálisan visszamaradottak

Reklám

Kedves Olvasónk! Ugye, elgondolkodott már azon, hogy miképp lehet az, még a legismertebb, vezető beosztásban levő cigány értelmiségiek sem tudnak helyesen írni? Se Magyarországon, se az egész világon. Élő példa erre a félcigány, félzsidó Gányi Miklósné, a nem-e-ző, a külső/belső helyhatározókat (gy.k. ba/be vs. ban/ben) állandóan összekeverő Horváth Aladár és Száva Vince vagy az index cigánytopicjában helyesírási hibát hibára halmozó LIFE (aki mellesleg még így is jobban ír, mint néhány másik roma hozzászóló). Körülnézve szerte a világban, még a világ legfontosabb, legközpontibb megmondóemberének, a szánalmasan és átlátszóan hazudozó Ian F. Hancock-nak sincs jobb helyesírása.

Dehát a romákat eleve nem arról ismerjük, hogy sok köztük a Nobel-díjas, vagy akár az értelmiségi, nemde? Hiszen jól tudjuk, hogy a világ messze legfejlettebb, legjobb közoktatásával rendelkező Finnországban sincs egyetlen egy cigány származású tanár sem, hogy csak egy példát említsünk.

Nézzük hát, hogy mennyi a füstösök IQ-ja. Például a tudományos kutatások, hivatalos adatok tükrében, amiket itt találunk. Igen, ez is biztos egy náci oldal – az ERIC pont arról híres, hogy náci, megalapozatlan anyagokat lehoz. Hát persze. Idézzük is talán:

“To examine whether the Roma (Gypsy) population of Serbia, like other South Asian population groups, average lower than Europeans on "g", the general factor of intelligence, we tested 323 16- to 66-year-olds (111 males; 212 females) in three different communities over a two-year-period on the Raven's Colored and/or Standard Progressive Matrices and four measures of executive function. Out of the total of 60 Matrices, the Roma solved an average of 29, placing them at the 3rd percentile on 1993 U.S. norms, yielding an IQ equivalent of 70.”

Összefoglalva: a szerbiai romák átlagos IQ-ja 70, ami az átmenet a közepesen (50–69), ill. enyhén (70–79) értelmi fogyatékos  kategória között (lásd a Wiki szellemi visszamaradottsággal foglalkozó oldalának “Diagnosisszócikkét).

Menjünk tovább.

“On the executive function tests, the Roma averaged at about the level of Serbian 10-year-olds.”

Azaz: a vizsgált, 16 és 66 év közötti cigányok szellemileg általában egy tíz éves, fehér szerb színvonalán állnak.

Kedves cigányfaj- és bűnözővédők! Várjuk a tételes cáfolatot. Természetesen jól tudjuk, hogy meglapulnak majd, mint (cigány)szar a (nyírmihálydi) fűben. A “biztos Szerbiában sokkal butábbak a romák, mint máshol” dumát se vesszük be, hiszen a cigányok mindenütt egyformán viselkednek, mindenütt ugyanazok, még az olyan gazdag, a cigányok felemelésére hihetetlenül sok pénzt hiábavalóan elpazarló országokban is, mint Finn- és Svédország.

Kuruc.info – Arppi S.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready