Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:51 Törvényt hoztak Németországban a szénalapú energiatermelés fokozatos leállításáról21:37 Franciaországban vizsgálat indul a távozó miniszterelnök és volt egészségügyi miniszterei ellen21:22 Pancsolással próbálják siettetni a partra szállást az élősködők21:18 Több mint 48 ezer új fertőzöttet jelentettek Brazíliából21:06 Szlovéniában megerősítette parlamenti többségét a jobbközép koalíciós kormány20:47 Veneto tartományban emelkedett a reprodukciós ráta, ismét szigorítanak20:23 Módosítani kellett a Nemzetközi Űrállomás pályáját, hogy ne ütközzön űrszemétnek20:03 Amerika szövetségi ünnepének napján lép érvénybe az orosz alkotmánymódosítás19:30 Jövő péntektől hazánkból is karanténkötelezettség nélkül lehet Angliába utazni 19:19 Fotók és videó a borsodnádasdi gyilkosság helyszíni tárgyalásáról18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani17:25 Bemutatták Münchenben a Magyar Honvédség újbeszerzésű Leopard harckocsijait17:15 Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás17:05 Zavargásokba torkolló tüntetések voltak a chilei fővárosban a karantén ellen
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Élete végéig nem etethetjük a 6 éves unokahúgát agyonverő cigányt: túl fiatal és szefós is szegény

Reklám

Egy hónapra letartóztatásba helyezte a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn azt a 19 éves cigányt, Kalányos Dánielt aki a gyanú szerint pénteken megölte unokatestvérét, egy hatéves kislányt Szekszárdon.
Kovács Ildikó, a járásbíróság szóvivője Szekszárdon, sajtótájékoztatón közölte: a letartóztatás indoka a többi között az eljárás sikere meghiúsításának és a tanúk befolyásolásának veszélye. A bíró azt is elrendelte, hogy a gyanúsítottat később egy hónapra át kell szállítani az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe.

Kalányos Dániel (kép: Privát Kopó)
A letartóztatást elrendelő végzés nem jogerős, a "férfi" védője fellebbezett.
Kalányos Leonetta holttestét péntek este nem sokkal hét óra előtt találták meg a rendőrök a szekszárdi Séd patak medrében, miután a gyermek édesanyja bejelentette a kislány eltűnését.
Kiss Yvette, a Tolna Megyei Főügyészség szóvivője elmondta: a gyanúsítottat szombat reggel vették őrizetbe.
Sajnos aznap csak egy gyilkossági kísérlete sikerült
A most valami rejtélyes okból kifolyólag nem fiatalnak, hanem férfinak titulált cigány a meggyilkolt kislány unokabátyja, a két család egy közös udvarú ingatlanban lényegében együtt élt. A szóvivő közölte: a "férfi" egyelőre nem tisztázott indokkal elhívta a kislányt a patak mentén sétálni, majd egy nagyobb tárggyal bántalmazta az áldozatot, legalább hat ütést mért a fejére.
Amikor értesült a holttest megtalálásáról, a gyanúsított öngyilkosságot kísérelt meg.
Így várta Kalányos Dániel elszállítását a Kalányos család:
Kiss Yvette kérdésre válaszolva elmondta: a bűncselekmény részleteiről a nyomozás jelenlegi szakaszában és kegyeleti okból nem adnak tájékoztatást, az indítékot vizsgálják.
Hozzátette: a gyanúsítottnak pszichés állapota miatt a bíróság 2017 őszén elrendelte a cselekvőképességet részleges korlátozó gondnokságát, gondnoka egyik szülője volt. A férfival szemben korábban folyt és jelenleg is folyamatban van eljárás vagyon elleni bűncselekmények miatt.
Az ügyészség közleménye szerint a bűncselekmény 10 és 20 év közötti szabadságvesztéssel sújtható, életfogytiglani büntetés azonban nem szabható ki, mivel a gyanúsított még nem töltötte be a 20. életévét.
(MTI nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready