"Megtértek

- Ön rokonságban áll a Budapest éjszakai életében befolyásosként ismert Száva családdal? – érdeklődött az Index Száva Vince pártelnöktől.

- Így van, de családunk szerepe már a múlté – válaszolta szívélyes hangon az elnök. „Büszke vagyok arra, hogy testvéreim megtértek az Úrhoz és ma vállalkozóként, mintacsaládapaként bizonyítják be, hogy az Úr segítségével sokkal nagyobb sikereket lehet elérni, mint más úton. Tizenketten vagyunk testvérek, közülünk hárman voltak büntetve. Testvéreim bűneiért nem érzem magam felelősnek, de megtagadni sohasem fogom őket” – mondta Száva Vince.

A Száva-család több tagja néhány éve arról nyilatkozott, hogy beléptek a Hit Gyülekezetébe (Kuruc.info: hova máshova, mind a ZSDSZ-es hitgyülibe...). "Hát, szeretnék bocsánatot kérni magam és az egész családom nevében azoktól, akiket, hogy is fejezzem ki, akik hátrányokat szenvedtek anyagilag vagy emberileg, vagy hát egészségileg. Szóval kérem, hogy bocsássanak meg" - mondta Száva Zsolt a megtérésükről."

(zsIndex)

Kuruc.info: "vagy hát egészségileg" - ez nagyon ott van! Vajon hány embert vertek össze, nyomorítottak meg ezek a maffiózók, gazfickók? Jellemző a [putris]cigányság pontosan fordított etikájára, hogy a pont az ilyen bűnözők náluk a legmegbecsültebbek, legfuttatottabbak. Egy fehér (európai kultúrában szocializálódott) embernél ez pont fordítva működne: egy közismert maffiózót nem tűrne meg szószólójaként. Nem véletlenül fejtette ki olvasónk nagyszerű cikkében azt, hogy igenis az orkokat más törvények alapján kell büntetni, mint a fehéreket, mert az etikáról alkotott véleményük is homlokegyenest eltér a miénktől.

Kuruc.info – Arppi S.