Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek20:57 Kormányellenes tüntetők csaptak össze a Hezbollah híveivel Bejrútban20:42 Gaudi: Mikor kerülhet vissza a törökbecsei turulos szabadságszobor Délvidéken a méltó helyére?
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Országszerte ismert néprajzkutatót vert agyon a sályi cigánybűnöző

Reklám

A szomszéd azt mesélte, az asszony az utóbbi időben többször arra panaszkodott, hogy valakik feszegették az ajtaját. A riportban fiatalembernek nevezett cigánybűnöző lehúzta az ujjairól a három aranygyűrűjét, azokkal oldott kereket. Többször volt már büntetve az erőforrás, jelenleg is folyik eljárás ellene vagyon elleni bűncselekmény miatt.
A megbánás szikrája sem látszik rajta.
Frissítés: nem volt pénze - csak nyugtatóra és alkoholra
Beismerő vallomást tett a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során az a 21 éves férfi, aki múlt csütörtökön megölt egy 61 éves népművészt Sályon – tudta meg a 24.hu. Értesüléseik szerint "T." (azaz Tömöri, csak hát védik a személyiségi jogait - a szerk.) Dávid részletesen elmondta az őt kihallgató nyomozóknak, hogy miért végzett a néprajzkutatóval.
Kiderült, a cigány már régebb óta ismerte a 61 éves nőt. Az asszony ugyanis, hogy segítsen rajta, pénzt adott neki időnként azért, hogy elvégezze a háza körüli teendőket. Az ominózus reggelen a cigány nyugtatót vett be, és alkoholt is ivott. Mivel nem volt pénze, felkereste a népművészt, hogy adjon neki kölcsön, ő azonban ezt megtagadta.
"T." Dávid állítólag fogadkozott, hogy majd később ledolgozza a kölcsönt, de az amúgy is szerény körülmények közt élő asszony ekkor sem adott pénzt neki. A "fiatal" ettől "indulatba jött", felvett egy karót, majd többször is fejbe ütötte vele a nőt. Ezt követően levette az asszony ujján található gyűrűt, összeszedte a lakásban található néhány ékszert, majd magára hagyta a nőt és távozott.
A rendőrség azonban villámgyorsan azonosította és elfogta. A rabolt ékszerek egy része már elő is került, de az asszonyt már nem lehet visszahozni az életbe...
Szabó Csilla sajtóreferens ennyit volt hajlandó közölni:
Az emberöléssel gyanúsított férfi valóban beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során. Nyereségvágyból végzett a 61 éves asszonnyal.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready