"Az egyszer már felállított vezető lett Gilvánfa polgármestere

Gilvánfa - Időközi választást tartottak vasárnap a teljesen elbüdöscigányosodott Gilvánfán, ahol öt jelölt indult a polgármesteri tisztségért.

A falu új vezetője az az Orsós János lett, akit korábban, 2005 elején amiatt távolítottak el a polgármesteri székből, mert sikkasztott, mégpedig hivatalával összefüggésben. Ráadásul egy ideig eltitkolta az ítéletet, így nem mondott le magától a törvény szerinti időben. Rá szavaztak tegnap a legtöbben, ahol a 230 választóból 189-en voksoltak. Egyébiránt negyedszer került sor rendkívüli referendumra az elmúlt nyolc évben a faluban. Ezúttal amiatt oszlatta fel magát a hattagú képviselő-testület novemberben, mert szerintük a polgármester kapcsolata „nem volt megfelelő” a négyszáz lelkes falu lakosaival."
Kuruc.info: a cigányfaj- és -bűnözővédők kedvenc orkmosdató “érve” az, hogy “dehát a fehérek meg sikkasztanak és adót csalnak!” Ahogy az látható, nem csak adócsalásban remekelnek a cigók (hivatalos statisztika & linkek ITT), hanem a sikkasztásban is. A legfelsőbb, politikusi körökben is. Az meg a romák bűnözéshez fűződő viszonyát is jellemzi, hogy rovott múltja ellenére egy bűnözőre szavaz. Szemben egy (normális) fehérrel. Igaza volt azon olvasónknak, amely hihetetlenül jó esszéjében rámutatott erre (is).

Egyáltalán: van a bűnözésnek olyan területe, amiben nem ők vezetnének? Hiszen ma már azt is tudjuk, hogy a budapesti gyerek- és fiatalkorú gyilkosok 82%-a cigány (kötelező cikk & videó ITT)!
Kuruc.info - Arppi S.