Pétervására és környéke helyzetkép

T. Szerkesztőség!

Némileg érintett lévén, kikívánkozik belőlem néhány tapasztalat-szülte gondolat. A pétervásárai tudósítások fényképein felfedeztem több általam ismert személyt. Az eseményekről nem írhatok, mivel én dolgoztam és nem értem rá elmenni. Az viszont érdekes iránvonal, hogy az OCÖ szervezetten gyűjti egybe a börtönviselt cigányságot. A felismert emberkék a bükkszenterzsébeti Radics és Bogdán család prominens képviselői. A napi rendes italozás-játékgépezés közepette átrándultak egy kicsit a szomszédba bulizni. Úgy tűnik jelenleg szabadlábon képviselik érdekeiket. Ezek a családok évtizedeken keresztül kizárólag bűnözőket adtak a társadalomnak.

Bükkszenterzsébeten élnek és élősködnek. A leszármazottaiktól nem lehet normális oktatómunkát végezni a tarnaleleszi általános iskolában. Felgyújtják az önkormányzattól kapott és már teljesen lepusztított házukat és elemi kárra hivatkozva új lakást kérnek a polgármestertől. Havonta több pénzt hagynak a kocsmában, mint amennyiért mi a feleségemmel dolgozunk. Nincs biztonságban sem ingóság sem jószág. Ellopják a szomszéd faluból a disznótor kész termékeit. Ha rajtakapják őket szinte semmi büntetéssel megúszhatják. Nem szólhatunk ha kiveszik a kezünkből a telefont, elveszik a gyerekek bringáját. Ha betör hozzám az megélhetési probléma, ha szóvá teszem, rasszista vagyok! A környékbeli falvak polgármesterei számos alkalommal pályáztak sikeresen közmunkapénzre. A cigányok csak kiröhögték őket, mondván, majd megyünk segélyért. Kizárólag magyar emberek mentek dolgozni. Nagyon veszélyes, ez az út, mert egyre nehezebb lesz embert faragni belőlük. Tenni semmit nem akarnak, mindent csak elvárnak. Az én tapasztalataim kizárólag erre a régióra korlátozódnak, de valószínűleg mindenütt érvényes, ahol a cigányság létszáma eléri a kritikus tömeget.

Ijesztő iránynak tartom, hogy az OCÖ csak akkor képvisel, amikor cigányoznak. Hol van a rasszista Kolompár Orbán amikor a cigány 50 ezer forinttal a zsebében ellopja a szomszédom motorját? Ha ott lenne mit mondana? Holnap is lopd el! Megvédünk! Megyünk a TV-be! Szervezetten hangolják a cigányságot a magyarok ellen. Erkölcsi hátteret biztosítanak a bűnözéshez. Ez a jövő!

Nincs törvény ma Magyarországon ami ezt az ámokfutást meg tudná állítani? Nincs olyan akarat amely a dolgozó emberek megbecsülését tartaná fontosnak? Különös fricskának tartom, hogy a Magyar Gárdát támadó szervezetnek állítják be. Miért? Ez a szerveződés nem kezdeményezés, hanem válasz. Válasz az egyre erősödő elnyomásra. Válasz a gyerekeink elnyomására.

Hogyan fog élni ez a nemzet a jövőben?

Mit mondjak a gyerekeimnek? Tanuljatok és menjetek el élni egy más országba? Mit várhatunk?

Milyen jövőkép van egy fiatal előtt? Ki fogja 10-20 év múlva finanszírozni az eltartott tömegeket? Hogyan él a magyar egy emberöltő múlva?

Köszönöm,hogy meghallgattak.

 V.P.”

Kedves Kuruc.info!
Gondoltam megnézem a Lauder weblapját, mert nagyon érdekelne, hogyan is nevelik a bibsiket , ezzel kapcsolatban emelnék ki pár érdekességet az oldalról:

Statisztika (forrás) , a továbbtanulók százalékos lebontásáról:




A műszaki terület csak 18% a többi jogi/gazdasági/média/külföld. Csupán véletlen vajon? (Kuruc.info: igen. Azt is nézzük meg, hogy mennyien mennek cociológusnak és pszichológusnak, azaz tipikus zsidó “szakmákba”. Végül is, jól meg lehet belőle élni Magyarországon, lásd pl. az MTA szociológiai “kutatóinak” igen magas (adófizetők által állt) fizetését, amivel ITT foglalkoztunk. Vegyük azt is észre, hogy “hagyományos” orvosnak senki (!) se ment – pedig ha van tudás, amit el lehet adni Nyugaton, az a mérnöki mellett az orvosi. Ez is mutatja, hogy nem félnek a jövőtől, és nem mennek olyan pályára, amivel a jég hátán, idegen országban is megélnek  – miközben a minap pont azt javasoltam azoknak, akik sötétnek látják a magyar jövőt, hogy épp ezen diplomák megszerzését tűzzék ki maguk elé, ha el kellene menekülni az országból. Lehet, tudnak valamit? Tudják, hogy, miután a cigányokkal kiirtatták, de legalábbis erősen megtizedelték a magyarokat, akkor majd nevető harmadikként tényleg áttelepülhetnek ide Izraelből, ahol nincsenek ellenséges arab államok és van ivóvíz, és hogy garantáltan nem kell elmenekülniük innen? Érdemes ezen elgondolkodni...)

Jó, haladjunk tovább, rögtön érdekes programra akadunk:




 
Teccik érteni, TŐZSDEJÁTÉK már ovodásoknak is? Egy magyar iskolában hol jutna ez bárkinek eszébe?

Természetesen a támogatások kiemelt szerphez jutnak, bizonyára nagyon rászorulnak ha ilyen iskolában kell nyomorogniuk:




Végül sejtelmes utalgatások az iskola nevével kapcsolatban:




Ezen túlmenően nagyon sok érdekes dolog olvasható még a honlapon, mindenkinek javasolni tudom, sokat lehet belőle tanulni.

A tankönyvek listája jelszóval védett, pedig nagyon érdekelne, ha valaki tudja írja meg.


SAJNOS A FÉNYÉKÉPEKEN 1 DB CIGÁNYT NEM TALÁLTAM!!

M”
 
Tisztelt Cím!

Kollégánk a tiltott és mégis létező, -sőt nyílt- müncheni koldulást vizsgálja fényképekkel, leírással. Lehet, hogy a müncheni rendőrség is benne van?

Ajánljuk cikkünket, mely a http://www.bajornaplo.de nyitoóldalról érhető el.

Üdvözlettel:

Lale Emar

BajorNaplo.de”
 
Tisztelt Szerkesztőség!

Az alábbi, kicsiny történetem ma hajnalban zajlott le. A területre, amelyre felügyelek éjszakánként, betelepedett egy cigó nő, aki merev részeg volt. Olyan mértékben, hogy 3x belerúgtam a padba, amelyen öntudatlanul feküdt, és erre artikulálatlan hörgés volt a reakció.

Mivel ezekből a hörgésekből nem tudtam, hogy hazánkbeli parazita -e avagy külföldi, gondoltam, felhívom szeretett városunk rendőrségét, hogy kezdjenek vele valamit, mert az én ébresztési módszereim nem vallanak finom kézre. Bátor ügyeletesünknek elmondtam, hogy találtam egy ájult cigót, jöjjenek ki és vigyék el, mert nem reagál semmire, legalábbis nem emberi nyelven kommunikál.

Erre a rendőr üvölteni kezdett (szó szerint kiabált a telefonba), hogy: "maga ott a rendész, intézze el, ne minket zaklasson, meg amúgy se tudok senkit se kiküldeni!" Megkérdeztem tőle, hogy mégis mit csináljak, hogy felébredjen a nő, talán verjem össze? A rendőr további válaszát nem részletezem....

Miután leraktam a telefont, fogtam a padot amin a cigó aludt, felborítottam, majd a lassan magához térő ciganoidot kirugdostam a parkba, a szakadó esőbe.

Mindez nem volna nagy sztori, de reggel tudtam meg, (bizalmas forrásból) miért nem tudott senkit se "küldeni" az ügyeletes.

A kis városunkra, amely kb 30 ezer lelket számlál, ő felügyelt egyedül. Sehol egy járőr!

Na most kérdem én: ha teszem fel, körbevesz 6 cigó és agyon akarnak szúrni, és próbálok rendőrt hívni, akkor  mi lett volna?

Ott pusztulok meg a trehány rendőrség miatt! Ki tudja, hány ember járt már pórul azért, mert a köztudottan "bátor" rendőrök a közelben sem voltak?

Lehet hogy okosabb dolog lett volna a mentőket hívni.... Köszönöm, hogy elolvasták a levelem, és kérem, ne vegyék zaklatásnak!

Üdvözlettel: Warrior”