Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát22:20 Az olasz belügyminiszter szerint ősszel "robbanhat" is a társadalmi feszültség21:46 Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával21:13 Kokainista hölgyemény autókázását vették videóra20:54 Mégis marad az emlékkő a braunaui Hitler-ház előtt20:34 90 km/h helyett 223 km/h20:22 Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése19:55 A WHO független bizottságot hoz létre a járvány kezelésének kivizsgálására19:38 Amerikai legfelsőbb bíróság: a demokraták nem, de a manhattani ügyész betekinthet Trump üzleti ügyeibe18:57 Strassburg nem csak a bűnözők, hanem a magukat más neműnek képzelők szorongását is nagyon a szívén viseli18:44 Leültetik végre azokat a cigányokat, akik felfüggesztett börtönbüntetésük ideje alatt támadtak rendőrre18:21 Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére18:05 Tizenegy embert tartóztattak le a Mozaik utcai vesztegetési ügyben17:48 Bulgáriában bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, nem engednek nézőket sporteseményekre17:14 Nem jött be a "rágalom": Ungváry ugyanúgy visszataszítónak tartja a becsület napján megemlékező hazafiakat, mint a fideszes bértollnokok
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Isten haragjához hasonló revansot ígérnek a sosem bűnőző drága szép testvérek

Reklám

Úgy tűnik, továbbra sem csillapodnak az indulatok a Deák téri megemlékezés miatt egy jól körülhatárolható szubkultúrában, ezúttal "Wolf" Béla, a Hun-Roma Bűnmegelőzési szervezető vezetője szólalt meg egy általa feltöltött videóban - írja az Elemi, de a gentlemant ismerhetik már korábbról olvasóink.
Wolf arról beszél,
jobb lett volna, ha meg sem születtek, minthogy azzal találkozzatok, ami hasonló az Isten haragjához. Ezt én, Wolf Béla, ki merem jelenteni.
Majd rögvest rá is tér, miképpen próbálnak revansot venni vélt sérelmeiért.
– És a Jó Isten ki fogja választani a helyszínt, ez a jövő héten most már meglesz, én mondom nektek, drága szép testvéreim – foglalta össze az önjelölt roma vezető. Továbbá hangsúlyozza, hogy nem adnak semmiféle esélyt. A “neonáciknak” azt üzeni:
meglátjuk, hogy majd kinek a véréből isztok, egyértelmű, hogy ezt majd meg kell mutatni, mert tudjuk nagyon jól, hogy mire vagyunk képesek.
A lap talált egy másik videót is, amelyben két roma férfi a saját gárdájuk létrehozásáról értekezik, egyikük kijelenti, ő vasvillával menne:
A hun gyökereik megtalálása során az elemi sem jutott többre, mint mi a fentebb linkelt cikkünkben:
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready