2020. február 17., hétfő, Donát, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:06 Washington megfenyegette a Huaweijel együttműködő országokat09:51 Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanügyletek miatt09:13 HVIM: köszönjük a Belügyminisztériumnak, és üzenünk az Indexnek08:42 Trump legújabb ötlete: Oroszország hagyjon fel a szíriai kormány támogatásával!08:12 Bíróság: jogszerűen tartottak házkutatást az ausztrál ABC-nél07:47 Csaknem kétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén07:33 9,5 millió ausztrál dollárt gyűjtöttek jótékonysági koncerttel a bozóttüzek károsultjainak megsegítésére06:49 Antibiotikum-rezisztencia rontja a keskenyszájú orrszarvúk helyzetét22:12 Aleppó tartomány nagy részét visszafoglalták a szíriai kormányerők21:58 Nem jött be a budipaktum a CDU és a Baloldal között21:49 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek21:39 Bedrogozva lövöldözött gáz-riasztó fegyverével egy tatabányai férfi - "csak kipróbálta"21:25 Alacsony részvétel mellett izgalmak nélkül nyert a massza jobbikos jelöltje20:58 Meghalt az első tajvani koronavírus-fertőzött20:39 Munkavacsorán készítették elő az EU és a Nyugat-Balkán kapcsolatainak mélyítgetését
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Országszerte ismert néprajzkutatót vert agyon a sályi cigánybűnöző

Reklám

A szomszéd azt mesélte, az asszony az utóbbi időben többször arra panaszkodott, hogy valakik feszegették az ajtaját. A riportban fiatalembernek nevezett cigánybűnöző lehúzta az ujjairól a három aranygyűrűjét, azokkal oldott kereket. Többször volt már büntetve az erőforrás, jelenleg is folyik eljárás ellene vagyon elleni bűncselekmény miatt.
A megbánás szikrája sem látszik rajta.
Frissítés: nem volt pénze - csak nyugtatóra és alkoholra
Beismerő vallomást tett a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során az a 21 éves férfi, aki múlt csütörtökön megölt egy 61 éves népművészt Sályon – tudta meg a 24.hu. Értesüléseik szerint "T." (azaz Tömöri, csak hát védik a személyiségi jogait - a szerk.) Dávid részletesen elmondta az őt kihallgató nyomozóknak, hogy miért végzett a néprajzkutatóval.
Kiderült, a cigány már régebb óta ismerte a 61 éves nőt. Az asszony ugyanis, hogy segítsen rajta, pénzt adott neki időnként azért, hogy elvégezze a háza körüli teendőket. Az ominózus reggelen a cigány nyugtatót vett be, és alkoholt is ivott. Mivel nem volt pénze, felkereste a népművészt, hogy adjon neki kölcsön, ő azonban ezt megtagadta.
"T." Dávid állítólag fogadkozott, hogy majd később ledolgozza a kölcsönt, de az amúgy is szerény körülmények közt élő asszony ekkor sem adott pénzt neki. A "fiatal" ettől "indulatba jött", felvett egy karót, majd többször is fejbe ütötte vele a nőt. Ezt követően levette az asszony ujján található gyűrűt, összeszedte a lakásban található néhány ékszert, majd magára hagyta a nőt és távozott.
A rendőrség azonban villámgyorsan azonosította és elfogta. A rabolt ékszerek egy része már elő is került, de az asszonyt már nem lehet visszahozni az életbe...
Szabó Csilla sajtóreferens ennyit volt hajlandó közölni:
Az emberöléssel gyanúsított férfi valóban beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során. Nyereségvágyból végzett a 61 éves asszonnyal.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready