Folytassuk a cigányfertőzött területeknek a cigánybűnözést feltáró lakossági fórumainak idézését. A sajóbábonyi (ahol egy idős férfit mészárolt le egy cigány a minap) és egyeki (lásd még ITT: szurkáló kispurdék, terrorizáló cigányok; a közbiztonság katasztrofális, és a Magyar Gárda “behívásán” gondolkodnak) lakossági fórumok után most itt a pocsaji és a konyári. Természetesen mindenhol cigány szocializációjú bűnözőkről van szó.

"Saját hatóságot akarnak (a hozzászólások engedélyezettek)
"Pocsaj - A pocsaji közbiztonság további romlásának megelőzésére az önkormányzati rendőrség lehet a megoldás. A települések közbiztonságáért a polgármesterek is felelősek, de nincs megfelelő eszköz a kezükben, így "tehetetlenek"."

"Lakossági fórum Konyár közbiztonságáról (a hozzászólások szintén engedélyezettek)
"[…]

18:17: Fülep László polgármester: Elég volt, hogy a termesztett gyümölcsöket, az udvarban tartott állatokat egy éjszaka alatt kitakarítják az említett csoportok.

18:15: A faluőrség veztője szerint öt-hat szervezett bűnözői csoport tartja rettegésben Konyárt, össze kell fogni, csak együtt sikerülhet a jelenség visszaszorítása!

18:10: Sámi Mária tanárnő szólal föl,azt mondja, hogy a diákok azt tárgyalják egymás közt, hogy mennyiért lehetne értékesíteni a lopott baromfit, nemesfémet illetve más eltulajdonított tárgyakat. Nyíltan beszélnek róla, mert tudják, ők még nem büntethetőek."
Ugye, jobbikosok, gárdisták, meg mindenki, akinek konkrét, kézzelfogható, idézhető, nem csak (radikál)jobboldali érvekre, tényekre van szüksége cigánybűnözés-ügyben, szorgalmasan jegyzeteltek, nyomtattok, rakjátok be a cikkeket a kedvencek közé, hogy egy esetleges interjúban, TV- vagy akár internetes vitában legyen mire hivatkoznotok?!
Kuruc.info – Arppi S.